Przejdź do forum
"~,.+$+.,~" MicroMi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

"~,.+$+.,~" MicroMillions "~,.+$+.,~"

174 Posty
48 Użytkownicy
1216 Reakcje
12.9 K Wyświetlenia
zajcur

Napisane przez TalishaStar

W Cashówkach u mnie cały czas lekki down swing. Spadłam do 24 BB/100 z 48…. Wykres na szczęście tylko linia pozioma.

Spokojnie. Przy Twoich umiejętnościach to tylko kwestia czasu aż downswing minie i tracker znowu pokaże te 50bb/100, które spokojnie można robić w longrunie 💰

Odpowiedz
Cytat
niemambopoco

Niestety nie mam żadnych wykresów z przeszłości.
Ale wrzucę dzisiaj po powrocie mój wykres jaki mi wychodzi z gier cash. To wszystko co na razie mam. Jak wiesz, dopiero zaczynam, ale myślę, że coś się już da przeczytać.

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar
Odpowiedz
Cytat
MTTPS

sick volume :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Kindek90

sick profit :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

@MTTPS, Kindek90

Bardzo dziękuję za dogłębną analizę wykresu. Macie po łapce w górę w podziękowaniu.

@zajcur

Tak, wiem.

Jak pisałam, wiem że mała próbka, ale większej nie mam. Musimy poczekać aż będzie ze dwa, trzy miesiące gry wtedy będzie można coś sensownego powiedzieć. W miarę. Ale ja się nigdzie nie wybieram. Z tego co widzę większość z Was też się nigdzie nie wybiera. Poczekamy i podyskutujemy o mojej, waszej, naszej grze. :D

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Never mind. Będę po prostu dalej śledzić blog, bo z tak zaawansowanym trollingiem się nie spotkałem. Uszanowanko dla autorki, że nie wychodzi ze swojej roli.

Odpowiedz
Cytat
Winnc

Ale jak chcesz dyskutować o grze, skoro na każdą krytykę odpowiadasz z agresją? Dyskusja o rozdaniach chyba polega na tym, że wytyka się błedy i spazzy.

Odpowiedz
Cytat
Redwinee

Napisane przez zajcur
Będę po prostu dalej śledzić blog, bo z tak zaawansowanym trollingiem się nie spotkałem.

Pan mórz *CAFE* BLOG rasowych pokerzystów

:f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

@ zajcur

Misiu, ale co ci znowu nie pasuje? Jakiej roli?
Za odgrywanie roli to ja jakiś hajs poproszę, bo to wymaga jakiegoś dodatkowego wysiłku żeby bawić gawiedź.

PS. Wiem że na NL2, 30BB/100 w longrunie mają najlepsi. 50 jest nieosiągalne.
Ale w ten sposób nie będziemy dyskutować.

@ Winnc

Zgadza się. Chętnie podyskutuję na spokojnie jeśli dostanę sensowne argumenty, koleżeńsko zadane pytania, czy przyjacielskie podpowiedzi, porady czy sugestie.
A nie huzia wszyscy na nią.
Zadasz grzecznie pytanie, grzecznie odpowiem.
Będziesz złośliwy i uszczypliwy, to zmieszam cię z błotem. EOT

Odpowiedz
Cytat
michal19888

Serio jaki sens pisania, że masz xx/100bb a następnie wrzucania wykresu gdzie volume to 2500 rozdań ? To ma nam udowodnić, że jednak potrafisz super klikać w dwie karty ? Jaki był tego cel, bo na moje rozumowanie jeszcze bardziej się ośmieszasz _rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

@michal19888,

Sam się ośmieszasz kolego pisząc coś co kompletnie nie ma związku z tym co się dzieje na blogu. Nie czytasz tego co piszę i co piszą inni. I TY mi piszesz o ośmieszaniu się? Litości... :f_rolleyes:

Wyciągasz z kontekstu, z różnych wypowiedzi na różne tematy co ci się podoba i sklecasz z tego jakiś z dupy komentarz.
Nie wstyd ci?
W każdej dziedzinie życia jesteś takim ignorantem?
Zastanów się nad swoim zachowaniem, dobrze? A potem wróć tu i podziel się z nami do jakich wniosków doszedłeś.

