Bdb!
Jeszcze 6.74bb/100 i bedzie dobry miesiac.
Na ten moment mamy 216,02 USD profitu z RB a rozdań rozegranych 16 169. Pisałem co wliczam w RB.
Na ten moment:
Cash: + 24,52$ ( tracker pokazuje +23,73 nie wiem dlaczego)
Leadebordy: +14$
Turnieje z promocji dzięki graniu cash games (wszystkie grane za bilety): +175$ (w tym sprzedany bilet do GG Masters za 125$)
Daily Freebie: +2,50
Łącznie: +216,02$ Profitu. Rozdań 16 169 na cash co daje 13,36/100 BB
A mam jeszcze 6 biletów do step 3 warte 60$ ugrane w tym miesiącu ale tego nie wliczam bo to bilety a nie gotówka ale będą grane i może coś się z monetyzuje. W ubiegłym miesiącu dały +60$ (2x po 30$) profitu.
Oczywiście to jak wyliczam RB może być kontrowersyjne ale cały profit po za cash games jest grane dzięki promocjom itp. za grę na stołach cash i nie wydaję z bankrolla na to żadnych środków. Jeśli komuś się to nie podoba to trudno.
Czas podsumować poniedziałek. Run nie rozpieszcza od jakiegoś czasu ale ciśniemy dalej. Muszę znowu wrócić do mojej rutyny przed sesjami tj, rozgrzewka, analiza kilku wybranych rąk przed sesją i zrobienie notatek, jakiś krótki filmik motywacyjny, lub fajny utwór i dopiero wtedy odpalamy stoły. Może wy się podzielicie jak zaczynacie sesję zwłaszcza w dni kiedy robicie kilka sesji tak jak ja.
8.06

Czerwiec

I kilka łap standardowo

Cześć panowie. Wczoraj udało się zagrać w końcu 7h i ponad 3K rozdań. Dzisiaj powinno być tak samo. Kawka przed sesją i jedziemy.

Wczorajszy dzień

Cały czerwiec

I rozdania

Dobrego dnia.
Ostatnio podglądałem na Twitchu tego gościa. Robił ten challenge na stawkach od NL10 do NL50. To możliwe żeby robić 10K profitu w 3 miechy na takich stawkach.

A tutaj jego wyniki na GG. Co ciekawe ma lepszy profit na Rush niż na Reg

Teraz robi kolejny challenge i i już plus 3K profitu ale oczywiście trafił jackpota na streamie (a jakże inaczej :f_biggrin:).
Chociaż w sumie teraz myślę, że jak zrobił milion rozdań w 3 miesiące to faktycznie mógł tyle wyciągnąć.
Dzień dobry grinderzy. Wczoraj "tylko" 4h gry. Ogólnie to uczę się ostatnio na filmikach Nevira. Co koleś robi za calle to mała głowa, jakby widział karty przeciwników, dobry gość. Przeniósł się chyba na Coina. Nie powiem od założenia bloga czuję jakby większą motywację do gry. Bardzo mnie to cieszy bo kocham tą gierkę.
10.06

Czerwiec

Ręka dnia

Po sesji popołudniowej był krótki spacer po okolicy:

Ciśniemy dalej.
10k$ w 3 miechy na nl50 pewnie jest osiągalne, ale trzeba sie naklikać i mieć sensowny wr - a to na GG nie jest proste, większość Regów kreci się tam w okolicach 0 i profit maja z rb.
Napisane przez MarcinEmpik
Ostatnio podglądałem na Twitchu tego gościa. Robił ten challenge na stawkach od NL10 do NL50. To możliwe żeby robić 10K profitu w 3 miechy na takich stawkach.
A tutaj jego wyniki na GG. Co ciekawe ma lepszy profit na Rush niż na Reg
Teraz robi kolejny challenge i i już plus 3K profitu ale oczywiście trafił jackpota na streamie (a jakże inaczej :f_biggrin:).
Pamiętaj, że streamerzy na GG mają dodatkowy profit z samego streamowania, który jest liczony do profitu. Jak wejdziesz sobie w zakładkę rewards to zobaczysz o czym mówię. Ten gość wygrał jakieś 3k$ ze streamowania, więc realnie z samej gry post rakeback zarobił jakieś 7k$, więc dosyć normalnie przy dużym grindzie na tych stawkach. Dzień po zakończeniu challengu trafił jackpota na NL50 btw
Jeśli na NL50 break even to dobry wynik to na NL25 jaki winrate będzie dobry ale na dużej próbce, bo nie mam bladego pojęcia jak odczytywać winrate X/100 bb. Co uważać za dobry, co za średni a co za słaby. Jest jakaś strona co trakuje GG ? Inna sprawa, że odkąd gram na GG tj. od października mam takie coś:

