Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam wszystkich!

23 Posts
10 Users
1 Reactions
2,158 Views

Cześć :)

Mam na imię Zbyszek, grywam czasami, bardzo rzadko z kolegami w pokera, zupełnie amatorsko, ale bardzo pociąga mnie wizja zarabiania realnych pieniędzy grą w pokera, którą bardzo lubię xD.

Zawodowo jestem nauczycielem w szkole specjalnej, trochę trenuję box i na siłowni, interesuje się piłką nożną, kiedyś kopałem, słucham dużo muzy.

pozdrawiam i życzę częstych wygranych, pis joł!

Reply
22 replies
Moderator
retrograde87

Witam,

Zachęcam zapoznać się z podstawami, które znajdziesz w dziale strategia. Jaki rodzaj gierek Ciebie interesuje? Cash czy może turnieje? Jeśli nie jesteś pewny to w tych artykułach są opisane zasady poszczególnych gier.

Polecam skorzystać z oferty darmowej gotówki. Dzięki niej możesz zacząć przygodę z pokerem online na poważnie.

W razie pytań jesteśmy do dyspozycji :)

Reply

Dzięki za odpowiedź :)

Puki co zapoznaję się z podstawami strategii. Początkowo planuję zająć się turniejami S&G, gdzieś przeczytałem że są najlepsze na początek do nauki, co do darmowej gotówki, to chyba nie głupie będzie poczekanie z nią gdy ogarnę podstawy podstaw?
Jaki zakres wiedzy będzie wystarczający aby nie przegrać wszystkiego od razu?

Z góry dzięki za odpowiedzi i pomoc,
Pozdrawiam, Z.

Reply
Moderator
retrograde87

Masz racje podstawy muszą zostać w miarę dobrze przyswojone. Możesz zawsze grać za tzw. play money, aby wczuć się w rytm gry.
Jeśli chodzi o Turnieje Sit and Go to podsyłam Ci kilka=5&language[0]=pl&content_type=0&game_type=7&table_size=0"] filmików instruktażowych z podstawami.

Reply
bariox

Reply

Macie jakiegoś linka do ćwiczenia obliczania efektywnych rozmiarów stacków?

Reply
Aceking1976

Dobry wieczór

Reply

dzien dobry pokerzystom ;)

Reply
PinkClaw

dzień dobry pokerzystce

Reply

witam serdecznie ;)

Reply

witam forumowiczow ;)