Яка вірогідність програти 17 спінів підряд при чіп єв 95? Це 0.0282% або приблизно один раз на 3500 спінів. Не така вже й мала цифра ![]()

Оригинал пользователя unicum1890
Яка вірогідність програти 17 спінів підряд при чіп єв 70? Це 0.0282% або приблизно один раз на 3500 спінів. Не така вже й мала цифра![]()
Скорее всего не так. Надо по формуле стриков считать, если оцениваешь для дистанции 3500 спинов (или например для твоей месячной дистанции, скажем, 1000 спинов):
https://forums.pokerstrategy.com/ru/forum/thread.php?threadid=1458451
Сама формула под спойлером почти в самом конце первой страницы. В эксель забиваешь и можно за пару сек подобные вероятности оценивать.
ЗЫ. А то что ты посчитал - это вероятность следующие 17 спинов подряд проиграть...
Оригинал пользователя BelFish1
ЗЫ. А то что ты посчитал - это вероятность следующие 17 спинов подряд проиграть...
Мені точність не принципова, але ChatGPT сказав, що я порахував на око досить точно
Spoiler
The probability of having 17 consecutive successful occurrences of the experiment after performing it 3500 times can be calculated using the formula:
P = (1 - (1 - 0.6^17)^3484)
where P is the probability of having 17 consecutive successful occurrences.
The result is approximately 0.998, or 99.8%.
А что за ChatGPT?
Но формула интересная, хоть и очень уж простая по сравнению с формулой стриков. Надо подумать над этой формулой...
И сравнить еще можно расчеты. Та формула очень точная.
Не очень ясно почему 0.6 в 17-ю степень возводим. Тогда вроде как выходит расчет для сливного игрока. Может надо 0.4 в 17-ю? Ну, типа вероятность проигрыша у плюсового должна же менее 50% быть.
ЗЫ. Да и по конструкции в плане событий мне кажется что эта формула совсем неверна. Завтра попробую с ней разобраться точнее...
ЗЫ2. А, я же не учел что спин это не ХА, а игра на троих )))
Но все равно надо подумать хоть сколько-нибудь близка такая формула для оценки реальной ситуации, или же очень неверный результат даст...
А что за ChatGPT?
це модний штучний інтелект нового покоління. Він в вигляді чату. Багато на які питання може відповісти і багато чого порахувати, за умови що ти зможеш йому грамотно і правильно поставити задачу. рекомендую погратись, цей АІ уже готовий прямо зараз потягатись із гуглом і замінити собою декілька моїх колег. ![]()
Не очень ясно почему 0.6 в 17-ю степень возводим.
В спіні 3є гравців, стандартний шанс виграшу 1 із 3, або 33.3%. Хороший гравець виграє частіше, я взяв 40% для округлості обчислень а значить 60% програш(0.6). Нас цікававить шанс програшу, тому саме 0.6 берем. Якщо тебе цікавить для хедс ап, то буде навпаки так, будем брати 0.4 чи коло того.
Про степінь, це як монетку кидать. 1 раз підряд витягти орел це 0.5, а 2 рази підряд це 0.5*0.5, а 3 0.5*0.5*0.5 тобто 0.5 в степені кількості у нашому випадку
формула називається binomial distribution
На вихідних ходили в музей 'Petit Palais' Ось декілька картин звідти
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler
Моне - неперевершений! Один з моїх найулюбленіших митців:f_thumbsup:
Звіт за лютий 2023
Цей місяць грав мікс спінів за 2(72 штуки) і спінів за 5(249 штуки). В основному грав 1 стіл,але іноді уже підключав 2, робив багато помилок, часто тильтував, не вигравав хороші множники, але в цілому своєю грою і результатом задоволений. Чіпєв склав 69 і це непогано, я поки що тільки закріплююсь на ліміті.
По касі +397євро, банкрол 987.10
188 виграв із фрірола
40 - 4 відмиті транші рейкбеку
56 всього за спіни, недодача
25 обміняв коіни
13.5 за 3 відкриті срібні ящики
Решта апчик в ставках на спорт
дякую abсcent за мотивацію
А тепер про погане. Тиждень тому десь на нулі поранили мого сусіда і друга :f_cry:. Зараз він лежить у лікарні у важкому стані, дуже надіюсь що виживе. Закинули йому з мамою по 50 євро на лікування і сижу плачу уже 3й раз. Дуже шкода його і всіх захисників, що стали жертвами російських імперських амбіцій. ♠_cry:
на старзах почалась серія турнірів карнавал. По цій нагоді запропонували депнути 40євро за 2квитки на фріроли. 100 перших в кожному фріролі, отримують квитки на головний турнір серії за 125 євро. Депнув, зіграв сьогодні обидва. В обох було трохи більше 3х тисяч людей. З першого досить неприємно вилетівВ другому пощастило більше - виграв пару коінів, і дотягнув до призів. Треба тащить тепер
Пару разів заліз під рейз на сет, пару разів отримав 3бет і скинувся. Стек спустився до 40к із початкових 50к. Потім відкриваю JJ з середньої, ловлю 3бет із СО і кол на ББ. пушнув 70бб. подивився на АА в СО, програв.
