Napisane przez Garggamel
Napisane przez GoverN666
Witam w czwartek w tym tygodniu o godzinie 20:00 odbędzie się kolejny trening z gry live nl50 na PokerStars.Serdecznie zapraszam.
![]()
Hejka.
Nie wiem czy był trening, ale nagrania w dziale wideo na pewno nie ma, oso chodzi ?
![]()
Nagranie z ostatniego treningu nie pojawiło się w dziale video ze względu na problemy techniczne.Zapraszamy jednak już w najbliższą środę o 20:00, NL50 FR Zoom na żywo
Pozdro!
Siema.
Zapraszamy wszystkich w ten czwartek o 20:00. Będzie grany Zoom NL25 shorthanded ![]()
Pozdro!
No i będzie od srebra jeżeli będzie duże zainteresowanie to postaramy się robić to regularnie
Było duże zainteresowanie i myślę, że frekwencja nie będzie spadać, bo trening był dobry a nawet bardzo dobry
Wielkie dzieki za trening. Masz bardzo duza wiedze i w latwy sposob ja przekazujesz. W dodatku grales bez huda :). Szacun i czekam na nastrepny trening.
Pozdro.

super trening, fajnie gdyby pojawialy sie czesciej ![]()
na treningach niektorych trenerow pojawial sie taki schemat krotkiego omowienia jakiegos konceptu teoretycznego a pozniej gry live, Govern ma duza wiedze ktora moglby sie podzielic, moze w przyszlosci udaloby sie wprowadzic taki wstep teoretyczny dotyczacy np. zakresow albo ogolnie gameplanu przed gra live? z pytan na czacie wnioskuje ze mogloby to cieszyc sie duzym zainteesowaniem bo wiele osob pytalo o zakresy otwarc, calli, 3 betow itp itd
Bardzo fajny trening. Spoty tłumaczone bardzo dokładnie i przejrzyście. Mam nadzieje że będzie więcej takich treningów.:D
Więcej prosimy SH coachingów
Dzisiejszy był naprawde dobry. I jestem pewien, że to nie tylko moje zdanie
Napisane przez tapczandzwo
na treningach niektorych trenerow pojawial sie taki schemat krotkiego omowienia jakiegos konceptu teoretycznego a pozniej gry live, Govern ma duza wiedze ktora moglby sie podzielic, moze w przyszlosci udaloby sie wprowadzic taki wstep teoretyczny dotyczacy np. zakresow albo ogolnie gameplanu przed gra live? z pytan na czacie wnioskuje ze mogloby to cieszyc sie duzym zainteesowaniem bo wiele osob pytalo o zakresy otwarc, calli, 3 betow itp itd![]()
+1, chętnie bym chodził na treningi w takiej formie, najlepiej z limitów NL25/50/100
Wczorajszy trening bardzo fajny, gra bez HUDa na plus.
Cieszymy się, że wam się podobało na pewno będziemy mogli robić to częściej.
Jeżeli chodzi o pytanie o formę czy mógłbym zrobić też jakąś teorie przed grą live np budowę zakresów, calli 3betów itp, oczywiście nie ma żadnego problemu i bardzo chętnie będę mógł coś takiego zorganizować. Wszystko zależy od was, bo robię to dla was i chcę żebyście byli zadowoleni ![]()
Pozdrawiam i do następnego.
btw. Trening w dziale wideo będzie dostępny w poniedziałek dla spóźnialskich.
Na plus:
- Trener dzieli się swoimi spostrzeżeniami na temat swojej gry i strategii, którą sam uprawia
- Mówi szybko, wyraźnie, konkretnie. Moduluje głos co sprawia, że sama sesja jest żywsza i bogatsza i miło się słucha osoby zapalonej do uczenia innych
- Ma się wrażenie, jakby trener rzeczywiście chciał przekazać swoją wiedzę, co można odczuć przy drobnych niuansach, na które często się nie zwraca uwagi
- Dokładna analiza każdego spota na zasadzie czemu tak, czemu nie tak, co wtedy gdy i co ważniejsze - Trener przedstawia nam możliwą percepcję tego jak widzi nas przeciwnik, co myśli i jak może zareagować.
Na minus:
- Zauważyłem, że trener jest arachnofobem.
Spoiler
Co mógłbym zasugerować:
-Na pewno tak jak większość już wspomniała, treningi teoretyczne, zakresy budowania openów/3betów na zwykłych stołach ( bardzo mało filmów o dynamice na takowych stołach, większość to zoom i zoom a sam trener również z tego co zasłyszałem skupia się na stołach zwykłych)
- Sesje również na innych platformach niż starsy w miarę możliwości samego trenera
- Stałe treningi live w takiej samej konwencji jak te z hahaunaabem (tyle że tamte były NL100+, przydałyby się takie z limitów NL25-NL100)
- Analizowanie bazy i wyłapywanie tendencji graczy w dzisiejszych czasach wraz z modelowaniem tych wygrywających (mam tutaj na myśli coś ala soek zrobił dla nagoya'i, tyle że fajnie byłoby mieć taki model dla gracza NL25-50-100.
- Z racji czynnego uzupełniania płynów przez trenera
postulowałbym o wydłużenie trwania takich treningów do 1,5h w miarę możliwości samego trenera.
Pozdrawiam
Dobry film
.
Reakcja na trafienie Royala po callu 3beta bezcenna, i z pająkiem też fajna
.
Na waszą prośbę od czwartku zaczynamy.
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=417663
Zapraszam.
Nie masz odpowiednich uprawnień, żeby obejrzeć ten wątek.
Czy to oznacza treningi co czwartek?
Napisane przez GoverN666
Na waszą prośbę od czwartku zaczynamy.https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=417663
Zapraszam.
![]()
to od srebra? nie moge otworzyc watku
Odpowiadając na Wasze pytania: czwartki 19:30 - 21:00. Trening jest od srebra, nagrania od złota