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Przy 100 rozdaniach na godzinę to nawet 75bb nie pomoże xD Wrzuciłas wykres na którym widać, że Twoja ev godzinowka to 20 centów i dalej jesteś zadowolona. Gdy pisałaś, że lata temu crushowalas pokera i zarabialas dobre pieniądza to godzinowka też była na podobnym poziomie? 😐

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

@zajcur,

Gdybyś zadał sobie nieco trudu, tak tylko troszeczkę, aby przeczytać to co pisałam, to mam wrażenie, że istniej niewielka szansa, że zrozumiesz. Dotrze do ciebie zawarta tam odpowiedź.
Liczę na to, trzymam kciuki i GL!

A jeszcze jedno, chłopie jak ty stawiasz znak równości między tym:

"Po paśmie sukcesów w MTT okazało się, że życie płata nam niezłe figle. W ciągu kilku dni okazało się, że muszę wypłacić całego rolla, by uporać się z trudnościami"

=

A tym:
"Gdy pisałaś, że lata temu crushowalas pokera i zarabialas dobre pieniądza"

To musisz mieć bardzo barwne życie. :D :D :D
Czyli jak ktoś mówi, że ma dla ciebie upominek ty widzisz kluczyki do Lambo? hahaha

Pasmem sukcesów nazwałam tak naprawdę serię wygranych w Satelitach STEP do poważnego turnieju. Były to stepy na 888, i wymagało wygrania 5 MTT. W głównym turnieju zjęłam 10 miejsce. Wceśniej zajęłam parę dobrych miejsc w innych MTT Zgarniając od 100$ do 400$. Następnie przeszłam na P* i wygrałam w MTT 600$.
Czy można nazwać to pasmem sukcesów? Jak najbardziej.
Czy można by nazwać to początkiem kariery, z której musiałam zrezygnować bo tak się życie potoczyło? Tak.
Czy było to dość pieniędzy by zapłacić rachunek za szpital? Tak.
Czy mogłam znaleźć lepszą pracę od mojego pokera? Tak.
Czy mogłam cieszyć się, że mam ubezpieczenie? TAK!
Czy mogłam przez ten czas zajść dalej w pokerze? Pewnie tak. Dlatego trochę żałuję....

Odpowiedz
Cytat
michal19888

@michal19888,

Sam się ośmieszasz kolego pisząc coś co kompletnie nie ma związku z tym co się dzieje na blogu. Nie czytasz tego co piszę i co piszą inni. I TY mi piszesz o ośmieszaniu się? Litości... :f_rolleyes:

Wyciągasz z kontekstu, z różnych wypowiedzi na różne tematy co ci się podoba i sklecasz z tego jakiś z dupy komentarz.
Nie wstyd ci?
W każdej dziedzinie życia jesteś takim ignorantem?
Zastanów się nad swoim zachowaniem, dobrze? A potem wróć tu i podziel się z nami do jakich wniosków doszedłeś.

Widzisz tylko różnica jest taka, iż to nie ja chcę wszystkich pouczać i wyprowadzać z błędu tylko ty.
Tak samo jak z "poradnikami" które tworzysz, a na końcu okazuje się, że grasz NL2 a reszta wykresów magicznie zniknęła, podobne zachowanie jak w sprawie Wombata, gdzie wyszło iż trener z gierki on-line jest w najlepszym przypadku na 0 a dalej uczy ludzi grać.
Cały czas zastanawiam się jakie value ma ten blog zarówno dla ciebie jak pozostałych którzy tu wchodzą, bo ja zaglądam tu teraz tylko i wyłącznie,żeby przeczytać jakiś kolejny shitpost w twoim wykonaniu, jeśli o to chodziło to masz moje gratulacje :profit:

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

Widzisz tylko różnica jest taka, iż to nie ja chcę wszystkich pouczać i wyprowadzać z błędu tylko ty.

Czy ja wchodzę na TWOJEGO bloga i Cię pouczam? Skaczę po tematach i piszę ludziom jak mają grać?
Nie, ja prowadzę swojego bloga a to ty wchodzisz do mnie i piszesz mi, że nie umiem grać.
Rozumiesz?

Tak samo jak z "poradnikami" które tworzysz, a na końcu okazuje się, że grasz NL2 a reszta wykresów magicznie zniknęła,

Poradniki jak sam możesz w nim przeczytać tyczy się stawek 3.30 - 20$. MTT Czego nie rozumiesz?
Okazuje się, że postanowiłam spróbować nauczyć się grać Cash, zaczynam od NL2, a od czego mam zacząć? Od NL200?
Przepraszam, że przez kilka lat nie zachowałam wykresów dla ciebie....