Останні 7.6ББ репушнув з К5s проти рейза з утг, глянув на Т7s, потім на Т на флопі. вилетів після 1години гри.
Останній тиждень був на навчанні в іншому місті, в покер не грав. Пожертвув виграш з форумної лотареї на тепловізор для ЗСУ. Мало доначу, але вже скільки є
Останній тиждень був на навчанні в іншому місті, в покер не грав. Пожертвув виграш з форумної лотареї на тепловізор для ЗСУ. Мало доначу, але вже скільки є
Треба донатити хто скільки може, бо це частково прискорює нашу перемогу. Але не раджу донатити на офіційний державний рахунок підтримки армії. Краще в фонд Повернись Живим чи до Притули. Бо до держави, як ми бачимо, багато питань.
Оригинал пользователя GMlFKS
Останній тиждень був на навчанні в іншому місті, в покер не грав. Пожертвув виграш з форумної лотареї на тепловізор для ЗСУ. Мало доначу, але вже скільки єТреба донатити хто скільки може, бо це частково прискорює нашу перемогу. Але не раджу донатити на офіційний державний рахунок підтримки армії. Краще в фонд Повернись Живим чи до Притули. Бо до держави, як ми бачимо, багато питань.
Щодо Притули в мене змішані відчуття, не хочу донатити в його фонд. А от в Повернись живим і Стерненку на дрони я донатив. В цей раз я донатив на приватний збір мого друга дитинства, тут впевненість 99.99% що гроші підуть куди треба. В нього брат зараз в десантно штурмовій бригаді на нулі, брата теж добре знаю, хочеться щоб вижив.
Хотів попросити вибачення за гострі слова, був на емоціях.
Ти здається теж лишнього наговорив ![]()
Успіхів)
Оригинал пользователя JetGatling
Дуже радий бачити, що ти сам зміг переосмислити ту неприємну діскусію і сказати це.
(З самого початку читав але не втручався в вашу розмову, дуже сподівався, що здоровий глузд завжди отримає верх, тільки потрібен деякий час для цього)
Головне розуміти, що ми всі до одного в цьому розділі поділяємо однакові цінності, однаково переживаємо за нашу рідну країну і практично всі наші вороги на півночі, а не тут.
Оригинал пользователя iva123
Хотів попросити вибачення за гострі слова, був на емоціях.Дуже радий бачити, що ти сам зміг переосмислити ту неприємну діскусію і сказати це.
(З самого початку читав але не втручався в вашу розмову, дуже сподівався, що здоровий глузд завжди отримає верх, тільки потрібен деякий час для цього)
Головне розуміти, що ми всі до одного в цьому розділі поділяємо однакові цінності, однаково переживаємо за нашу рідну країну і практично всі наші вороги на півночі, а не тут.
Сумно, що поштовх сказати ці слова виник набагато раніше, але деякий час не міг наважитись ![]()
Ну, як кажуть, краще пізно, ніж ніколи
Ти здається теж лишнього наговорив
Успіхів)
Ти мене теж вибач, я занадто агресивно хотів заохотити тебе більше говорити українською.
По покеру в цьому місяці все погано у мене, граю в 0. Таких качель я ще не бачив, один день чіпєв 200, наступний -200. Я щось зовсім втратив дно в розумінні гри, приймаю якісь супер дисперсійні рішення, якісь супер кулери літають, я уже не розумію де тильт, а де виважене рішення. ♠_rolleyes: Уже ходив один день на 2ки передохнути, взагалі не відчув різниці, та сама хрінь.
Spoiler
Пацик був агресивний, сайзинг потбет або чек
PokerStars - 15/30 NL (3 max) - Holdem - 2 players
Hero (SB): 790 (26.3 bb)
BB: 710 (23.7 bb)
Hero posts SB 15, BB posts 30
Pre Flop: (pot: 45) Hero has Q♠: 8♣:
Hero calls 15, BB raises to 90, Hero calls 60
Flop: (180, 2 players) 8♠: 2♦: K♠:
BB bets 180, Hero calls 180
Turn: (540, 2 players) 3♥:
BB bets 440 and is all-in, Hero calls 440
River: (1,420, 2 players) T♦:
Results: 1,420 pot (0 rake)
Final Board: 8♠: 2♦: K♠: 3♥: T♦:
BB shows 9♣: K♣:: (One Pair, Kings)
(Pre 66%, Flop 77%, Turn 89%)
Hero shows Q♠: 8♣:: (One Pair, Eights)
(Pre 34%, Flop 23%, Turn 11%)
BB wins 1,420
Spoiler
PokerStars - 15/30 NL (3 max) - Holdem - 2 players
SB: 701 (23.4 bb)
Hero (BB): 799 (26.6 bb)
SB posts 15, Hero posts BB 30
Pre Flop: (pot: 45) Hero has A♥: J♠:
SB calls 15, Hero raises to 81, SB calls 51
Flop: (162, 2 players) A♣: 3♣: 9♣:
Hero bets 49, SB raises to 98, Hero raises to 718 and is all-in, SB calls 522 and is all-in
Turn: (1,402, 2 players) A♠:
River: (1,402, 2 players) Q♦:
Results: 1,402 pot (0 rake)
Final Board: A♣: 3♣: 9♣: A♠: Q♦:
Hero shows A♥: J♠:: (Three of a Kind, Aces)
(Pre 61%, Flop 3%, Turn 23%)
SB shows 7♣: T♣:: (Flush, Ace High)
(Pre 39%, Flop 97%, Turn 77%)
SB wins 1,402
Spoiler
З регом, ця роздача це суцільний фейспалм . Тузів у нього нема, а от дров вагон, тьорном треба нагружать, а на рівері чекать.
PokerStars - 15/30 NL (3 max) - Holdem - 3 players
BTN: 410 (13.7 bb)
Hero (SB): 535 (17.8 bb)
BB: 555 (18.5 bb)
Hero posts SB 15, BB posts 30
Pre Flop: (pot: 45) Hero has 9♥: K♦:
fold, Hero raises to 60, BB calls 30
Flop: (120, 2 players) 9♦: A♣: 8♥:
Hero bets 30, BB calls 30
Turn: (180, 2 players) 2♣:
Hero bets 39, BB calls 39
River: (258, 2 players) 5♥:
Hero bets 75, BB raises to 426 and is all-in, Hero calls 331 and is all-in
Results: 1,070 pot (0 rake)
Final Board: 9♦: A♣: 8♥: 2♣: 5♥:
Spoiler
В такій глибині нікуди не дітись
PokerStars - 30/60 NL (3 max) - Holdem - 2 players
BB: 984 (16.4 bb)
Hero (SB): 516 (8.6 bb)
Hero posts SB 30, BB posts 60
Pre Flop: (pot: 90) Hero has 8♦: Q♠:
Hero calls 30, BB checks
Flop: (120, 2 players) 2♥: 6♥: 8♠:
BB checks, Hero bets 60, BB calls 60
Turn: (240, 2 players) 4♠:
BB checks, Hero bets 120, BB raises to 864 and is all-in, Hero calls 276 and is all-in
River: (1,032, 2 players) T♦:
Results: 1,032 pot (0 rake)
Final Board: 2♥: 6♥: 8♠: 4♠: T♦:
BB shows 7♥: 5♠:: (Straight, Eight High)
(Pre 36%, Flop 37%, Turn 100%)
Hero shows 8♦: Q♠:: (One Pair, Eights)
(Pre 64%, Flop 63%, Turn 0%)
BB wins 1,032
Spoiler
Це печаль
PokerStars - 20/40 NL (3 max) - Holdem - 2 players
SB: 1,019 (25.5 bb)
Hero (BB): 481 (12 bb)
SB posts 20, Hero posts BB 40
Pre Flop: (pot: 60) Hero has J♣: 4♣:
SB calls 20, Hero checks
Flop: (80, 2 players) 7♦: 3♣: 8♣:
Hero bets 40, SB calls 40
Turn: (160, 2 players) 8♥:
Hero checks, SB checks
River: (160, 2 players) A♣:
Hero bets 131, SB raises to 262, Hero raises to 401 and is all-in, SB calls 139
Results: 962 pot (0 rake)
Final Board: 7♦: 3♣: 8♣: 8♥: A♣:
Hero shows J♣: 4♣:: (Flush, Ace High)
(Pre 39%, Flop 21%, Turn 14%)
SB shows K♣: 2♣:: (Flush, Ace High)
(Pre 61%, Flop 79%, Turn 86%)
SB wins 962
Не зміг добити тижневий рейкбек, ще десь 20 турнірів залишилось, але настрій такий що я зараз в тильті заллю набагато більше. Краще передохну.
Таки поліз добивати тижневий бонус і добив, хоч і зробив 2 грубі помилки, в цілому грою задоволений, не тильтував :f_p:. Здавали погано

Вечір неділі чудовий час щоб грати, зіграв півтора десятка спінів. Регів бачив всього 2, решта якісь пяні фіші. Результат відповідний - 425 чіпєв з туріка.
Останній тиждень був на навчанні в іншому місті, в покер не грав.
Був у Амстердамі на навчанні, місто дивитись часу не було. На вихідних заскочив в Роттердам. Після Амcтердаму і Парижу місто дуже маленька (500 тисяч), схоже на один величезний бізнес район. Велика річка, порт, багато заток. Є метро, людей на вулицях майже немає
Spoiler