Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam wszystkich

8 Posts
4 Users
16 Reactions
1,204 Views
Conrado21

Cześć Wam!!
Przygodę z pokerem zacząłem już kilka lat temu, ale przyszedł najwyższy czas na coś więcej.
Może jakieś porady od czego tutaj zacząć? :)

Reply
7 replies
ErHB01

cześć fajnie ze sie przywitales !
polecam zaczac od ulozenia sobie odpowiedniej diety do grania w pokera, pomóc w tym moze ci nasza forumowa dietetyczka Mirabelka która pracuje nad stworzeniem takowej diety
powodzenia !

Reply
Conrado21

Patrząc na Twój Avatar to Tobie bardziej się przyda takowa dieta;)
Pisząc od czego zacząć chodziło mi o Wasze doświadczenia związane z poszczególnymi bukami.

Reply
bigabing123

Napisane przez Conrado21
Patrząc na Twój Avatar to Tobie bardziej się przyda takowa dieta;)
Pisząc od czego zacząć chodziło mi o Wasze doświadczenia związane z poszczególnymi bukami.

Buki to chyba nie to forum

Reply
Conrado21

Następny pomocny wirtuoz...Unibet to akurat buk, może napiszę jaśniej bo widzę, że trudno się domyślić:
Poker Room'y

Reply
bigabing123

Napisane przez Conrado21
Następny pomocny wirtuoz...Unibet to akurat buk, może napiszę jaśniej bo widzę, że trudno się domyślić:
Poker Room'y

piszesz
"Pisząc od czego zacząć chodziło mi o Wasze doświadczenia związane z poszczególnymi bukami"

więc trudno się domyśleć o co ci chodzi, i dalej trudno się domyśleć , o co ci chodzi, czy soft jest fajny czy cash outy proste, czy support sprawny, czy player pool słaby, czy rakeback wysoki, czy o promki, czy chodzi ci o turnieje czy cashe , czy od czego zacząc chodzi o strategię, solvery, poker toolsy , precyzuj o co Ci chodzi to Ci ktoś pomoże a nie się ciskasz

Reply
RogerMorales

Cześć Conrado! To oczywiście Twoje pieniądze i Twoja sprawa jak rozplanujesz swoją karierę, ale tak jak wspomniał kolega w pierwszym poście- dieta to jest podstawa podstaw. Każdy z nas przez to przechodził i choć nikt nie robił tego z uśmiechem na ustach, to najpierw idziesz do dietetyka a dopiero później zaczynasz w ogóle myśleć na jakim bukmacherze chcesz grać. Na eToto.pl jest całkiem przyjemny rakeback, wiec na początek to bym polecił, ale jak już mówiłem- 70% sukcesu to dieta, 30% to treningi, i to Ci powie każdy trener. Witamy na pokładzie i życzymy powodzenia ✌️

Reply
Conrado21

To zamiast rzucić jakąś rozpiskę i zdjęcia jakie efekty dała dieta, to tylko piszecie - no chyba , że nie ma się czym chwalić ;)
Cwiczę i jestem na diecie bo zmusil mnie do tego stan zdrowia, więc ten wątek pomijam.
Wspieram STS od lat bo znam Mateusza i zawsze wolę dać zarobić znajomym :)
Dzięki za miłe przyjęcie i wiele cennych uwag teraz będzie mi łatwiej wybrać odpowiedni PR.

Reply