Cytat:
Przetiltowałem już około 15000$Wydaje mi się to niemożliwe.
wszystko jest względne
Cytat:
Przetiltowałem już około 15000$Wydaje mi się to niemożliwe.
wszystko jest względne
ytat: Przetiltowałem już około 15000$ Wydaje mi się to niemożliwe. wszystko jest względne
Homo Homini Nimbus :f_cool:. Nie no wiem że jest to w praktyce możliwe ale żeby przegrać 15000$ trzeba mieć na to rolla, a jak ma się takiego rolla to się włącza rutyna.
a jak sie nie ma?
i nie chodzi o kindka bo może mu sie dwa zera za dużo wisało a może nie
czy można przetiltować coś na co cie nie stać?
Napisane przez Jatzek3
ytat: Przetiltowałem już około 15000$ Wydaje mi się to niemożliwe. wszystko jest względne
Homo Homini Nimbus :f_cool:. Nie no wiem że jest to w praktyce możliwe ale żeby przegrać 15000$ trzeba mieć na to rolla, a jak ma się takiego rolla to się włącza rutyna.
Znam osoby ktore przetiltowaly 10 razy wiekszego rolla - wiec raczej nie to
Z rutyną mogę się zgodzić, natomiast dla np 22 latka ktora wygrywa 0.5 mln zlotych w 1 rok pojawia sie wiele innych i nowych wyzwan. Nadmiar pieniedzy moze byc takim samym problemem jak ich brak. Tu moze pojawic sie zbytnie zadufanie we wlasne umiejetnosci, brak pokory, potworne ego itd. Nie mowie o kindku bo nie o niego chodzi ale bardziej ogolnie. To ze ktos ma duzego rolla wcale nie oznacza ze nie moze go szybko przetiltowac, bo moze.
Po prostu moze nastapic moment w ktorym wyniki ktore osiaga dany gracz przerastaja jego osobowosc ktora nie bedzie sobie w stanie z tym poradzic.