Czy dobry to nie powiedziałbym, ale większość taki kręci - dobrym wynikiem na nl50 byłoby coś w granicy 3-4bb/100 a powyżej to już jacyś crusherzy. Na nl25 dodałbym +- 1-2bb/100 do wr, czyli reg +1bb/100 nl25 bedzie w okolicach b/e na nl50, co nie jest zlym wynikiem biorąc pod uwage rb jaki mozna wykręcić na GG
Właśnie z tym RB na GG to nie wiem o co chodzi i skąd można tyle wykręcić. U mnie tj. jakieś 1-1,5/100 bb takiego czystego rakebacku licząc tylko GEM+LB+GG Care co jest bardzo, bardzo słabym rackebackiem moim zdaniem. Żeby wyrobić te 100 dolców to trzeba zagrać coś w okolicy 100K rozdań. Na koniec miesiąca powinienem przejść na kraba ale z tego co liczyłem to nie za wiele to zmieni. Genialny trik zrobili z tym znakiem ~
Pamiętaj, że streamerzy na GG mają dodatkowy profit z samego streamowania, który jest liczony do profitu.
I pewnie jeszcze cały czas mają najlepsze PVI.
Jeśli na NL50 break even to dobry wynik to na NL25 jaki winrate będzie dobry ale na dużej próbce, bo nie mam bladego pojęcia jak odczytywać winrate X/100 bb. Co uważać za dobry, co za średni a co za słaby. Jest jakaś strona co trakuje GG ? Inna sprawa, że odkąd gram na GG tj. od października mam takie coś:
To rnc, to dużo zmienia. Tam najlepiej grać takie stawki, gdzie ma się longrunowo cokolwiek powyżej 0bb/100, bo wtedy możesz spokojnie robić 4bb/100 post rakeback z dużym volume. Każde stawki na rnc są do pokonania, ale powyżej NL25 zaczynają się schody i nie jest to łatwe. Sam jestem w trakcie sprawdzania na jakich stawkach jestem w stanie się utrzymać bez rakebacku.
Właśnie z tym RB na GG to nie wiem o co chodzi i skąd można tyle wykręcić. U mnie tj. jakieś 1-1,5/100 bb takiego czystego rakebacku licząc tylko GEM+LB+GG Care co jest bardzo, bardzo słabym rackebackiem moim zdaniem. Żeby wyrobić te 100 dolców to trzeba zagrać coś w okolicy 100K rozdań. Na koniec miesiąca powinienem przejść na kraba ale z tego co liczyłem to nie za wiele to zmieni. Genialny trik zrobili z tym znakiem ~
Fish buffet + lb + ggcare każdemu powinno wyjść około 2bb/100, niezależnie od PVI i stawek. Potem drugie tyle masz wariancyjnego rakebacku bbj, który oddaje longrunowo.
Napisane przez FulHaus
Pamiętaj, że streamerzy na GG mają dodatkowy profit z samego streamowania, który jest liczony do profitu.
I pewnie jeszcze cały czas mają najlepsze PVI.
Jeśli nic się nie zmieniło, to tylko w piątki mają PVI 1.
6h zagrane i jedna sesja bardzo nocna i powiem wam normalnie Ameryka w lobby po godzinie 1:00. 60VPIP za mało to proszę 70VPIP a i 80 się znajdzie.
11.06

Czerwiec

Wojna domowa

Ręka dnia

Jutro dzień wolny. Trza dać w palnik