Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nowicjuszka

8 Posty
6 Użytkownicy
5 Reakcje
2,336 Wyświetlenia

Cześć i człołem,
dopiero zaczynam swoją przygodę z pokerem za gotówkę (tego z dzieciństwa na wafelki i groszaki nie liczę :badteeth: ) i szukam powoli jakiejś społeczności na podobnym poziomie celem rozkręcenia się, a może i nawet nawiązania nowych ciekawych znajomości. _drink:

Pozdrawiam z Gdańska,
Karolina
:spade:

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Palpatine

Siemasz Karolina :) też jestem nowy na forum.
Jest tu sporo materiałów tak że na pewno będziesz mogła polepszyć gierkę, nawet jeśli w grze na "wafelki i groszaki" wymiatasz ;)
Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat

Witam ja rowniez nowy jestem w pokera grywam glownie cash games NL2 i NL5 od nieco ponad 2 misiecy. Zapraszam serdecznie do kontaktu na PW jesli masz ochote na wspolne rozmowy o grze badz jakies pytania chetnie podziele sie swoja dotychczasowa wiedza chociaz nie wiem ile tego jest :) Zapraszam rowniez innych graczy do kontaktu na PW moze razem w grupie szybciej odbijemy sie od pokerowej podlogi :)

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Witamy na naszym forum.

Zachęcam do założenia konta pokerowego z naszego linku. Otrzymasz wyższy status co wiąże się z większą ilością materiałów do których możesz mieć dostęp. W dziale strategia znajdziesz wiele podstawowych konceptów, które pozwolą wejście na wyższy poziom. Gdybyś miała jakieś pytania służymy pomocą.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez dead3agle
Cześć i człołem,
dopiero zaczynam swoją przygodę z pokerem za gotówkę (tego z dzieciństwa na wafelki i groszaki nie liczę :badteeth: ) i szukam powoli jakiejś społeczności na podobnym poziomie celem rozkręcenia się, a może i nawet nawiązania nowych ciekawych znajomości. _drink:

Pozdrawiam z Gdańska,
Karolina

Witaj Karolajn
Jeżeli przygodę z pokerem zaczynasz od tego forum w 2020,
to musisz wiedzieć, że z ty monki chlyba nie bydzie.

Odpowiedz
Cytat

Hej Palpatine, An0xPl, retrograde87 (czy chodzi Tobie o konto na Poker Stars? jeśli tak to konto mam, ale mam problem ze zmianą limitu na taki, który by umożliwiał wpłacenie depozytu ,o>) oraz WujkuKlaudio, co masz konkretnie na myśli, forum podumarło? Czy o forum jako jedynym źródle informacji? Staram się edukować na własną rękę z Wujkiem Google i YTB _wink: no i grając, najtrudniejsze dla mnie jest ogarnięcie funkcjonalności aplikacji PS, bo ludzkie charaktery w miarę ogarniam :f_cool:

P.S. Chociaż nie ukrywam, że najbardziej mi się marzy granie z ludźmi, to dopiero pozwala się wczuć i siebie sprawdzić...

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez An0xPl
Zapraszam serdecznie do kontaktu na PW jesli masz ochote na wspolne rozmowy o grze badz jakies pytania chetnie podziele sie swoja dotychczasowa wiedza chociaz nie wiem ile tego jest :) Zapraszam rowniez innych graczy do kontaktu na PW moze razem w grupie szybciej odbijemy sie od pokerowej podlogi :)

hej, próbuję wysłać do Ciebie wiadomość na privie, ale forum, system, cokolwiek, nie pozwala mi Ciebie dodać do znajomych :why:

Odpowiedz
Cytat
Heakait

Powo na stolach witam w naszej spolecznosci

Odpowiedz
Cytat