Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
682.9 K Wyświetlenia
psychoreaper

Wszystko już wcześniej widziałem... :(

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Rubin trochę nie bardzo kumam o co kaman. Po pierwsze ludzie nigdy nie uciekną od swoich pierwotnych instynktów i w tym nie ma nic złego. Inaczej po prostu nasz gatunek pożegna się z Ziemią. Po drugie ludzie są wychowywani w różny sposób i posiadają różne priorytety w życiu. To co dla jedego "zdrożne" drugiemu w to graj. Chyba byś nie chciał, żeby wszyscy cenili sobie te same wartości i postępowali tak samo. Nie byłoby tak ciekawie jak jest obecnie.
Poza tym sam na pewno idąc ulicą oceniasz babki, która jest ładna, a która nie. Z częścią pewnie nawet nie chciałbyś gadać, a z innymi czemu nie. Nie widzę też nic dziwnego w babkach z metra. Kurcze nigdy nie patrzyłeś na cycki, tyłek, nogi czy cos tam jest twoim fetyszem ? W ogóle po co ktoś nagrywa tego typu filmy. Jedna chce się zabawić i będzie goniła za typem macho w zajefajnym samochodzie, inna będzie potrzebowała stabilizacji i spokoju i jej wybór padnie zupełnie w inną stronę. To z jaką partnerką się zwiążesz to niejako twój wybór i nie musisz wybierać pani z ulotkami, która będzie Cię robić na boku ;) Chyba kompletnie nie czaję tej "walki" płci .. dla mnie te filmy nie są ani okrywcze, ani sensowne .. stracony czas. Gdyby zrobić podobne filmy o facetach wyszłoby dokładnie to samo.

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Po tych filmach wrzuć chociaż jakieś rozdanko z którym miałeś problem.

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Napisane przez hairysnake
Po tych filmach wrzuć chociaż jakieś rozdanko z którym miałeś problem.

Teraz muszę na spokojnie przeanalizować oceny moich rozdań, bo 15 wisiało wstawionych i Trzcinek wczoraj zaczął oceniać. Do tego Hudy zadał mi pytanie do jednego rozdania a Trzcinek się pod nie podpiął. Generalnie muszę to ze spokojem rozkminić.

Rubin trochę nie bardzo kumam o co kaman.
........

WOW
hairysnake :D
Nie sądziłem że te filmiki sprowokują Cię do takiego obszernego wpisu :nh:

Powiem szczerze że komu jak komu ale mi jest chyba najdalej do walki płci.
I nie o to mi chodziło wstawiając te filmy.
Nie wiem czy ich autor pisał coś negatywnego o kobietach, bo mój angielski nie istnieje.
Jedyne co rozumiałem bez problemu to "foto time".
Dla mnie te pierwsze dwa filmiki są po prostu takie ludzkie, normalne i zabawne.
Jeśli chodzi o mnie to oczywiście że oglądam się za fajnymi pannami. Ba, nawet mam lornetkę patrolową 20x60 na dźwigu :f_biggrin:
Przecież gdybym sobie czasem nie popatrzył na jakąś fajną pannę idącą chodnikiem, to już bym całkiem zapomniał jak wyglądają normalne żywe laski. Bo większą część doby spędzam odizolowany od ludzi w kabinie.
Stale się mówi że nam facetom tylko jedno w głowie. I nie raz fantazjujemy oglądając jakąś szprychę w tramwaju od góry do dołu.
Ale okazuje się że paniom też się zdarza fantazjować na jawie, widząc dyskretnie męskie przyrodzenie w gotowości do akcji. Co można było uchwycić na tych filmikach.
Dla mnie to jest zabawne kiedy człowieka przyłapie się na takich podświadomych odruchach, zdradzających trochę tematykę jego myśli.
Tym zabawniejsze w przypadku kobiet, bo nas facetów można przyłapać bez wysiłku. A kobiety trudniej, bo robią to dyskretniej.
Nie miałem tu nic złego na myśli. Sorry jeśli odebraliście to inaczej.
Może to ja już dziwaczeje z wiekiem. :ayfkm:

Zaś co się tyczy filmiku z panną od ulotek. To wisi mi czy ona robi na boku czy nie. Każdy ma jakiś swój temperament.
I chyba nie o tym był nawet ten filmik.
Tam jest jedno ciekawe zagadnienie.
Za pierwszym i za drugim razem podchody robi ten sam facet.
Za pierwszym podejściem dostał kosza. Potem zmienił ubiór, trochę wygląd, sposób bycia i ogólny image. Gadkę pewnie też, i udało mu się dziewczynę namówić na soczystego buziaka z niegrzecznymi rączkami :f_biggrin:
Czasem niewiele potrzeba żeby być inaczej postrzeganym prze płeć przeciwną i zyskać na atrakcyjności.

