Temat zakładam w celu porównania doświadczeń. Od razu też dodam, że w ogóle nie interesuje mnie linia EV kiedy piszę o downswingu.
Otóż od jakiegoś czasu (powiedzmy 2-3 miesiące) moja gra to jeden wielki rollercoaster. Albo bardzo w górę, albo bardzo w dół; dwie sesje do przodu, po czym jedna na ostry minus. Trwa to już od jakiegoś czasu, a nigdy wcześnie nie było aż tak źle. Aktualnie od początku lipca szło świetnie, cisnąłem sesje po kilka BI do przodu, a teraz przez 3 dni -20 BI.
Dlaczego zakładam ten wątek w dziale mindsetowym? Bo ta sytuacja absolutnie odbiera mi chęci do jakiejkolwiek pracy, gdy mam świadomość, że tak naprawdę większość winrate'u zależy nie ode mnie, ale od tego, jakie rozdania "rzuci" soft. Nie, nie chodzi o to, że jest "rigged", tylko że jednego dnia rzuci nam AA na KK, a następnego odwrotnie. Gra jest taka sama, ale wyniki diametralnie różne...
Zastanawia mnie też jedna rzecz - jak to jest możliwe, że niektórzy nie mają wręcz żadnych zjazdów na wykresach. Przecież to nie może wynikać ze stylu ![]()
Dobra, idę pooglądać filmiki mindsetowe.