Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rakeback

19 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
1,261 Wyświetlenia
Gali92

Od dwóch tygodni nie dostaję rakebacku. Też tak macie, czy jestem osamotniony w swej niedoli :) ?

18 odpowiedzi
musashi87

Napisane przez Gali92
Od dwóch tygodni nie dostaję rakebacku. Też tak macie, czy jestem osamotniony w swej niedoli :) ?

a nie wyrobiłeś przypadkiem End Year BONUSA?

Gali92

Nie, nie brałem udziału w Iron Man

kawazaki

Przychodził co tydzień aż do 7 stycznia. Spodziewałem się go 14 stycznia, ale nic nie przyszło. Nie jesteś sam ;)

Ja mam pytanie odnośnie rakeback.
Czy skoro dostałem kase za Quiz to moje konto kwalifikuje sie do rakebacka czy trzeba dokonac wpłaty?
Jeśli nie to czy jak jej dokonam to odzyskam rake'a którego wpłaciłem przed wpłatą?
Z góry dzięki za odpowiedz.

Maciejjas

A ja jeszcze z innej beczki. Mam pytanie jak ma sie Rakeback do gry za FTP turniei jakis satelit itp ? tez cos potraca ? Poniewaz z tego co ustalilem jakbym kupil ticket jakis do turnieju to juz pobiera. Z gory thx za Pomoc pozdrawiam

Witam,

pamiętajcie żeby czytać FAQ: Zanim zapytasz : Full Tilt Poker FAQ

przed zadaniem pytania

Pozdrawiam

Maciejjas

Moze jestem Glupi ale nie otrzymalem odpowiedzi tam na pytanie sprawdzalem wczesniej. Czy jest roznica miedzy wkupowaniem sie do satelity ktora jest za FPP ? a wykupieniem ticketu. Moze tak postawione pytanie cos da . Pozdrawiam

smodis11

dostaliście wczoraj rakeback ?

MikeWrclv

wlaśnie nie..

szok38

Napisane przez Maciejjas
Moze jestem Glupi ale nie otrzymalem odpowiedzi tam na pytanie sprawdzalem wczesniej. Czy jest roznica miedzy wkupowaniem sie do satelity ktora jest za FPP ? a wykupieniem ticketu. Moze tak postawione pytanie cos da . Pozdrawiam

Nie ma pod względem finansowym. Każdy wydany punkt zmniejsza Ci podstawę naliczania rakebacku.
A opóżnienia ze zwrotem bywały i czasem bywać będą .Odrobina cierpliwości.

ripper92

Dostał ktoś ten rakeback???
I mam pytanko, te opóźnienia są normalne na FTP?

salyk

Napisane przez ripper92
Dostał ktoś ten rakeback???
I mam pytanko, te opóźnienia są normalne na FTP?

Ja otrzymałem bezproblemowo.
Nie wyrabiam żadnych bonusów ani nic podobnego.

Stasjo88

Nie dostałem maila z informacją o przelaniu rakebacku ale w piątek popołudniu stan mojego bankrolla w pewnym momencie powiększył się własnie o kwotę której się spodziewałem więc to na pewno był rakeback.

ripper92

No i ja widzę że w historii jest, musiał mi wpaść w trakcie sesji i nawet nie zauważyłem :facepalm:

damaioshin

nie dostalem zadnego maila do dzisiaj, historia jest pusta.
ciezko mi powiedziec czy dostalem cos czy nie bo nie sprawdzam poziomu konta, zawsze informowano mnie o tym w mailu.

Kemor

Napisane przez musashi87

Napisane przez Gali92

END YEAR BONUS nie wpływa na RB

wyprzedzając twoja kolejna wypowiedz ..... tak jestem pewien na 100% pzdr

vikarsky

Napisane przez Kemor

Napisane przez musashi87

Napisane przez Gali92

END YEAR BONUS nie wpływa na RB

wyprzedzając twoja kolejna wypowiedz ..... tak jestem pewien na 100% pzdr

Potwierdzam - choć nie ukrywam - byłem mocno zaskoczony, że nic nie potrącili za ten bonus z rakebacka _thumbsup:

Z mailami czasem im się coś pomiesza i nie wyślą ale zawsze można sprawdzić w piątek w "Cashier -> History-> past transactions"

Pozdrawiam