Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Prezes87

29 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,231 Wyświetlenia
Prezes87's CHALLENGE ;P

Jako, że modnym stało się ostatnimi czasy różne pokerowe wyzwania to ja także zapragnąłem podjąć jedno z nich. Do rzeczy: do końca wakacji postaram się z 50$ zrobić 1000$(może ktoś widział Challenge Łysego na Unibecie). Termin jest długi ale wiąże się to z tym, że będę większość wakacji pracował i na grę nie będę miał tak wiele czasu.

Zaczynam w środę jak skończę egzaminy na studiach.
Plan jest następujący:
- zaczynam od NL10 max. 2 stoły
- przy powiększeniu bankrolla zwiększę ilośc stołów do max. 4
- stoły max. 6 osób
- na weekendy max. 2 turnieje za 1% bankrolla(nie licząc za 1$)

Obecnie zastanawiam się nad platformą:
- Poker Stars
- Full Tilt(o ile przypomne sobie hasła:P)
- Party Poker
- Everest

Jakiekolwiek uwagi, rady itp. mile widziane.
Nie robie żadnych side betów, że mi się uda ;p ;)

Masqb

Start z 5 BI jest chyba troche ryzykowny :P

W każdym razie powodzenia!

prezes na everku to zrób, to największe akwarium na tych limitach:), przynajmniej jeśli o kesze chodzi

prezes polecam everest poker do tego wyzwania, nie dość, ze za te 50$ dostaniesz 200$ bonusu, to jeszcze jest tam masa fishy, jednakze polecam zacząć tam od beginera, ja na beginer w jakiś tydzień, zrobiłem tam 70-80$ na stawkach 1-2centy, odpal ze 4 stoły i będziesz tam naprawdę fajną kasę robił, nie pchaj się na nl10 bo 2-3 bad bety i masz po twoim chalengu :)

Z tego co kojaże to na everku ciężko się multitablinguje i soft jest wolny ;/

Jakim programem pomniejszacie na evereście okienka? Bo jak uruchamiam Donkreisera to mi blad wyskakuje ;/

ja bez donkraisera grałem tam 6stołów na 17` - tak spokojnie a czasem nawet i 12 :)

niestety to fakt, gra tam idzie wolno i cięzko się gra na multitablingu, ale mimo wszystko fishe wynagradzają, te niedogodności :)

Pozatym prezes, ja w tym momencie właśnie przeszedłem na betfair i gram tam nl50 i powiem ci jedno: Poziom zerowy! :)

goście raisują z każdym Kx, Ax, a do tego na twoje cbety sprawdzają aż do river licząc na cud, masa graczy przy stole ze stackiem: 20-40$ co oznacza, ze nie są to gracze grający dla kasy tylko dla zabawy, ja przed chwilą skonczyłem 1,5godzinną sesję na 2 stołach i 350$ do przodu, do tego ostatnio grając 5 turnieji z wpisowym 6$ zarobiłem na tym około 500$,miałem 2 royale tego samego dnia :D, nie wiem czy to mój taki upswing, czy ten pokeroom jest taki cudowny :P

Dlatego może tam powinieneś się przenieść .

toony122

Prezes87 napisał
Z tego co kojaże to na everku ciężko się multitablinguje i soft jest wolny ;/

Piszesz, ze zamierzasz grac na 2-4 stolach wiec soft dobry do multitablingu nie jest potrzebny :)

Ogolnie na pewno nie bedzie latwo zrobic 1k z 50$, ale mysle, ze jest to jak najbardziej realne wyzwanie , powodzenia !