Witam czy tylko ja tak mam że jak chcę się zalogować na platformę to za każdym razem mi reinstaluje albo muszę zainstalować od nowa? (moze to się da jakoś naprawić?
z góry dziekuje za pomoc
Może dawno z softa nie korzystałeś? On tak ma na początku. To wygląda jakby nie ściągał najnowszej aktualizacji tylko jakby musiał przejść przez wszystkie które powstały
Panowie jako że jest niedzielka i szykuje sie dzisiaj gruba sesja, miło widziany railing z działania 888
z góry dzięki ♠_drink:
Co za dziadostwo , juz krzaki lepiej dzialaja.
Zaczalem znowu grac bo mysalem ze sie uspokoilo , ale nic bardziej mylnego. Fajny staczek sie zbudowalo , byl deepowy staczek .Bylem czipliderem ale przyzsedl huragan "disconnect" i game over , nawet po za itm.
W Mega Dozenie w momencie lagu mialem AA na reku na 10 bb i autofold ^^
Zenada i kompromitacja tego softu.
Napisane przez lukasz189
Miał ktoś kiedyś coś takiego? Support jak narazie sie nie odzywa
lol wyglada jak byś bana dostał co nawywijałeś?
profek20 skończ pier!@#$%
Ja od 40 minut widzę tylko co jakiś czas jak ubywa mi żetonów. Trwa już FT a ja nawet nie mogę pushnąć
Napisane przez Bakosik
Ja od 40 minut widzę tylko co jakiś czas jak ubywa mi żetonów. Trwa już FT a ja nawet nie mogę pushnąć
No to powodzenia ^^
Spróbujcie u siebie podczas disconnectów przełączyć się na inne łącze. Ja z sieci domowej się nie mogłem połączyć, a z telefonu się połączyłem (niestety było już troszkę za późno aby powalczyć w turku).
Napisane przez profek20
Probowalem w ten sposob na telegon sie releogowac ale na apka sie nie wlaczala.
ale łączyłeś się mobilnym netem czy z wifi?
Ja jak się połączę mobilnym to hula.
Wifi. Neta na telefonie mam czasami tylko na pakiet danych gdzie wlasciwie nic nie mozna sciagac , ogladac bo strasznie szybko schodzi. Nie wiem jak z graniem na 888 , czy jest podobnoe jak na starsach.
Dla mnie to jest chore co robia 888 . Wczoraj streamer z twitcha Kapustary padl ofiara disconnecta podczaz HU w turnieju 8k gtd za 5+ rebuy. No i pograne
mozecie sie teraz polaczyc? mi juz od ponad 40 min wyskakuje komunikat unable to connect try later....
ciekawe ja sie nie moge zalogowac od 40 min a widze ze inni gracze siedza i graja przy stolach....