Skip to forum
Notifications
Clear all

STT

53 Posts
17 Users
1 Reactions
1,426 Views
martinez92pl

żałuj że starsy zlikwidowały turka bopa, za top10 dostawało sie ticket. Ładny profit bys z tego wyciagnal bo w regach pewnie co tydzien w czołowce bopa jestes.
Co do słabrgo runa przy wejsciu na wyzsze stawki to std
Ładnie idzie gl

Reply
Zen85

Też wróciłem po dłuuugiej przerwie do tych gierek :) widzimy się na stołach :) :pokerface:

Reply
macaco2

Napisane przez martinez92pl
żałuj że starsy zlikwidowały turka bopa, za top10 dostawało sie ticket. Ładny profit bys z tego wyciagnal bo w regach pewnie co tydzien w czołowce bopa jestes.
Co do słabrgo runa przy wejsciu na wyzsze stawki to std
Ładnie idzie gl

Nie no co tydzień to ja w bop nie jestem, chociaż chciałbym być. Teraz mam lekka zadyszkę i b/e kręce się. A co do top10 to w tamtym tygodniu było 3 graczy z 9ko, z tego co obserwuje to co tydzień ktoś tam jest :)

Tego turka to szkoda, pare biletów bym miał :)

Reply
macaco2

Napisane przez Zen85
Też wróciłem po dłuuugiej przerwie do tych gierek :) widzimy się na stołach :) :pokerface:

Hehe wolałbym Cię nie widzieć :D Już zdążyłem wjebać Ci się pod KK i AA :facepalm:

Reply
Zen85

Jak tam idzie ? :thinking:

Reply
macaco2

Słabo idzie wykres leci poziomo :spit:
3,5$ 271gier ROI 1,25% :rage: miejsca 25,48,42,46 (wkurwiają mnie heads upy i buble)
1,5$ 163gry ROI 9,83% też słabo 25,19,25,28

Zastanawiam się czy na 2 tygodnie nie zmienić gry na sng 6max 18osób te gierki też umiem i lubiłem grać...

Reply
TEIGREKPE

Też jadę b/e od pewnego momentu i chętnie bym z kimś przeanalizował kilka turniejów, zawsze wtedy szło lepiej mimo masy bed beatów.
Jeśli jesteś chętny na jakaś wspólną analizę napisz do mnie na skype: Teigrekpe65 ;)

Reply
pawelksg13

Przy jakim rollu polecacie zacząć dorzucac jakieś 3.5?
Teigrekpe, tez bym cos po analizował :-)
maryna1946

Reply
macaco2

Napisane przez pawelksg13
Przy jakim rollu polecacie zacząć dorzucac jakieś 3.5?
Teigrekpe, tez bym cos po analizował :-)
maryna1946

Bankroll to kwestia idywidualna, wszystko zależy jak się czujesz z jakim rollem ile stołów grasz i jakie masz doświadczenie. Musisz mieć tyle żebyś się nie obawiał przegrania kilku buy inów.

Reply
macaco2

Jutro zaczyna się nowy tydzień w BOP, więc sierpień podsumuje dzisiaj.
Volume oceniam jako średnie, ale nie tragiczne. Natomiast wyniki są słabe...

Na 3.5$ zagrałem 288 gier z wynikiem -8,22$ czyli miesiąc b/e, strasznie dużo przegrałem heads upów 25-52-43-49 rozkład miejsc 1-2-3-4
Na 1.5$ zagrałem 464 gry ROI=15%, nie jest źle ale dupy też nie urywa...
Zacząłem również grać normalne stt, są trochę bardziej tight od KO, ale całkiem dobrze mi je się gra.

Wykres z tego miesiąca

Spoiler

Jako, że wypłaciłem trochę $$$ z bankrolla zamierzam najbliższy tydzień spędzić na 1,5$ stt 9man normalnych i KO.
Cel na ten tydzień +400 gierek i ROI>20%

Reply
wincentf

Daje kropę, sam się ostatnio - po w sumie 3 miesięcznej przerwie od grania ze względu na nawał pracy- przerzuciłem z turbo na regularsy co by podstflop poćwiczyć i wariancje zmniejszyć ;) Gorzej że z tego co widzę to jeśli godzi o KO to się otwierają praktycznie tylko (w rozsądnych ilościach) 1,5 $ i 3,5$, a na turbo 7$ chodzą jako tako.

No i kropa, będziemy śledzić :)

Reply
Zen85

???

