Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Siemanko

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
709 Wyświetlenia

Witam wszystkich. Mam na imie Marcin vel doobeedoo vel mdudek. W pokera gram od okolo roku, ale jak do tej pory byla to taka gra 'na hurra' (zero strategii itp itd), glownie we freerollach we wszelkich mozliwych pokerromach. O PS powiedzial mi kumpel. Zarejestrowalem sie i od razu sprobowalem rozwiazac quiz.Oczywiscie wielka klapa. Zostawilem PS na jakis czas. Mniej wiecej tydzien temu przypomnialem sobie znowu o tej stronie. Przeczytalem wszystkie artykuly basic no limit , zdalem od razu quiz, przeslalem skany dowodu , a od wtorku gram juz na titan poker (gdyz jedynie tam jeszcze nie mialem zalozonego konta :) ). Jak na razie jestem bardzo zadowolony z wynikow. Chociaz raz na jakis czas robie cos glupiego ,wbrew zasadom sss. Dlatego w tej chwili ,poza utrwalaniem zasad sss, musze jeszcze wyeliminowac ciagotki do bezsensownych zagran...

3 odpowiedzi

Witamy na pokładzie i zapraszam do udziału w dyskusji na forum, czytania artykułów, wklejania rozdań, a przede wszystkim w udziale w unikalnym na skalę światową :D wydarzeniu jakim jest trening gry według strategii SSS!

Pozdrawiam

Mooris

Witamy Cie Marcinie vel doobeedoo vel mdudek :) i życzymy powodzenia w grze

Hehe.. no tak gwoli wyjasnienia.. Uzywam nicka doobeedoo, ale o dziwo nie zawsze jest on wolny. Tak wlasnie bylo na titan poker, gdzie gram 50$ od PS, dlatego w tym pokerroomie gram pod nickiem mdudek :]