Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Mindset do wymiany.

250 Posty
37 Użytkownicy
102 Reakcje
7,593 Wyświetlenia
YourMomBet

Przynosicie pecha, od dziś wrzucam tylko pierdoły, żadnych konkretów :coolface:

Destrukcyjne nawyki:

6. Hazard. „Niemal wygrana” aktywuje w mózgu te same obwody co wygrana - to jedno z wyjaśnień dlaczego hazardziści ciągle mają motywację by grać. – Osoby uprawiające hazard często interpretują „prawie wygraną” jako wyjątkowe wydarzenie, które zachęca by ryzykować dalej – mówi Luke Clark z University of Cambridge. Profesorowie marketingu Eduardo Andrade i Ganesh Lyer z University of California wykazali również, że nawet wtedy, gdy przed wejściem do kasyna racjonalnie założysz sobie jaką kwotę możesz stracić, to ta przegrana sprawia, że dajesz się ponieść i obstawiasz dalej.

Nice one.
http://charaktery.eu/artykul/siedem-destrukcyjnych-zachowan-5204

Biery tą koszulkę
https://sportlife.cupsell.pl/produkt/2040306-Gram-i-nie-mam-czasu-na-pierdo-y.html

YourMomBet

YourMomBet

Noo posrało ich!!!! Cały weekend i żeby nie wejść na nl10? :f_ugly:
Dupa mnie boli, oczy zresztą też, bo jak debil grałem 6ść stołów w kafelkach gdzie ledwo widziałem liczby. Dopiero później sobie przestawiłem na większe stoły.
Z 400 wskoczyłem na 750. Ja pier*** co za ryba ze mnie. Muszę pograć jeszcze z 2 dni z nadzieją, że się nie włączy tilt. Aaaa jeszcze jeden ticket musiałem spieniężyć :rage: z Banzail (nl1 z blindami 0,5 5,10)

Na szczęście nie przesiedziałem całegoo weekendu przy kompie, byłem na kulturalnym jednym piffku, porobiłem jeszcze coś wokół domu, posprzątałem w pokoju i ogoliłem jajka na lato :profit:

W sumie mam jeszcze drugi na nl25 i jakby zrobić myk to miałbym podwojenie, ale szkoda mi go od tak skrócić o połowę, skoro za jakiś miesiąc mam zamiar tam grać :coolface:

Aaa co do tilt mode pomogło chyba bicie głową w ścianę, sam nie wiem :thinking:
Nigdy się tego nie oduczę :facepalm:

YourMomBet

Wchodzisz na stoły w przeciągu 30 minut oddajesz stacka dla gościa który ma 30% na turnie. Budzisz się z -5bi po 3ch spazzach. Myślisz sobie, jest coraz lepiej, a cel coraz bliżej. :f_rolleyes:

Unibecie szczerze Cię teraz ku**a nienawidzę. Pierd** się z swoim playerpollem. Jeszcze jedna taka sesja rozbijająca mi mindset i robię przerwę. Zresztą zamiast marudzić to bym się w końcu za to wziął, tylko że jakoś nie trafia do mnie gadanie weź nie tultuj to bez sensu. Zawsze wariancja tak mnie podejdzie, że kij jej w oko. Nie pomaga sit out, skupienie przez 15min, powtarzanie sobie jednej frazy, a nie to trochę pomaga, aleee chyba czas iść do psychologa. Niech mnie kur** zamkną

YourMomBet

Do końca miesiąca nl25

aghiri

Napisane przez YourMomBet
Do końca miesiąca nl25

Imo zły cel. Lepiej chyba postanowić sobie: "W czerwcu gram najlepszego pokera ever. Śledzę każdą jedną rękę, wyciągam wnioski. Gram w 100% skoncentrowany. To pozwoli mi mieć solidny winrate, który powiększy mojego bankrolla i będę mógł shotnąć w lipcu nl25"

YourMomBet

Napisane przez aghiri

Napisane przez YourMomBet
Do końca miesiąca nl25

Imo zły cel. Lepiej chyba postanowić sobie: "W czerwcu gram najlepszego pokera ever. Śledzę każdą jedną rękę, wyciągam wnioski. Gram w 100% skoncentrowany. To pozwoli mi mieć solidny winrate, który powiększy mojego bankrolla i będę mógł shotnąć w lipcu nl25"

Piwko, właśnie nad tym muszę się skoncentrować. Powoli mi mindset wraca więc może się udać.

Co powodowało mega tiltowanie?
Picie zbyt dużej ilości kawy. Trzy minimum, jak nie lepiej.
Brak odżywania (prawie w ogóle ostatnio nie jadam)
Brak motywacji, zero planów, zero założeń.

Zamówiłem również yerba mate, zobaczymy co to za cudo.
Zastanawiam się również nad kupnem dxracer prędzej, a może inny fotel? Naprawdę niewygodnie mi ostatnio na moim krześle, doszło do tego, ze mam poduszkę pod dup**ą. No i kwestia jaką wersję wybrać

YourMomBet

Jednak nie. Wypłaciłem wszystko i robię przerwę. Wysiadam, myślałem, że jest lepiej ale jednak coś mnie złamało...

ZAMKNĄĆ TEN BURDEL

boroboro12

Kolejny pokonany :deadhappy:

trzasku

Na prośbę autora zamykam bloga.

Pozdrawiam,
Patryk