Reply
macaco2

Czasu mało, volume słabe, wyniki jako tako ale bez szału... to i w blogu cisza.
Po za pokerowo mam teraz sporo spraw nagłowie...
Liczę, że następny tydzień uda się trochę więcej pograć, może wkońcu 3,5$ znowu odpalę :)

Reply
kamil13151

Hej :)

Jedziemy po 10 razy większy bankroll? Nikomu przecież nie zaszkodzi więcej gotówki :coolface:

Zachęcam Ciebie do wzięcia udziału w Mega Bankroll Challenge. Nasza promocja przynosi same korzyści, czyli jest +$EV, więc trzeba brać :f_cool:

Nie ma nic do stracenia, a można zdobyć:

• Podwyższenie statusu na tydzień (raz w tygodniu odbywa się losowanie wśród uczestników)
  • Miejsce w galerii zwycięzców
  • Baner do sygnaturki

Dodatkowa nagroda za udział w challenge:

Spoiler

Spoiler

:truestory:

Spoiler

:coolface:

Pozdrawiam :sdrink

Reply
macaco2

Napisane przez kamil13151
Hej :)

Jedziemy po 10 razy większy bankroll? Nikomu przecież nie zaszkodzi więcej gotówki :coolface:

Zachęcam Ciebie do wzięcia udziału w Mega Bankroll Challenge. Nasza promocja przynosi same korzyści, czyli jest +$EV, więc trzeba brać :f_cool:

Nie ma nic do stracenia, a można zdobyć:

• Podwyższenie statusu na tydzień (raz w tygodniu odbywa się losowanie wśród uczestników)
  • Miejsce w galerii zwycięzców
  • Baner do sygnaturki

Dodatkowa nagroda za udział w challenge:

Spoiler

Spoiler

:truestory:

Spoiler

:coolface:

Pozdrawiam :sdrink

Nie ma problemu, jak mi podepniesz konto pod starsy to i 20x bankroll zrobię :coolface:

Pozdro

Reply
crueleq

No ta Alba kusząca. Ruchałbyś ?

Reply
martinez92pl

Napisane przez crueleq
No ta Alba kusząca. Ruchałbyś ?

kto nie bralby?xd :yaoming :
moderatore kuszo i spamujo kazdemu na blogu xD

Reply
macaco2

Dobra trzeba odkopać bloga.
W październiku zdecydowałem skończyć grać STT reg speed...
Myślałem wtedy o STT 9 hyper, HU hyper (podpatrzyło się challenge jeffreyPL1 i się rozmażyłem hehe) i cashówkach shorthanded.

STT 9 hyper odpuściłem i dobrze, bo czytam, że spiny zabijają te gry.

HU hyperów zagrałem z 500 ale stwierdziłęm, że to nie dla mnie, a teraz jeszcze rake podnieśli :facepalm:

Czyli został cash shorthanded, na start poszedł oczywiście zoom NL2 i 30k rąk grając statami nita i mając 8bb/100, czyli można grać źle i wygrywać :spit:
Potem zoom NL5 pierwsze 30k dalej zagrałem nie zmieniając stylu i znowu staty niciora 1400 rąk na godzine i 4bb/100...
na szczęście troszkę ogarnąłem się i stwierdziłem, że jak chce grać wyżej to muszę zainwestować w siebie i się podszkolić...
Na pierwszy ogień poszła seria Preflop perfection Muckinfelli, sporo mi to pomogło dobre filmiki szacunek, zamierzam obejrzeć w tym miesiącu postflop serię, więc pewnie będę musiał kupić złoto :(

Ostatnie 20k zagrałem już troszkę szerszym rangem na pozycjach >MP i już jest lepiej. Muszę jeszcze kontrolować tilt i unikać głupich spazów, bo potrafię czasami pozbyć się staka z takimi kartami, że aż wstyd wklejać :D

Dobra na koniec challange na listopad:
Do końca listopada zagrać 250k hands zoom sh, zaczynajć od NL5, a kończąc mam nadzieje na min NL10
250k rąk jest to bardzo dużo, ale jak ma być challange to musi być dużo, bo inaczej będzie łatwo :)

Reply
TEIGREKPE

Cash :( :facepalm: :rage: :ayfkm: :why:

Spoiler

Przenieść do blogów No Limit??

Reply
macaco2

Jak zrobię ze 100k z challangu z wynikiem 10+bb/100 to się przerzuci :coolface:

A ty lepiej też się szykuj na cash bo na sng ostatnio czarne dni nastały, rake większy bitwy planet już nie będzie...

Reply