Przejdź do forum
Moja historia i pyt...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Moja historia i pytania.

9 Posty
7 Użytkownicy
9 Reakcje
1,563 Wyświetlenia
devotional

Witam. W pokera online ostatni raz grałem około 10-ciu lat temu temu. Po 10 latach ponownie zalogowałem się na pokerstrategy( cud że hasło trafiłem) i pomyślałem że może znowu bym spróbował. Moja gra 10 lat temu wyglądała w ten sposób: grałem nl10 na bossmedia i pod koniec przeszedłem na nl25. Granie sprawiało mi kupę radości i pochłonęło całkowicie, przez to zaniedbałem rodzinę, bliskich. W dzień i w nocy w głowie był tylko poker, rozdania, swingi itp. Nie potrafiłem skupić się na niczym innym. W tamtym czasie wydawało mi się że ze mną wszystko było ok, tylko nikt mnie nie rozumie. ( chyba byłem uzależniony od pokera). Obecnie to zauważyłem że nawet dobrze układów kart nie pamiętam i widzę że dużo się zmieniło.
W związku z powyższym mam kilka pytań i bede wdzięczny za wszystkie odpowiedzi:

1. Czy na Poker Stars można w chwili obecnej grać bez problemu ( nie trzeba VPN i innych wynalazków). Jak jest z wypłatą? Czy obsługiwany jest skrill? . Jak jest na PokerStars z graczami? Czy wystarczy grać proste abc? Dajmy na to na nl10 short heande?

2. Czy jest jeszcze jakiś poker na którym grają Polacy z Polski.

3. Jak wy sobie radzicie z tym aby poker wami nie zawładną całkowicie, jak godzicie rodzinę i pokera? Ile czasu dziennie poświęcacie na grę i analizę gry?

4. Kiedys miałem konto na
Pokerstars , jak teraz je ewentualnie reaktywować?

5. Jakie nacje narodowe grają na starsach i czy granie w ciagu dnia ma tam jakiś sens?.

Jeszcze raz z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
elusivepl

1. Tak , jeśli nie grałeś 10 lat będzie Ci trudno zarabiać nawet na NL10
2. Tak
3.-
4. Spróbuj się zalogować i zobacz co z tego wyjdzie.
5. -

Odpowiedz
Cytat
devotional

Napisane przez elusivepl
1. Tak , jeśli nie grałeś 10 lat będzie Ci trudno zarabiać nawet nl10.

Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Dzieki.

Odpowiedz
Cytat

Cześć,

Chodzi mu o to, że poker się mocno zmienił przez 10 lat i jeżeli wygrywałeś na nl25 wtedy to nie znaczy, że teraz będziesz wygrywał na nl5.

Aczkolwiek wystarczy trochę posiedzieć, poczytać, dostosować swoją strategię i można śmigać. Tym bardziej, że jest dużo dobrych stołów.

Najlepsze stoły są późnym wieczorem i nocą, ale w ciągu dnia też spokojnie można znaleźć takie, które są OK, tyle że trzeba się spodziewać trochę mniejszego win rate'u.

Polecam samemu wbić na nl5 regularne stoły i zobaczyć jak to wygląda.

Co do abc, to to abc sprzed 10 lat zadziała moim zdaniem tylko na nl2.

Pozdr

Odpowiedz
Cytat
BSCpl

na poker stars mozesz grac bez vpna
kase mozna wyplacac prosto na konro bankowe... ale skrille i inne trz sa

Odpowiedz
Cytat
BartekPL

mistrz... wpłacać kartą z polskiego banku też możesz?

Odpowiedz
Cytat
BSCpl

karta sie nie da. blokuja to
ale skrillem lub muchBetter spokojnie wplacisz

Odpowiedz
Cytat
Michasia

Ta wypłacajcie na polskie konto bankowe, a później będzie płacz.

Odpowiedz
Cytat