Podsumowując. Jedyny shit, jaki widzę to zawartość twojej głowy.
Misiu pluszowy. Albo jesteś mega trollem albo mega debilem. Innej opcji nie ma.
Nie chcę się wypowiadać za innych ale według mnie?
Właśnie zacząłeś skakać z gaciami na wysokości kostek i klepać się radośnie po włochatych pośladkach, śpiewając motyw z Gumisiów.... :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
michal19888

Czy ja wchodzę na TWOJEGO bloga i Cię pouczam? Skaczę po tematach i piszę ludziom jak mają grać?
Nie, ja prowadzę swojego bloga a to ty wchodzisz do mnie i piszesz mi, że nie umiem grać.
Rozumiesz?

Tak samo jak z "poradnikami" które tworzysz, a na końcu okazuje się, że grasz NL2 a reszta wykresów magicznie zniknęła,

Poradniki jak sam możesz w nim przeczytać tyczy się stawek 3.30 - 20$. MTT Czego nie rozumiesz?
Okazuje się, że postanowiłam spróbować nauczyć się grać Cash, zaczynam od NL2, a od czego mam zacząć? Od NL200?
Przepraszam, że przez kilka lat nie zachowałam wykresów dla ciebie....

Podsumowując. Jedyny shit, jaki widzę to zawartość twojej głowy.
Misiu pluszowy. Albo jesteś mega trollem albo mega debilem. Innej opcji nie ma.
Nie chcę się wypowiadać za innych ale według mnie?
Właśnie zacząłeś skakać z gaciami na wysokości kostek i klepać się radośnie po włochatych pośladkach, śpiewając motyw z Gumisiów.... :f_rolleyes:

Po tych wysrywach które w moją stronę publikujesz stwierdzam iż musisz być przed 40 i cierpieć bardzo mocno z tego tytułu inaczej tego wytłumaczyć się nie da
:truestory:

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

Po tych wysrywach które w moją stronę publikujesz stwierdzam iż musisz być przed 40 i cierpieć bardzo mocno z tego tytułu inaczej tego wytłumaczyć się nie da

Coraz słabiej... Nie miałam co do ciebie jakiś nadzwyczajnych oczekiwań, ale ech...

A ty masz krzywe zęby, masz zeza i jesteś gruby. A do tego wujek zbyt często brał cię na kolana.... Hahahaha...
Mamy już twój poziom czy schodzić niżej?
Przypominasz mi gracza na tiltcie, który mnie allinuje za każdym razem z any two i myśli, że mi tym zaszkodzi. :D :D :D

PS: Teraz mam pewność. Jesteś jednak debilem. Trolle reprezentują sobą jakiś poziom, który wciąga innych w dyskusję. A dla ciebie Brzydki Burak nagrał specjalny filmik. Ale wiesz co? Mam cię tak głęboko gdzieś, że nawet nie chce mi się go zamieszczać żeby cie bardziej zgnoić.

PS2: Ci co mu dali łapkę w górę, konkretnie pod tym postem, mogą mu possać bo widać taka ich rola :D
Poza tym to Michał.
Jaki Michał?
Ten Co cię w....

Teraz to Twój poziom! Tak czuję to :D lol

Dobra... starczy.

Odpowiedz
Cytat
Escraku

Ale żenada... Z ciekawości patrzę co tu się dzieje i wszystko jak na dłoni. Biedna kobitka daje się wciągać w dyskusję, myśli że jest faworytem w tym wyścigu, a tymczasem już za momencik właśnie będzie dublowana :). Walić to jak inni się zwracają do Ciebie, lecz to co ty tworzysz jest chyba jeszcze gorsze. Każdy facet zna taką pannę, co myśli że świat należy do niej, racja ma tylko ona i ogółem jest zajebista w chuj. Najgorsze, że to sobie wmawia na okrągło i nie chce dać sobie pomóc. Boże bądź na tyle łaskaw, niech dobra passa trwa i żaden facet nawet nie próbuję się zakochiwać, bo chyba strzeli sobie w łeb. Ogarnij kobito, serio

Odpowiedz
Cytat
mchzstyle

Ile Pani waży?

Odpowiedz
Cytat