Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

It's time!

169 Posty
28 Użytkownicy
174 Reakcje
11.7 K Wyświetlenia
pokerfish23

Brawo, grund ze do przodu!

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Napisane przez pokerfish23
Brawo, grund ze do przodu!

Ważne, że u Ciebie wszystko do przodu i wszyscy zdrowi.

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Torba?

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Nie nie, walka trwa, a właściwie nie trwa, bo jest w zawieszeniu, ale z innych powodów niż torba :f_drink: Po prostu zostałem kolejny raz studentem (zaocznym), na dość trudnym kierunku i w tej chwili wolny czas pochłania mi nauka :( Przepaliłem sporo stacka na nieudanych próbach dostania się do eventów live i muszę teraz rozkminić jak wyjść z tego obronną ręką i będę musiał zacząć grać cashe, ale kiedy to jeszcze nie wiem. W grudniu jadę na EPT Praga i to było na tyle z ważniejszych planów związanych z pokerem.
Pozdrawiam,

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Na początku chciałbym przede wszystkim życzyć wszystkim forumowiczom, wszystkiego co najlepsze w nowym 2026 roku! :f_drink:

Jeśli chodzi o jakieś szybkie podsumowanie 2025, to jest jak jest i wierzę że 2026 będzie dużo lepszy, zwłaszcza parafrazując pewnego piłkarskiego klasyka, że dopóki karty w grze wszystko się może zdarzyć :f_drink:

Online coś tam cały czas grywam (ostatnio głównie play money), żeby pozostać pod prądem w grze i nie wyjść całkowicie z obiegu. Na KKPoker zostało mi około 70$, które stanowi dla mnie spory problem i wyzwanie, bo w challengu miałem z tego zrobić 3500$, a grałem dużo satelit do live bez efektu, przez co regularnie stack topniał. Ponieważ challenge trwa, bo torby nie zaliczyłem, to teraz będę musiał ograniczyć gry do satelitek live, kosztem chociażby freerolli, żeby się odbudować z tego co jest, a co łatwe nie będzie :(

Z gierek live to jak co roku EPT Prague i Open Main Event. Nie poszło w sensie nie było cashu, aczkolwiek z samej gry i zdobytego doświadczenia jestem zadowolony. Co do poziomu to już kolega Chester pisał u siebie na blogu, że nie było on wybitnie wysoki, momentami bardzo niski. Jeśli odpadam będąc blisko day 2 i cashu z AK będąc na buttonie robiąc call do all ina od nabudowanego gracza, która już wcześniej miałem zaobserwowanego jako słabego, który zrobił to mając Q2s i trafił 2 na turnie, to niech każdy sam sobie odpowie na pytanie o poziom. Swoją drogą ciekawe czy to nie ten sam co u Chestera co z Q5s próbował zabrać jego żetony, ale na szczęście tym razem nie miał tyle farta.

W kolejnych wpisach zrobię aktualizacje stacku, ale jest tyle ile było w ostatnim i postaram się określić plany i cele na 2026.

Pozdrawiam,

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Dzieki Bekon i równiez powodzenia w pokerze w 2026 :f_drink: Jak piszesz poczatek trudny, ale ja sobie nie ustawilem na szczescie ram czasowych, wiec jest szansa na pozytywny koniec ;) Priorytetem pozostaje poker live, a online to tylko dodatek.

Pozdrawiam,

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Od ostatniej aktualizacji troche minelo. Wciaz walcze i ani mysle sie poddawac. Niestety brak czasu na regularne gry.

Update challengu nr 10:

Stack startowy: 350$.
Stack aktualny: 70$.
Target: 3500 $.
Platforma: KKPoker.

Pozdrawiam,

Odpowiedz
Cytat
Moderator
sebadread

Cześć, miło Cię znowu widzieć!

Czekamy na więcej informacji!