Ostatni filmik to taki klasyk.
Dużo się mówi że dzisiaj czasy są inne, że "skóra, fura i komóra" to tylko na wsi robi wrażenie. A laski w mieście na co inne zwracają uwagę. Głównie na "wnętrze" faceta i takie tam :f_pleased:
A tak naprawdę czasy się nie zmieniają. Tylko zabawki i atrybuty faceta.
Jedne dziewczyny zwracają uwagę na to a drugie na co inne.
Różnica jest najwyżej taka że jeszcze jakiś czas temu na biednej wsi żeby zaimponować dziewczynie wystarczył Golf 2 lub 3 GTI, albo 20 letnie BMW 525i.
A w dużym mieście potrzeba już GTR-ka :f_cool:
Ale ja nie o tym chciałem.
Najbardziej uderzające jest to, że te laski na których robi wrażenie dobra fura, wyłączyły całkowicie instynkt samozachowawczy.
Wsiadają całe rozemocjonowane z obcym chłopakiem.
A to że małolat to nie znaczy że nie może być groźny.
Z nami facetami jest podobnie. Tylko że my (zwłaszcza Ci samotni i wyposzczeni) dostajemy małpiego rozumu na sam widok atrakcyjnej panny. Która jest wstanie namówić takiego faceta niemal na wszystko.
Ale po co ja to piszę.
Po prostu pracowałem do późna i jak czekałem za betonem to trafiłem na te filmy na smartfonie.
Wstawiłem, bo myślałem że będzie zabawnie.
Tym bardziej że psycho nawet ostatnio tapeta na pulpicie chudego się kojarzyła dwuznacznie :f_biggrin:

Widocznie jestem inny i już dziwaczeję.
Sorry i pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Nie soruj ,Hairy się każdego czepia. Ma zły okres.:censored:

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

No bez przesady Tygrys .. tutaj chodzi o to, że wartość dodana filmów jest jaka jest. Oczywiście Rubin, że nie masz za co przepraszać .. liczyłem na merytoryczną dyskusję :) Ja po prostu czasami nie czaję po co niektórzy ludzie robią to co robią (tutaj nasuwa mi się myśl jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę) . Co gorsza później taki Tygrys mówi, że mam zły okres i uważa, że sprawa zamknięta, a porozmawiać ???? Argumentów brak czy co ?

Prawda jest taka, że ilu ludzi na świecie tyle opinii i robienie takich filmików jest po prostu bez sensu. Jedna zrobi .. druga nie. To tak samo z facetami, jeden zrobi wszystko za to, że laska pokaże mu kawałek tyłka inny nie, a że koleś chce zbijać hajs na "niskopodłogowych" instynktach ludzi to inna sprawa. Dzięki temu funkcjonuje duża część stron internetowych. Nie mam nic przeciwko. Sam lubię popatrzeć na goły tyłek. Tyle, że ktoś mógłby odnieść wrażenie, że kobiety są złe, a faceci dobrzy. Niestety gówno ma to wspólnego z prawdą.

Tygrys sypnij jakimś sensownym komentarzem, a nie takie pierdolenie kotka młotkiem. Bo ja też mogę napisać na każdy twój kometarz, że masz zły okres i sprawa zakończona. Wysil się.. no chyba, że inwencji brak i walniesz tutaj zaraz jakimś bad beat'em.

PS. Rubin poza tym mógłbyś jakiś aparat podczepić pod tą lornetkę ;) Osobiście jestem fanem pięknych kobiet - zwłaszcza w ruchu :)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

No mówiłem wcześniej że spięci jesteście jacyś ogólnie.
Już żarciku nie można napisać. _p:

Ja nawet nie oglądałem tych filmików , bo już mam awersję do wszelkiego rodzaju FB i YT. Tej reżyserki, a jak widzę już filmiki z magią to jakaś masakra.

Ogólnie luzik idą święta. _drink:

Fakt masz rację czasami trzeba pogadać merytorycznie, ale ja jakoś ostatnio mam z tym problem . Jesień ,depresja itp.

