Witam Serdecznie, jestem tu nowy więc kilka słów o mnie
w pokera gram od około m-ca (po obejrzeniu filmu DEAL), grałem wcześniej ale tylko w 5 Card, teraz tylko i wyłącznie HOLDem . Za prawdziwą kase jeszcze online nie gram bo jestem chyba za słaby, ale może kiedyś. Teraz marzy mi sie zebrać z 5-9 osob i pyknąć w live. Zrobić taki mini turniej. Moi znajomi nie graja w Pokera więc nie mam z kim i jak. Dobra tyle o mnie. Pozdrawiam
Grasz tylko playmoney? Bierz 50$ od PokerStrategy i graj cash, na playmoney niczego dobrego sie nie nauczysz, poza rozroznieniem strita od flusha ![]()
Tylko nabierzesz zlych nawykow. Pozdrowienia i powodzenia!
Hehe, ja zacząłem przygodę z pokerem od Casion Royale ![]()
Tak jak napisał(a) sulka79 - poczytaj artykuły, zdaj quiz i zacznij grać z 50$ od PS. Gwarantuję Ci, że po przyswojeniu sobie artykułów z PokerStrategy będziesz lepszy od 95% osób przy stolikach i spokojnie będziesz mógł iść do przodu.
Powodzenia na nowej drodze życia
Witam i od razu życzę sukcesów w grze.
A najlepiej podaj skąd jesteś to może ktoś sie zgłosi do partyjki live.
Pozdro.
Mieszkam w Łasku, miasteczko obok Łodzi. Co do 50$ to czekam na wpłate na moje konto w partypoker.com bo quiz rozwiązałem prawie za pierwszym razem ;)...PS ile czeka się na tą wpłatę i czy jakoś kontaktują sie z nami przed ta obiecaną wpłatą ?? Pozdrawiam wszystkich. Aha w gruncie rzeczy to ja ostatnio gram tylko w turniejach jakiś oczywiscie darmowych bo za wirtualne piniadze mi sie znudzilo
... ale jak ktoś wcześniej wspomniał odróżniam już wszystkie układy kart
to chyba wiecej niz tylko rozroznienie strita od flusha no nie ??
Przed wpłatą czasami prosimy o potwierdzenie tożsamości przez wysłanie skanu dowodu osobistego. Zobacz na skrzynce, czy nie masz od nas wiadomości.
Żadna wiadomość do mnie nie doszła .. Mam wysłać skan dowodu ? Jeśli tak to na którego maila ? W sumie to trochę bez sensu po co miałby ktoś rejestrować sie na kogoś innego, no ale jak są takie wymagania to trzeba to zrobić
Masz racje tylko, że moja wiedze z pokerstrategy ujdzie jak nie wyprobuje jej w miare szybko
a na wirtualnym kapitale to sie nie sprawdza
znaczy napewno nie w duzej mierze
Nigdy sie nie uczę dwa razy tego samego
Metoda 3xZ
Zakuć, zaliczyć (quiz), zapomnieć
nie no przecież żartowałem
q85oN1k napisał
Mieszkam w Łasku, miasteczko obok Łodzi. Co do 50$ to czekam na wpłate na moje konto w partypoker.com bo quiz rozwiązałem prawie za pierwszym razem ;)...PS ile czeka się na tą wpłatę i czy jakoś kontaktują sie z nami przed ta obiecaną wpłatą ?? Pozdrawiam wszystkich. Aha w gruncie rzeczy to ja ostatnio gram tylko w turniejach jakiś oczywiscie darmowych bo za wirtualne piniadze mi sie znudzilo
![]()
No to rodzinne strony admina.
Łódź całkiem niedaleko, niedaleko.
Ale teraz mam do domu 3,650 kilometrów.
Witaj, życzę wielu sukcesów.
JacekPL napisał
q85oN1k napisał
Mieszkam w Łasku, miasteczko obok Łodzi. Co do 50$ to czekam na wpłate na moje konto w partypoker.com bo quiz rozwiązałem prawie za pierwszym razem ;)...PS ile czeka się na tą wpłatę i czy jakoś kontaktują sie z nami przed ta obiecaną wpłatą ?? Pozdrawiam wszystkich. Aha w gruncie rzeczy to ja ostatnio gram tylko w turniejach jakiś oczywiscie darmowych bo za wirtualne piniadze mi sie znudzilo... ale jak ktoś wcześniej wspomniał odróżniam już wszystkie układy kart
![]()
Ale teraz mam do domu 3,650 kilometrów.Witaj, życzę wielu sukcesów.
To gdzie tak daleko wyemigrowałeś ??
q85oN1k napisał
JacekPL napisał
q85oN1k napisał
![]()
Ale teraz mam do domu 3,650 kilometrów.
Witaj, życzę wielu sukcesów.
To gdzie tak daleko wyemigrowałeś ??
Odpowiedź znajdziesz na forum
![]()