Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Serdecznie Witam

15 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,011 Wyświetlenia

Witam Serdecznie, jestem tu nowy więc kilka słów o mnie :D w pokera gram od około m-ca (po obejrzeniu filmu DEAL), grałem wcześniej ale tylko w 5 Card, teraz tylko i wyłącznie HOLDem . Za prawdziwą kase jeszcze online nie gram bo jestem chyba za słaby, ale może kiedyś. Teraz marzy mi sie zebrać z 5-9 osob i pyknąć w live. Zrobić taki mini turniej. Moi znajomi nie graja w Pokera więc nie mam z kim i jak. Dobra tyle o mnie. Pozdrawiam

14 odpowiedzi

Grasz tylko playmoney? Bierz 50$ od PokerStrategy i graj cash, na playmoney niczego dobrego sie nie nauczysz, poza rozroznieniem strita od flusha :)
Tylko nabierzesz zlych nawykow. Pozdrowienia i powodzenia!

armadilo

Hehe, ja zacząłem przygodę z pokerem od Casion Royale :D

Tak jak napisał(a) sulka79 - poczytaj artykuły, zdaj quiz i zacznij grać z 50$ od PS. Gwarantuję Ci, że po przyswojeniu sobie artykułów z PokerStrategy będziesz lepszy od 95% osób przy stolikach i spokojnie będziesz mógł iść do przodu.

Powodzenia na nowej drodze życia

Castro080

Witam i od razu życzę sukcesów w grze.
A najlepiej podaj skąd jesteś to może ktoś sie zgłosi do partyjki live.

Pozdro.

Mieszkam w Łasku, miasteczko obok Łodzi. Co do 50$ to czekam na wpłate na moje konto w partypoker.com bo quiz rozwiązałem prawie za pierwszym razem ;)...PS ile czeka się na tą wpłatę i czy jakoś kontaktują sie z nami przed ta obiecaną wpłatą ?? Pozdrawiam wszystkich. Aha w gruncie rzeczy to ja ostatnio gram tylko w turniejach jakiś oczywiscie darmowych bo za wirtualne piniadze mi sie znudzilo :D ... ale jak ktoś wcześniej wspomniał odróżniam już wszystkie układy kart :P to chyba wiecej niz tylko rozroznienie strita od flusha no nie ?? :P

MoroP

Przed wpłatą czasami prosimy o potwierdzenie tożsamości przez wysłanie skanu dowodu osobistego. Zobacz na skrzynce, czy nie masz od nas wiadomości.

Żadna wiadomość do mnie nie doszła .. Mam wysłać skan dowodu ? Jeśli tak to na którego maila ? W sumie to trochę bez sensu po co miałby ktoś rejestrować sie na kogoś innego, no ale jak są takie wymagania to trzeba to zrobić

Jeżeli Cię nikt o to nie poprosił, to nie wysyłaj :D

Masz racje tylko, że moja wiedze z pokerstrategy ujdzie jak nie wyprobuje jej w miare szybko :P a na wirtualnym kapitale to sie nie sprawdza :P znaczy napewno nie w duzej mierze

Jak ujdzie :D To zawsze możesz sobie powtórzyć :D
Do artykułów masz ciągły dostęp ;)

Nigdy sie nie uczę dwa razy tego samego :P Metoda 3xZ :P Zakuć, zaliczyć (quiz), zapomnieć :P nie no przecież żartowałem :D

JacekPL

q85oN1k napisał

Mieszkam w Łasku, miasteczko obok Łodzi. Co do 50$ to czekam na wpłate na moje konto w partypoker.com bo quiz rozwiązałem prawie za pierwszym razem ;)...PS ile czeka się na tą wpłatę i czy jakoś kontaktują sie z nami przed ta obiecaną wpłatą ?? Pozdrawiam wszystkich. Aha w gruncie rzeczy to ja ostatnio gram tylko w turniejach jakiś oczywiscie darmowych bo za wirtualne piniadze mi sie znudzilo :D ... ale jak ktoś wcześniej wspomniał odróżniam już wszystkie układy kart :P to chyba wiecej niz tylko rozroznienie strita od flusha no nie ?? :P

No to rodzinne strony admina.

Łódź całkiem niedaleko, niedaleko.

Ale teraz mam do domu 3,650 kilometrów.

Witaj, życzę wielu sukcesów.

darekuryga

witamy w swiecie pokerzystwo amatorow i zawodowcow:P

JacekPL napisał

q85oN1k napisał

To gdzie tak daleko wyemigrowałeś ??

JacekPL

q85oN1k napisał

JacekPL napisał

q85oN1k napisał

To gdzie tak daleko wyemigrowałeś ??

Odpowiedź znajdziesz na forum :P