Skip to forum
Notifications
Clear all

Powitanie

4 Posts
3 Users
0 Reactions
751 Views
Gadrom

Witam serdecznie.

Dopiero zaczynam swoją pokerową przygodę.
Mam nadzieję, że się nie zniechęcę po pierwszych porażkach, które na pewno będą miały miejsce.
Mam do Was pytanie: czy sądzicie, że każdy jest w stanie przejść NL2 mając jakieś tam pojęcie ?

Pozdro

Reply
3 replies
Panmorz

Napisane przez Gadrom
Witam serdecznie.

Dopiero zaczynam swoją pokerową przygodę.
Mam nadzieję, że się nie zniechęcę po pierwszych porażkach, które na pewno będą miały miejsce.
Mam do Was pytanie: czy sądzicie, że każdy jest w stanie przejść NL2 mając jakieś tam pojęcie ?

Pozdro

Jak pokazało wiele przypadków na forum nie każdy jest w stanie przejść NL2.

Reply
BartekkB

Witaj Gadrom,

fajnie, że postanowiłeś się oficjalnie z nami przywitać :f_drink: Mam nadzieję, że będziesz aktywnie udzielał się w naszej społeczności :)

Widzę, że masz już brązowy status :f_thumbsup: Pozwól więc, że w skrócie przedstawię Ci naszą ofertę:

• Strategia - tutaj powinieneś rozpocząć swoją edukację. W dziale tym znajdziesz mnóstwo artykułów zawierających informacje teoretyczne nt. pokera. Od podstawowych informacji, przez różne strategie i koncepty, aż po mindset, który jest niezwykle istotny w tej dyscyplinie
  • Wideo - w tym dziale znajdziesz filmy szkoleniowe naszych trenerów. W skrócie dowiesz się z nich jak teorię z artykułów przekuć w praktykę. Znajdziesz tu naprawdę wiele interesujących materiałów.
  • Treningi - w każdym tygodniu nasi trenerzy prowadzą treningi na żywo podczas których możesz zapytać ich o wszystkie nurtujące Cię kwestie. Jeżeli nie uda Ci się być na jakimś treningu to nic straconego gdyż każdy trening jest nagrywany i można go znaleźć w sekcji Wideo ;)
  • Narzędzia pokerowe - znajdziesz tutaj programy, dzięki którym polepszysz swoją grę takie jak np. Equilab lub programy trackujące czyli zbierające informacje o Twoich przeciwnikach - PokerTracker 4 i Hold'em Manager 2
  • Program Tell a Friend - polecając znajomych i zachęcając ich do rejestracji na PokerStrategy.com możesz zarabiać pieniądze! Więcej informacji na ten temat znajdziesz pod podanym linkiem ;)

Co do Twojego pytania to każdy jest w stanie przejść nl2 i jeszcze parę wyższych limitów. Nl2 w 99.9% przypadków nie przechodzą ludzie, którzy nie chcą go przejść i grają tylko i wyłącznie dla przyjemności ;) Jeżeli grasz cash to być może zainteresuje Cię nasz najnowszy kurs --> https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=3493428#post3493428

Gdybyś miał jakieś pytania to pisz śmiało ;)

Pozdrawiam,
Bartek

Reply
Gadrom

Dzięki serdecznie :)
Pozdawiam

Reply