.
Jeśli nie dział sprawdź ustawienia. Najprawdopodobniej coś nie tak masz w lobby ustawione.
Tutaj masz quick start, w tym filmiku jest wyjaśnione auto rate i jak z tego korzystać.
Alternatywą jest TableScan Turbo, możesz wypróbować jego 30 dniową wersję próbną.
Daj sobie spokój z tym badziewiem, to nigdy dobrze nie działało.
Posłuchaj Moda i zainteresuj się TST. Nie pożałujesz.
W TableScan Turbo:
Sprawdź czy aby na pewno w filtrach masz dokładnie takie same stawki ustawione jak w PokerStars.
Dodatkowo sprawdź czy aby na pewno masz zaznaczoną bazę z Holdem Menager 2.
A co do tego Table Scanner 2, ustawienia w Profile Wizard:
1.

2

3.

4.

I wszystko elegancko śmiga.
zapewne (najczęstszy błąd) nie zrestartowałeś ustawień lobby - 2 punkt, trzeba kliknąć prawym przyciskiem na belce w lobby i

zrób to i wrzuć screena z lobby pokerstarsa
Za 10$ mogę Cię przez wszystko poprowadzić na żywo Skype/Teamviever. Jak nie zadziała wszyściutko dostaniesz nawet zwrot
.
następny co mnie bierze za faceta ![]()
taki np. R. Lewandowski ma 3PLN za sekundę oddychania
.
ale co gdzie jak? prezycja!!!!
najlepiej screen
.
też bym chciała :), ale się nie da
Napisane przez trzasku
Za 10$ mogę Cię przez wszystko poprowadzić na żywo Skype/Teamviever. Jak nie zadziała wszyściutko dostaniesz nawet zwrot![]()
trzasku, aż się boję zapytać ile bierzesz za te swoje bajeranckie pop-upy
![]()
.
no teraz to nie wiem czy się ze mnie nie nabijasz, jestem starsza od Ciebie o ok. 50% Twoich lat...

tyle razy to było omawiane...
poczytaj tutaj: filtry TST
trochę do przodu, trochę do tyłu
każdy ma inne podejśćie
ja generalnie szukam nowych graczy (hands==0), jednostolikowów, zaznaczonych przeze mnie jako tzw. Maniek (duże bety, overagresja, częste alliny z niczym)
Przy czym będziesz musiał klikać żeby zatwierdzać stół.
Ja do klikania używam Table Optimizer'a którego trzeba odpowiednio ustawić (+ustawienia P*) i masz super ergonomiczne stanowisko pracy ![]()
Kebaba chcę takiego: Kebab
może być równowartość na P*
przecież masz napisane w tym dialogu ![]()

kebaba sam zaproponowałeś ![]()
trzeba było wybrać ofertę trzasku :badteeth::roto2:

.
sorry ale takiego syfu to ja nie jadam, otruć mnioe chcesz za to, że Ci pomagam?
Napisane przez trzasku
Za 10$ mogę Cię przez wszystko poprowadzić na żywo Skype/Teamviever. Jak nie zadziała wszyściutko dostaniesz nawet zwrot![]()
Jaka trzeba byc szmata zyciowa zeby cos takiego napisac ? Wszystkim chcesz pomagac tylko za $ ?