Witam.Kiedy bedzie wideo z czwartkowego treningu?
Jestem za dalszymi treningami, kursami a także grą live z udziałem Govera, ponieważ są krótko mówiąc - bardzo dobre. Obszerna analiza, pasja, żywiołowość to prócz wiedzy którą posiada trener, jedne z cech które skłaniają mnie ( i myślę, że nie tylko mnie ), do uczęszczania na te treningi.
Jako, że padła propozycja zamieszczenia sugestii co do poruszenia jakiegoś tematu to z uwagi na deficyt materiału o tym zagadnieniu, ciekawie byłoby zobaczyć raisowanie i x/raisowanie IP/OOP na F/T w 3betowanych potach.
W ten czwartek nowość dla graczy ze złotym statusem, będę grać sesje live nl100 6max na P*, a za 2 tygodnie nl100 na 888poker bez huda, będzie to fajnie zwieńczenie tego roku, mam nadzieje, że wam się spodoba.
Serdecznie zapraszam
dajcie od bronzu
albo ostrzegajcie wczesniej, bo juz nie zdarze wyrobic
nagranie od zlota?
Napisane przez kamlv
Jezeli to mozliwe to nagraj cos na zoomie
3/4 moich filmów to zoom.
Napisane przez GoverN666
Napisane przez kamlv
Jezeli to mozliwe to nagraj cos na zoomie3/4 moich filmów to zoom.
ale nagrywales glownie fr a chcialbym sh
Napisane przez kamlv
Napisane przez GoverN666
Napisane przez kamlv
Jezeli to mozliwe to nagraj cos na zoomie3/4 moich filmów to zoom.
ale nagrywales glownie fr a chcialbym sh
Tego też jest dużo ze wszystkich stawek naprawdę wystarczy tylko poszukać w dziale video
Już pisałem wyżej, że GoverN666 odwala świetną robotę , można by dodać tylko widoczne okno chata na "strimie"
.
Dzisiaj live nl100 zoom o 19:30.
Wpadajcie mam nadzieje, że będzie was jak najwięcej
Hej GoverN666
W ostatnim filmiku mówiłeś, że Twój docelowy winrate na NL100 ZOOM będzie oscylował w okolicach 3bb/100.
Dla przykładu Libera ostatnio pokazywał wynik 5bb/100 na NL200 zoom i 8bb/100 na NL100 zoom.
Podobnie "kolega" RybaKoZ wkleił wykresa z 4bb/100 NL200 zoom.
Skąd taka powściągliwość co do własnych możliwości ?
RybaKoZ na próbce ponad milion rozdań ma winrate 1,3bb. Libera na nl100 pokazał 30k rozdań, czyli nic, na nl200 ma 90k rozdań z EV4bb, ale to też nie jest przecież wymierna próbka do podawania winrate'u.
Napisane przez saja13
RybaKoZ na próbce ponad milion rozdań ma winrate 1,3bb. Libera na nl100 pokazał 30k rozdań, czyli nic, na nl200 ma 90k rozdań z EV4bb, ale to też nie jest przecież wymierna próbka do podawania winrate'u.
Popatrz dokładnie, jeśli wziąć średnią z ostatnich rozdań to Pan Rybak na dużej próbce, ma na NL200 zoom około 3bb/100, a z tego co mówił będzie się dało to podkręcać. Mówił też, że jednak przeskok między 100 i 200 jest spory, więc ma to dodatkową wymowę
.
A i ten winrate 1,3 jest taki "cienki" ponieważ robił SNE.