coś się przywiesiło nie nabijam postów
No zakładać się cały dział można by zrobić ktoś wystawia aukcje i ktoś przyjmuje zakład ,ale by to ożywiło tą smutną jak p... grę
Napisane przez tigerek73
Psyche szybka prośba. Dla córki. Na angielski. Lub ktoś inny.Prosimy panią o zorganizowanie DJ i opiekę w trakcie balu Andrzejkowego, który będzie trwał od .... do ............
Dear Madam,
could you please provide DJ and ( i tu nie wiem - warden, counselor czy carer, jeśli nie pilne, to jutro popytam miejscowych) for St. Andrew ball, which will take place from... to... ?
@chudy
Jaka jest szansa, że ten bet się stanie? Minimum to by bylo te 100k rozdań i wysoki WR. Szczegóły można ustalić, razem z tym jakie oddsy bym mógł przyjąć ale nie chce się w to wgłębiać bo wydaje mi się, że to było raczej pisane ot tak a nie jako poważna propozycja.
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$0.5/$1 Fixed-Limit Hold'em (6 handed)
Preflop: Hero is SB with 5:h, 7:h.
4 folds, Hero raises, BB calls.
Flop: (4 SB) 2:h, J:d, T:s (2 players)
Hero bets, BB calls.
Turn: (3 BB) A:h (2 players)
Hero bets, BB calls.
River: (5 BB) 2:s (2 players)
Hero bets, BB calls.
Final Pot: 7 BB.
Results follow:
BB shows a pair of twos(Q:h 8:s).
Hero shows a pair of twos(5:h 7:h).
BB wins with a pair of twos(Q:h 8:s).
<3
praktycznie bez historii ostatnio z nim
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$0.5/$1 Fixed-Limit Hold'em (6 handed)
Preflop: Hero is BB with T:s, 4:s.
MP2 folds, MP3 raises, 2 folds, SB calls, Hero calls.
Flop: (6 SB) 2:c, K:h, 6:s (3 players)
SB checks, Hero checks, MP3 checks.
Turn: (3 BB) 2:s (3 players)
SB bets, Hero raises, MP3 calls, SB calls.
River: (9 BB) 7:s (3 players)
SB bets, Hero raises, MP3 3-Bets, SB calls, Hero calls.
Final Pot: 18 BB.
Results follow:
SB shows a flush, queen high(Q:s 8:s).
Hero shows a flush, ten high(T:s 4:s).
MP3 shows a flush, ace high(5:s A:s).
MP3 wins with a flush, ace high(5:s A:s).
biją !:f_cry:
Napisane przez psychoreaper
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=3428185#post3428185
![]()
Pazur mistrz, bigos rządzi, dobre to je:)
Napisane przez Balin1
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:$0.5/$1 Fixed-Limit Hold'em (6 handed)
Preflop: Hero is SB with 5:h, 7:h.
4 folds, Hero raises, BB calls.Flop: (4 SB) 2:h, J:d, T:s (2 players)
Hero bets, BB calls.Turn: (3 BB) A:h (2 players)
Hero bets, BB calls.River: (5 BB) 2:s (2 players)
Hero bets, BB calls.Final Pot: 7 BB.
Results follow:BB shows a pair of twos(Q:h 8:s).
Hero shows a pair of twos(5:h 7:h).BB wins with a pair of twos(Q:h 8:s).
<3
praktycznie bez historii ostatnio z nim
kto to tak zagrał ładnie, od nas ktoś?
Napisane przez Masqb
@chudy
Jaka jest szansa, że ten bet się stanie? Minimum to by bylo te 100k rozdań i wysoki WR. Szczegóły można ustalić, razem z tym jakie oddsy bym mógł przyjąć ale nie chce się w to wgłębiać bo wydaje mi się, że to było raczej pisane ot tak a nie jako poważna propozycja.
Chudy, moja przyjacielska rada - olej to. Wielu by się cieszyło na igrzyska, ja oceniam, że jest to dla Ciebie wykonalne (nawet bym postawił na Ciebie), jednak jest to cholernie śliskie mindsetowo. Taki challenge generuje presję na wynik, a taka presja, to z reguły straszna mina.
