Ktoś aktualnie ma problemy z softem? Zamraża podczas rozdania, wyłącza się, nie można się zalogować
Napisane przez sitar666
cześć,mam to samo, teraz nawet zalogować się nie mogę
ja tak samo.
Masakra.
W ostatnich dniach to samo bywało, ale po dość krótkim czasie to naprawiali.
Ale na tę chwilę soft nie działa.
Warto wspomnieć że nie wszyscy mieli problemy i na przykład mnie wyblindowało :f_love::f_love:
Ja mam dziwny problem na Turnie albo Riverze gdy przeciwnik betuje jako pierwszy zawiesza się stół to znaczy wszystko inne działa w całym oprogramowaniu tylko nic nie mogę zrobić na tym konkretnym stole do końca tego rozdania czyli końca mojego time banku, miał ktoś taki problem? po rozdaniu wszystko wraca do normy dzieje się to w turkach nie w każdym,:f_mad:
napisałem do supportu i dostałem w ramach rekompensaty dwa tickety
wystarczyło napisać w których turkach się grało podczas przerwy w dostępie
tragedia Panie, pomijajac bledy w cash to jeszcze teraz w turkach wyhebalo a jak zrobilem reloga to juz nie idzie wejsc

I tak wiszą wszystkie turnieje od prawie dwóch godzin.
No to pograne ![]()
edit:
ruszyło w końcu
mam pytanko, da się jakos znosnie uszeregować stoliki obok siebie ewentualnie je zmniejszyć?
I czy da się powyłączać te pierdoły typu straddle, zabezpieczenie i inne głupoty który mi zwieszają soft?
Napisane przez Zielony2009
mam pytanko, da się jakos znosnie uszeregować stoliki obok siebie ewentualnie je zmniejszyć?I czy da się powyłączać te pierdoły typu straddle, zabezpieczenie i inne głupoty który mi zwieszają soft?
zmniejszyć się da. Musisz w prawym dolnym rogu stołu najechać myszką...taka łapka się pojawia i sobie regulujesz myszką rozmiar stołu. A szeregujesz obok siebie stoły tak, jak chcesz.
Dzięki, bardzo mi to pomogło.
Rozumiem, że opcji usunięcia tych ubezpieczeń czy outów nie ma?
Napisane przez Zielony2009
Dzięki, bardzo mi to pomogło.Rozumiem, że opcji usunięcia tych ubezpieczeń czy outów nie ma?
Niestety ☹️
Takie uroki tego softu.
U mnie to samo.Nie mam dostępu do niektórych turków.Reset nie pomaga.Przy każdym logowaniu aktualizuje soft.Masakra jakaś.:rage:
GG wisi częściowo .....
1 turek idzie mi
FT 5left stoi ![]()
wcale nie stało w lobby turka gracze kończyli gre ![]()
popaprane coś jest