kurde lipa bo szukam trenera
Nikt już nie gra fixa raczej ,pozatym wątpię żeby Ci się opłacało płacić 50$ min za godz żeby na micro grać.
8-Game sie ucze, nie ma wyjscia ![]()
zapomnialem wspomniec, ze oferuje swój coaching 2-7 Triple Draw i Badugi, w zamian za coaching FL Holdem :f_cool::f_biggrin::f_drink::f_pleased:
Przeczytalem rozdzial Limit Holdem z ksiazki Mastering Mixed Games (by Dylan Linde) ale jakis slaby mi sie wydal, nie wiem
Fix nie umarl
nano stawki maja sie zajebiscie
pule po 28 BigBetów lataja jak chca ![]()
PokerStars, Hold'em Limit - $0.02/$0.04 - 5 players
Replay this hand on Upswing Poker
UTG: $1.88 (94 bb)
CO: $1.36 (68 bb)
BU: $0.86 (43 bb)
SB: $0.68 (34 bb)
BB (Hero): $1.04 (52 bb)
Pre-Flop: ($0.03) Hero is BB with T♠ 8♦
2 players fold, BTN calls $0.02, SB raises to $0.04, Hero calls $0.02, BTN calls $0.02
Flop: ($0.12) T♥ 6♣ 8♠ (3 players)
SB bets $0.02, Hero raises to $0.04, BTN calls $0.04, SB raises to $0.06, Hero raises to $0.08, BTN calls $0.04, SB calls $0.02
Turn: ($0.36) 8♥ (3 players)
SB bets $0.04, Hero raises to $0.08, BTN calls $0.08, SB raises to $0.12, Hero raises to $0.16, BTN calls $0.08, SB calls $0.04
River: ($0.84) 7♦ (3 players)
SB checks, Hero bets $0.04, BTN calls $0.04, SB raises to $0.08, Hero raises to $0.12, BU folds, SB calls $0.04
Narazie nakurwiam z tabelek PokerStrategy z 2008go roku ![]()
Fiszeria na micro jest nieublagana, czegos takiego na NL nie widzialem, nie wiem skad oni sie wogóle biora
Zabrali rake back padło na amen
może Ci na najwyższych stawkach sobie siedzą to czasem im ktoś siądzie ,a tak to padło.
Ja gram czasami w tę gierkę gram i wkurwienie jast takie samo jak w normalnyczh grach, można powiedzieć, że bywam ostatnim co grał na opważnie
Na tym forum zaczęli sie udzielać tylko ludzie po psychotropach i z rozdwojeniem jaźni czy to ja nie nadążam za trollingiem współczesnym ?
Napisane przez cinkciarz
Na tym forum zaczęli sie udzielać tylko ludzie po psychotropach i z rozdwojeniem jaźni czy to ja nie nadążam za trollingiem współczesnym ?
Mam podobne wrażenie. W sumie wchodzę tu tylko dla bloga Rybaka.
Nie no sa na Starsach stoliki, graja ludzie ![]()
Napisane przez emomaniac
Ja w tę grę nie umiem grać, ja dziś jestem w miarę zŁy.
Ej nie wiem, ja przerobilem tabelki PokerStrategy dla brazu z przed 10 lat i dobrze narazie idzie