Skip to forum
problem z połączeni...

Notifications
Clear all

problem z połączeniem

83 Posts
43 Users
1 Reactions
8,551 Views
Whiistler

W tamtym roku też były takie akcje... Piszcie do supportu maila razem z ID turniejów to zwrócą wam pieniądze. Jeśli np. dostaliście dobrą kartę i was wywaliło to dodajcie numer ręki. Ja dostałem z tego co pamiętam 100$-150$ zwrotów.

Reply
Lukkk89

Otrzymałem rano wiadomość, że problem jest rozwiązywany przez dział techniczny i ma być od teraz spoko, sprawdzę dziś i dam znać.

Reply
ONKAM

Witam, oby tak faktycznie było. Chciałbym Was odpytać o jeszcze jedną rzecz w tym temacie, mianowicie mam ten problem na Windowsie XP oraz przeglądarce IE8. Zastanawiam się czy jest to wina po prostu tego, że jest to XP i IE8, które może nie są już wspierane? Ze strony wynika, że tak, ale... Poza tym denerwuje mnie jeszcze jedna rzecz: nie mogę korzystać z wszystkich opcji bo wyświetla mi się info, że korzystam z IE6, co jest po prostu nieprawdą.

Reply
grosicky

Ci idioci kupili party.bwin za 1.4 miliarda dolarów a ku*** zal im kasy na kupno normalnych serwerów...

Reply
Lukkk89

Dziś rozegrałem dwie sesje po 2h każda i było okej.

edit:
dalej to samo :/

Reply
tapczandzwo

skandal

Reply
Faful

Ja juz wychodze z siebie, chce zobaczyc jakie mam bilety do turkow... 15 minut sie otwiera, kasjer tak samo, przeinstalowalem soft i wyparowalo mi 12$ z konta po godzinie sie znalazly. Zrobili by cos z tym w koncu :-/

Reply
parich

Patoooola się robi z tego roomu :f_mad:

Reply
tapczandzwo

#*$&#@$

Reply
NoisysHaRk

Mnie dzisiaj 3 razy rozłączyło. W pewnym momencie nawet przerwali gre na STT przez problemy na pare minut a za chwile znowu rozłączyło... Może po kupieniu bwin już nie mają drobnych na serwery.

Reply
tapczandzwo

wlasnie mi zmuckowalo top seta vs szip od fisza na suchym flopie i wyparowała mi kasa z cashiera :[

EDIT:

Rano ztitlowany napisalem do nich maila bo kilka razy wyrzucilo mnie z rozdania gdy mialem najlepsza reke i dostalem od nich maila z przeprosinami i przelali mi 5$ na pocieszenie xD

Reply
qzianik

" During the past few days we have been experiencing severe networking issues at 888poker. Our technical team is currently working with our technology partners to resolve the issue."
- mail z 18:00

Mnie też dali 5$, kiedy bedzie działać, nie wiadomo.

Reply
GluttonyMK

Lipa, już 2 dzień nie mogę się zalogować... Napisałem do supportu, ale pewnie odpiszą co wszystkim. I dorzucą 5$ żebym się cieszył.

Reply
Moderator
retrograde87

Widzę ze nie tylko ja mam problemy. Ja co odpalam robi mi sie reinstal bonusów nie widac w klocki leca totalnie.

Reply
ONKAM

Czy macie dalej problemy z połączeniem? Mnie dzisiaj wywaliło całkowicie z 1 turnieju, dwa ciągle się zawieszały, straciłem kilka bardzo dobrych kart bo nie mogłem nic zrobić i co więcej - nie widzę na swoim koncie biletów turniejowych.

Reply
Marlo63

Odinstalowałem soft i teraz nie mogę go zainstalować ponownie.

Reply
aston3

mi wczoraj na parę godzin zniknęło okolo 200 usd z konta w czasie gry - jak się zorientowałem ze coś nie pasuje to napisałem do suportu i oddali - ciekawe czy jakbym nie zauważył i nie napisał to tez by oddali....

Reply
halabasa

server lezy?

Reply
jondal

TAK !

Reply
pershing

A teraz jak wygląda sytuacja, odpalać sesję czy nie warto?

Reply