Odpowiedz
Cytat
Balin1

Jak dla mnie te filmiki pokazują to co każdy i tak wie, ba, nawet rozumie instynktownie.
Pewnie ponad 98% lasek będzie się zachowywało w ten sam sposób, nawet nie zdając sobie sprawy, że robią z siebie klasyczną bitch. Tutaj po prostu zostało to pokazane w dość bezpośredni sposób, tak żeby nawet przeciętny widz youtuba poczuł święte oburzenie jaki ten świat zły i niesprawiedliwy, a kobiety ku*wy :f_cry:
Generalnie podobają nam się ludzie którzy odnieśli sukces, mają hajs, fajnie wyglądają, itp. Proste :f_thumbsup:

Edit. A te filmy z facetem ze sprzętem na wierzchu to mają pokazać chyba podwójne standardy, tak ? Laski tak samo gapią się na 'wyeksponowany' sprzęt jak faceci na cycki/tyłek. Szok :D

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ukryta kamerka w rozporku.:appl:

Odpowiedz
Cytat
Pazurrr

Słuchajcie, poza starsami jest jeszcze gdzieś trafik na fixa? Znudziły mi się i spróbowałbym pograć sobie gdzie indziej

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Hej Pazurrr :)
Trudno to nazwać trafikiem. To raczej polowanie na stoły.
Z tych roomów na których ja grałem, to sprawa wygląda tak:
Unibet nie ma nawet fixa w oprogramowaniu.
PKR ma fixa, ale nikt tam nie siada do stolików. Kompletnie zero graczy.
iPoker, tutaj jest stały ruch na 0,02/0,04E i od południa na 0,05/0,10E
Wieczorem potem po parę do kilku stołów 0,1/0,2 i czasem 0,25/0,50.
0,5/1 i 1/2 zapełniają się od 1 do 3 stolików okazyjnie w godzinach wieczornych.
Czasem nie ma wcale, a czasem są aż 3! :f_eek:
No i czasem zapełnia się jeden stolik na 20/40 lub 10/20.
Reszta to przypadek.

Co do 888 to może Belik555 się wypowie, bo czytałem kiedyś na jego blogu jeszcze zanim polował na SNE że pogrywa czasem na 888.

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

Link Text...
W powyższym linku popatrzeć sobie na ruch na innych w godzinach jakich siada się do pokera.

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Myślę że Pazurrr zna tą stronę, ale najzwyczajniej chciał poznać nasze zdanie żeby sobie z nami pogadać.
Pewnie się stęsknił ;)

Odpowiedz
Cytat
ambitny

Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $0.25(BB) Poker Stars
SB ($12.94)
Hero ($12.85)
UTG ($2.67)
UTG+1 ($11.94)
CO ($12.07)
BTN ($19.65)

Dealt to Hero K♥ K♣

UTG raises to $0.50, UTG+1 raises to $0.75, fold, BTN raises to $1, fold, Hero calls $0.75, UTG calls $0.50, UTG+1 calls $0.25

FLOP ($4.10) 3♦ J♠ 9♥

Hero bets $0.25, UTG raises to $0.50, UTG+1 calls $0.50, BTN folds, Hero raises to $0.75, UTG raises to $1, UTG+1 calls $0.50, Hero calls $0.25

TURN ($7.10) 3♦ J♠ 9♥ J♣

Hero checks, UTG bets $0.50, UTG+1 calls $0.50, Hero raises to $1, UTG calls $0.17 (AI), UTG+1 calls $0.50

RIVER ($9.77) 3♦ J♠ 9♥ J♣ 5♦

Hero bets $0.50, UTG+1 folds

Hero shows K♥ K♣
(Pre 71%, Flop 79.8%, Turn 4.5%)

UTG shows J♥ A♣
(Pre 29%, Flop 20.2%, Turn 95.5%)

Hero wins $0.66
UTG wins $8.95

Odpowiedz
Cytat
bodidarma

Do Tigerek:

Napisz mi proszę jakie masz ROI na sng $1.5 i jaką masz próbkę.

U mnie wygląda to jakoś 55% na 1700 turków.

Dzięki wielkie.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Od kilku miesięcy nie gram , ale przy próbce 1400 ROI 74%.

55% całkiem fajny wynik, zależy też ile grałeś stolików na raz, ja grałem przeważnie 6. Jak odpadałem skupiałem się na pozostałych , nie otwierałem następnych , bo na SemiFT trzeba już popatrzeć na przeciwników. Nawet nie wiem czemu zaprzestałem , chyba dla tego że gra bez rozwoju, pisałem do nich ale nie chcą stworzyć 36os na wyższych stawkach. Zysk 500-600$ na miech ok. Druga sprawa ze cash mogę wyłączyć kiedy chcę a SNG już nie.

Odpowiedz
Cytat
bodidarma

Spoko, dzięki za info.

Dobijałem do 9 stołów naraz - trochę za dużo. Ale ciężko mi będzie grać mniej skoro zamierzam rozegrać 35-40 dziennie.

Odpowiedz
Cytat
Mateuszz89

$0.50/$1 Limit Holdem
PokerStars
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
CO nuvanahoo (33.73) 67bb
BTN iline009 (30.23) 60bb
SB MATEUSZZ1989 (23.51) 47bb
BB Anderwoter (22.85) 46bb