Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

partypoker

12 Posty
5 Użytkownicy
3 Reakcje
1,382 Wyświetlenia

Witam, gram na partypoker AckBasz. jest w miare ok ale mam problem z bonusem od pokerstrategy,tez nie daje sobie rady z wersja trial pokertreker4. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
halabasa

ale o co chodzi z tym trialem

Odpowiedz
Cytat

pod czas gry nie wyswietla sie ten caly pt4

Odpowiedz
Cytat
halabasa

trial normalnie pokazuję huda i zbiera staty etc etc... masz problem z konfiguracją

Odpowiedz
Cytat

a gdzie szukac pomocy sam nie daje sobie rady

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Hej,

Tutaj wszystko dokładnie opisane jak ustawić PokerTraker 4 i lobby partypoker aby wszystko dobrze działało.

Mógł byś dokładniej opisać jaki masz problem z bonusem?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Nie wykorzystałeś jeszcze darmowego kapitału startowego. Kliknij tutaj, żeby dowiedzieć się więcej. takie cos mam. a tam gdzie mialem wpisac promo kod to w ogolie nie szlo i strategypoints mi tez sie nie licza. i na temat zrwot gotowkowy na party poker tez nic nie wiem. pare groszy mogli by zwrocic... Dziekuje. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Żeby powiązać konto z PokerStrategy.com wystarczy pobrać oprogramowanie poker roomu z naszego linku i dokładnie stosować się do podanych instrukcji. Jeśli nie otrzymałeś darmowej gotówki lub nie naliczone zostały ci StrategyPoints to twoje konto nie zostało powiązane z PokerStrategy.com. Może to być spowodowane tym, że używasz z jakiś programów blokujących np. pliki cookies.

Darmowy kapitał startowy możesz otrzymać jednak na inny poker room.

Odpowiedz
Cytat

wczoraj gralem brawl500 ko za 1.1 skaczylem 10. 3.66 dostalem a za eliminacje 4.99 nie. nie rozumiem dla czego? bylo napisane twoja wygrana 8...a na konto zaliczyli tylko za 10 miejsce. dziekuje

Odpowiedz
Cytat
Arecki21

Bounty przelewane jest po wyeliminowaniu przeciwnika od razu na konto, a nagroda za mejsce platne po zakonczeniu Twojej gry w turnieju.

Odpowiedz
Cytat

Dziekuje za odpowiedz wszystko sie zgadza

Odpowiedz
Cytat

Priv

Odpowiedz
Cytat