trzeba wołać kolaża
Ostatnim co grał i może mieć chęć może byś faktycznie kolaż. Chyba jeszcze gra no limit i grał do "końca fixa". Jest też jedynym, którego znam, który oferował kołczingi z fixa. Oferował nawet chudyand1' yemu (czy jak się to tam pisze), żeby ten mógł pójść wyżej.
Tylko, że to były lata 17-18 może wcześniej, może później z tego co pamiętam.
Wiedza z fixa raczej nie przedawnia się, ale z dośwaidczenia wiem, że spotkanie po latach bywa bolesne.
Spotałem kiedyś mastera z miliion VPP czy FPP, ale miał wszystkie gwiazdki (najebał raku na 2/4 lub 3/6, pograł po latach na stołach 2-4 centy i napisał, że pierdoli taką grę, too aggresiv , a wszedł na stół chyba za 10000 $ (wtedy jeszcze było można).
Wracając do meritum; ostatnimi, którzy grali fixa na poważnie są kolaż i chudyand1 (chyba tak się to pisze).
Ja już Panowie nie gram zawodowo w pokera
w nl sobie dorabiam na nl10, nie ma skilla, nie ma bankrolla, nie ma motywacji, już się z pokera wyleczyłem. Cele życiowe osiągnięte więc suma summarum jestem zadowolony. Ze starej gwardii to wiem że belik gra, ale też w no limita głównie, chociaż jak siadał na FL to robił rozpierdol -> jednak nie ma gierek prawie wcale i tam nie ma przyszlości, zostali tylko najtrwalsi z potężnymi bankrollami, którzy sobie mogą pozwolić na giga swingi grając 30/60+
klz całkiem niedawno pisałeś:
Napisane przez klz03
jak chcesz szybko awansować to musisz zainwestować hajs najlepiej w:
- PIO solver, flopzilla
- kurs sygnowane topowymi graczami - educa_poker lub ten od bencb
- zainwestować setki godzin w pracę z tymi materiałami (wielokrotne powtarzanie, aż ci pewne zagrania wejdą w B/C game)
- przynajmniej kilkadziesiąt h pracy w PIONo i przede wszystkich granie na pełnej świadomości i skoncentrowaniu, CAŁKOWITE olanie RB/punktów/skrzynek i inych pierdół, olanie oglądania streamerów z wysokich stawek, granie małej liczby stołów. Do tego dieta, medytacja, regularny sport. Jak dasz z siebie 100% to nl100 jest do zrobienia w rok, chyba że będziesz zapierdalał jak szalony i/lub masz talent to może i szybciej.
Podtrzymujesz to twierdzenie czy jednak poziom jest tak wysoki, ze nl100 teraz to kosmos ?
chcialem sie tylko troche podszkolic, tabelki z 2009 roku okazaly sie wystarczajace na micro stawki lol
Napisane przez psychoreaper
Siema! Pamięta mnie ktoś?![]()
Ja tam już dawno zapomniałem.![]()
Napisane przez psychoreaper
Dziś mi się śniło, że gram w fixa na PS na 9 stołach.![]()
Easy na $0.02/$0.04 do $0.10/$0.20 (ofc mówię o wszystkich stolikach razem wziętych z tych limitów)