Witam, czy ktoś jeszcze ma problem z połączeniem się z serwerem 888? komunikat "unable to connect. Please try again later or contact support." wyskakuje po próbach włączenia softu (z poziomu administratora też).
Niektórzy mają problemy wynikające z update'ami softu, "niedługo" powinni naprawić
Tak są dyskonekty. Ja mam jeszcze tak że podczas każdego odpalania softu 888 mi się instalują i aktualizują na nowo.
mam to samo, reinstaalcja NIE pomogła.. Uporaliście się z tym? Jeśli tak to w jaki sposob?
tez to mam po tym updacie dodakowo wszystkie stoly są większe nei da się ich zmniejszyc ktos tez tak ma?
tak , przez trzy dni. Oto ostatni list po którym jest ok:
Dear Member,
Thank you for contacting us.
Firstly, please allow me to thank you for your patience regarding our recent network connectivity issues.
I am pleased to advise you that our technical team have resolved the issues so you are now able to login to your account and play at our tables!
I sincerely apologize for any inconvenience caused and wish you the very best of luck with the games!
If you require further assistance with this or any other issue, please do not hesitate to contact us again.
Kind regards,
Support Manager
Dodam, że jak miałem problemy to przełączałem się z neta stacjonarnego z vectry na aero2 i szło, tyle tylko, że capta co godzinę trzeba wklepać.
dalej to samo, wczoraj grałem turki i było okej, zdarza mi się to wyłącznie na cash. Czekam na odpowiedź na supportu.