Zapewne spragnieni jesteście nowinek ze świata wielkiego Pokera.
No cóż, zacznę od tego, że rozszerzyłam swoją grę o Spin&Go. Na razie nie mam jeszcze o czym pisać.
Chwilowo wszystkie wpisowe 1.10$ do MicroMillions, wymieniłam na bilety wygrane w Spinach.
Dalej na Spinach za 1$ byłam +8$ i spadłam do 0.
Turniej Sunday Storm położyłam, chyba z własnej winy. Początek całkiem ładny ale później karta nie żarła… Jak zobaczyłam coś mocniejszego i dobrałam dwie pary to poniosło mnie. Koleś zagrał rewelacyjnie swoje AA i wypadłam z turnieju.
Drugi turniej za 3.30$, poszedł nieco lepiej w kasie za 10$. No nie mogę powiedzieć, że właśnie na to liczyłam i przegrana niestety przez pitolony Magic River…. Szczerze mówię, że gdyby nie to, to byłabym pograła znacznie dłużej.
Ale nie ma co płakać. Jeszcze jedna wygrana i będzie na wpisowe do Main Eventu. 😊 Liczę oczywiście na wygrane co najmniej 3 cyfrowe
I na koniec wczorajsze Spiny… Sprawiły, że jestem w nich na -6$
I to by było na tyle relacji na dziś.
Stay Tune!
Kuźwa! Ale wczoraj dostałam baty na kaszach! O ja biedna…
Oszczędzę wam szczegółów. Powiem tylko, że co bym nie zagrała było źle. Złapałam kolor? Przeciwnik miał silniejszy kolor… itd.
Pierwszy raz w życiu złapałam tilta.
Sesja zakończona -11.5$ Na NL2 to masakra i rzeź niewiniątek.
Tilt poszedł dalej.
Wskoczyłam na Spiny 1$ i poszło kolejne -5$...
Stwierdziłam, że serdecznie pier… pokera i poszłam na Spiny 3$ z ambitnym planem przegrania reszty rolla 😉
Pierwsze podejście i…
PokerStars Tournament #2735033471, No Limit Hold'em
Buy-In: $2.76/$0.24 USD
3 players
Total Prize Pool: $15.00 USD
Tournament started 2019/11/12 19:45:25 CET [2019/11/12 13:45:25 ET]
Dear TalishaStar,
You finished the tournament in 1st place. Congratulations! A USD 15.00 award has been credited to your Stars Account.
Thank you for playing at PokerStars. We hope you had fun!
Nooooo! NOOO! To to ja rozumiem 😃 Tilt skończył się tak szybko jak się zaczął. Tak to można grać.
Oczywiście zaraz wróciłam na swoje stawki i wygrałam jeszcze 5 razy.
Czuję potencjał w Spinach. Jakoś nie mogłam przekonać się do tego formatu, ale widzę więcej sensu w spinach niż w Cashówkach.
Na razie miksuję Spiny i Spiny Flash.
Może mi ktoś powiedzieć jaki jest bankroll na Spinach? x100 jest ok?
Wczoraj przychodzi do mnie mój prawie 9 letni synek i pyta. „Mamusiu? Nauczysz mnie grać w pokera?”
^^ 😃 No baaa
Pewnie, że cię nauczę!
Co jest takiego satysfakcjonującego, kiedy dziecko chce się uczyć gry w pokera? Nie wiem ale aż mi się oczy zaświeciły.
Od razu skredytowałam młodego na 2zł i gramy.
Gówniarz dwa razy zapodał taki blef, że do pierwszego wpier… pół stacka i nadziałam się na jego 3 bałwanki.
Do drugiego zrzuciłam JJ…
Dzisiaj rano stwierdził, że nie będzie tracił czasu na pierdoły. Rozbija świnkę skarbonkę i gramy HS. 😃
Wczoraj przychodzi do mnie mój prawie 9 letni synek i pyta. „Mamusiu? Nauczysz mnie grać w pokera?”
^^ 😃 No baaaPewnie, że cię nauczę!
I ojciec na to wszystko pozwala?!
przegralas w pokera 16$ w jednej sesji? niesamowite takiego pecha nie widziałem przez 15 lat
dychnij se
Tak sobie czytam...
Witam Panów i Panie. Opracowałem niezawodną metodę wygrywania w pokera online. W krótkim czasie planuje zarobić 2 000 000 mln $ zielonych amerykańskich dolarów. Niestety nie mogę wam zdradzić tej metody. Ale nie martwcie się ! Wy też możecie dzięki mojej metodzie już w krótce stać się niebotycznie bogaci. Jak to zrobić pytacie ? Otóż już spieszę z wytłumaczniem. Aby partycypować w osiąganych przeze mnie zyskach wystarczy przystąpić do mojego funduszy przekazująć pieniądze na moje konto w pokerstars :[treść edytowana]. Akceptuje wpłaty każdej wielkości ! Wpłacając zalednie 1$ możecie osiągnąć zyska nawet do 1 000 000 mln dolarów ! Wygrane zostaną podzielone w nastepujący sposób 50% dla mnie a reszta zostanie podzielona miedzy WAS inwestorów, przy uwzględnieniu wielkości waszej składki *!
NIektórzy z was, zapewnie Ci negatywnie i sceptycznie nastawieni do życia, zapytają: Skoro opracowałeś tak niezawodną metodę do wygrywania pieniędzy to dlaczego zamierzasz dzielić się zyskami z innymi ? Odpowiedź jest banalnie prosta: Chwilowo nie dysponuje odpowiednim budżetem aby wprowadzić mój projekt do realizacji. "Chwilowo" jest w tym przypadku słowem klucz ! Stwarza to dla was niepowtarzaną okazję do zapewnienia sobię lepszej przyszlości, poprzez zaangażowanie się w moją akcję. Gdyby nie to, że nie mam obecnie pieniędzy, ponieważ inwestuje je na różnych płaszczyznach, to nie mieli byście tej okazji ! Także musicie się śpieszyć z wpłatami ponieważ sytuacja może się diametralnie zmienić i wtedy kasa przejdzie wam koło nosa! Daje wam czas do 1 lutego, ponieważ tego właśnie dnia otrzymam dofinansownie z tytułu kieszonkowego i zaczne samodzielnie wprowadzać mój projekt w życie, a wy po kres waszego nędznego żywota będziecie żałować niewykorzystanej szansy. Zastrzegam sobię również prawo do ogranicznie iloścy inwestorów.**Wypłaty będa przeprowadzone po osiągnięciu docelowej kwoty 2 000 000 mln $
O kur... jebłam!
:D
:D
Powiedz "McChicken", jak długą krechę zapodałeś przed napisaniem tego?
Hej kochani!
Właśnie się dowiedziałam, że na tym forum nie można dyskutować na temat :"Czy nadal Smartom P* mrozi konta?".
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego nie można?
Napisane przez TalishaStar
Hej kochani!Właśnie się dowiedziałam, że na tym forum nie można dyskutować na temat :"Czy nadal Smartom P* mrozi konta?".
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego nie można?
Podbijam