@ ambitny, jakiś inny reg, nawet nie pamiętam który, wiedziałem o nim, że lubi zagrać loose cd ale i tak mnie zdziwił; normalnie śmieje się z takich sytuacji ale tutaj miałem ochote wpaść w nerd rage i rzucać klawiaturą
Jestem już na tilcie i poszedłem na S&G. Promocja zarabia na maxa na P*. Total obłęd. 42$ se wygrał.
Poker Stars, $6.58 Buy-in (15/30 blinds) No Limit Hold'em Tournament, 2 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
BB: 810 (27 bb)
Hero (SB): 690 (23 bb)
Preflop: Hero is SB with 6
6![]()
Hero raises to 90, BB calls 60
Flop: (180) 6
9
J
(2 players)
BB checks, Hero bets 120, BB raises to 240, Hero calls 120
Turn: (660) 9
(2 players)
BB bets 480 and is all-in, Hero calls 360 and is all-in
River: (1,380) J
(2 players, 2 are all-in)
Results: 1,380 pot
Final Board: 6
9
J
9
J
BB showed 6
J
and won 1,380 (690 net)
Hero showed 6
6
and lost (-690 net)
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $0.25(BB) Poker Stars
SB ($10.39)
BB ($10)
UTG ($16.25)
Hero ($13.86)
BTN ($6)
Dealt to Hero K♦ J♠
fold, Hero raises to $0.50, BTN raises to $0.75, fold, fold, Hero calls $0.25
FLOP ($1.85) T♦ 3♥ 4♠
Hero checks, BTN bets $0.25, Hero calls $0.25
TURN ($2.35) T♦ 3♥ 4♠ Q♠
Hero checks, BTN bets $0.50, Hero raises to $1, BTN raises to $1.50, Hero calls $0.50
RIVER ($5.35) T♦ 3♥ 4♠ Q♠ 2♠
Hero checks, BTN bets $0.50, Hero raises to $1, BTN folds
Hero shows K♦ J♠
Hero wins $6.19
Vs GNARFY
Personal record.:f_grin:

Takie bezmyślne klikanie dobrze wpływa na mózg, nie pamiętam już żadnego rozdania. No może poza jednym - cap na riverze z 7 na board T896, choć pewnie bzdur zagrałem dużo więcej (nie potrzebuję do tego dużej liczby stołów:tongue:). Podczas milestonowego szczytu miałem chyba 23 stoły otwarte. Pozostało 10$ bonusu do uwolnienia.:challenge:
granie 23 stołów FL szczerze mówiąc to jakaś pomyłka(grasz sh aigh?) przecież to nawet dobrze kart nie widac
Napisane przez Masqb
@chudy
Odpisuje dopiero teraz bo nie miałem dostępu do PC przez kilka ostatnich dni. Propozycja była "poważna" tylko nie do końca przemyślana. Nie jestem w stanie pomimo sporych chęci wygospodarować 200 godzin w miesiącu na karty bo obecnie nie mam jak pogodzić tego z innymi obowiązkami. Przepraszam za ewentualne zamieszanie z tym związane, postaram się być bardziej konkretnym w przyszłości.
Napisane przez ambitny
granie 23 stołów FL szczerze mówiąc to jakaś pomyłka(grasz sh aigh?) przecież to nawet dobrze kart nie widac![]()
Karty widać, mimo że na 14calowym laptopie.:]
Gram fr, na sh tylko 5k rozdań rozegralem w ostatnich tygodniach. Tam już trzeba obserwować graczy pod konkretne linie, a gdyby mnie ktoś zapytał co gra szpaq, yurek czy inny dima nie wiedziałbym co odpowiedzieć. Jestem tylko wpatrzony w huda, czasem jak rzuci się w oczy jakieś rozdanie z konkretnym przeciwnikiem to notuję na jakimś neuronie ale generalnie staram się zachowywać te miejsca na bardziej wartościową wiedzę.:tongue:
Szkoda że tylko od swięta jest tyle stołów.:evil: