żałuj że starsy zlikwidowały turka bopa, za top10 dostawało sie ticket. Ładny profit bys z tego wyciagnal bo w regach pewnie co tydzien w czołowce bopa jestes.
Co do słabrgo runa przy wejsciu na wyzsze stawki to std
Ładnie idzie gl
Napisane przez martinez92pl
żałuj że starsy zlikwidowały turka bopa, za top10 dostawało sie ticket. Ładny profit bys z tego wyciagnal bo w regach pewnie co tydzien w czołowce bopa jestes.
Co do słabrgo runa przy wejsciu na wyzsze stawki to std
Ładnie idzie gl
Nie no co tydzień to ja w bop nie jestem, chociaż chciałbym być. Teraz mam lekka zadyszkę i b/e kręce się. A co do top10 to w tamtym tygodniu było 3 graczy z 9ko, z tego co obserwuje to co tydzień ktoś tam jest ![]()
Tego turka to szkoda, pare biletów bym miał
Napisane przez Zen85
Też wróciłem po dłuuugiej przerwie do tych gierekwidzimy się na stołach
![]()
![]()
Hehe wolałbym Cię nie widzieć
Już zdążyłem wjebać Ci się pod KK i AA
![]()
Słabo idzie wykres leci poziomo ![]()
3,5$ 271gier ROI 1,25%
miejsca 25,48,42,46 (wkurwiają mnie heads upy i buble)
1,5$ 163gry ROI 9,83% też słabo 25,19,25,28
Zastanawiam się czy na 2 tygodnie nie zmienić gry na sng 6max 18osób te gierki też umiem i lubiłem grać...
Też jadę b/e od pewnego momentu i chętnie bym z kimś przeanalizował kilka turniejów, zawsze wtedy szło lepiej mimo masy bed beatów.
Jeśli jesteś chętny na jakaś wspólną analizę napisz do mnie na skype: Teigrekpe65
Przy jakim rollu polecacie zacząć dorzucac jakieś 3.5?
Teigrekpe, tez bym cos po analizował :-)
maryna1946
Napisane przez pawelksg13
Przy jakim rollu polecacie zacząć dorzucac jakieś 3.5?
Teigrekpe, tez bym cos po analizował :-)
maryna1946
Bankroll to kwestia idywidualna, wszystko zależy jak się czujesz z jakim rollem ile stołów grasz i jakie masz doświadczenie. Musisz mieć tyle żebyś się nie obawiał przegrania kilku buy inów.
Jutro zaczyna się nowy tydzień w BOP, więc sierpień podsumuje dzisiaj.
Volume oceniam jako średnie, ale nie tragiczne. Natomiast wyniki są słabe...
Na 3.5$ zagrałem 288 gier z wynikiem -8,22$ czyli miesiąc b/e, strasznie dużo przegrałem heads upów 25-52-43-49 rozkład miejsc 1-2-3-4
Na 1.5$ zagrałem 464 gry ROI=15%, nie jest źle ale dupy też nie urywa...
Zacząłem również grać normalne stt, są trochę bardziej tight od KO, ale całkiem dobrze mi je się gra.
Wykres z tego miesiąca
Jako, że wypłaciłem trochę $$$ z bankrolla zamierzam najbliższy tydzień spędzić na 1,5$ stt 9man normalnych i KO.
Cel na ten tydzień +400 gierek i ROI>20%
Daje kropę, sam się ostatnio - po w sumie 3 miesięcznej przerwie od grania ze względu na nawał pracy- przerzuciłem z turbo na regularsy co by podstflop poćwiczyć i wariancje zmniejszyć
Gorzej że z tego co widzę to jeśli godzi o KO to się otwierają praktycznie tylko (w rozsądnych ilościach) 1,5 $ i 3,5$, a na turbo 7$ chodzą jako tako.
No i kropa, będziemy śledzić
Czasu mało, volume słabe, wyniki jako tako ale bez szału... to i w blogu cisza.
Po za pokerowo mam teraz sporo spraw nagłowie...
Liczę, że następny tydzień uda się trochę więcej pograć, może wkońcu 3,5$ znowu odpalę
Hej ![]()
Jedziemy po 10 razy większy bankroll? Nikomu przecież nie zaszkodzi więcej gotówki ![]()
Zachęcam Ciebie do wzięcia udziału w Mega Bankroll Challenge. Nasza promocja przynosi same korzyści, czyli jest +$EV, więc trzeba brać
Nie ma nic do stracenia, a można zdobyć:
- Podwyższenie statusu na tydzień (raz w tygodniu odbywa się losowanie wśród uczestników)
- Miejsce w galerii zwycięzców
- Baner do sygnaturki
Dodatkowa nagroda za udział w challenge:
Spoiler

Spoiler
Spoiler
Pozdrawiam :sdrink
Napisane przez kamil13151
Hej
Jedziemy po 10 razy większy bankroll? Nikomu przecież nie zaszkodzi więcej gotówki
Zachęcam Ciebie do wzięcia udziału w Mega Bankroll Challenge. Nasza promocja przynosi same korzyści, czyli jest +$EV, więc trzeba brać![]()
Nie ma nic do stracenia, a można zdobyć:
- Podwyższenie statusu na tydzień (raz w tygodniu odbywa się losowanie wśród uczestników)
- Miejsce w galerii zwycięzców
- Baner do sygnaturki
Dodatkowa nagroda za udział w challenge:
Spoiler
Spoiler
![]()
Spoiler
![]()
Pozdrawiam :sdrink
Nie ma problemu, jak mi podepniesz konto pod starsy to i 20x bankroll zrobię ![]()
Pozdro
Napisane przez crueleq
No ta Alba kusząca. Ruchałbyś ?
kto nie bralby?xd :yaoming :
moderatore kuszo i spamujo kazdemu na blogu
Dobra trzeba odkopać bloga.
W październiku zdecydowałem skończyć grać STT reg speed...
Myślałem wtedy o STT 9 hyper, HU hyper (podpatrzyło się challenge jeffreyPL1 i się rozmażyłem hehe) i cashówkach shorthanded.
STT 9 hyper odpuściłem i dobrze, bo czytam, że spiny zabijają te gry.
HU hyperów zagrałem z 500 ale stwierdziłęm, że to nie dla mnie, a teraz jeszcze rake podnieśli ![]()
Czyli został cash shorthanded, na start poszedł oczywiście zoom NL2 i 30k rąk grając statami nita i mając 8bb/100, czyli można grać źle i wygrywać ![]()
Potem zoom NL5 pierwsze 30k dalej zagrałem nie zmieniając stylu i znowu staty niciora 1400 rąk na godzine i 4bb/100...
na szczęście troszkę ogarnąłem się i stwierdziłem, że jak chce grać wyżej to muszę zainwestować w siebie i się podszkolić...
Na pierwszy ogień poszła seria Preflop perfection Muckinfelli, sporo mi to pomogło dobre filmiki szacunek, zamierzam obejrzeć w tym miesiącu postflop serię, więc pewnie będę musiał kupić złoto ![]()
Ostatnie 20k zagrałem już troszkę szerszym rangem na pozycjach >MP i już jest lepiej. Muszę jeszcze kontrolować tilt i unikać głupich spazów, bo potrafię czasami pozbyć się staka z takimi kartami, że aż wstyd wklejać ![]()
Dobra na koniec challange na listopad:
Do końca listopada zagrać 250k hands zoom sh, zaczynajć od NL5, a kończąc mam nadzieje na min NL10
250k rąk jest to bardzo dużo, ale jak ma być challange to musi być dużo, bo inaczej będzie łatwo
Jak zrobię ze 100k z challangu z wynikiem 10+bb/100 to się przerzuci ![]()
A ty lepiej też się szykuj na cash bo na sng ostatnio czarne dni nastały, rake większy bitwy planet już nie będzie...