Dzięki za odpowiedź! Po prostu w jednym z filmików konstruując zakres 4bet bluff zaznaczałeś na matrycy jedynie te wyższe Axs stąd moje pytanie
Da się już to nagranie wrzucić?
Z tego co wiem to jakaś "konserwacja" serwerów była wczoraj =).
Napisane przez Garggamel
@imgoingtomirageDa się już to nagranie wrzucić?
Z tego co wiem to jakaś "konserwacja" serwerów była wczoraj =).
Nie wiem czemu się tak zawsze upominasz ![]()
Ale nie musisz się martwić my zawsze zadbamy o to, że wszystko będzie wrzucone, więc trochę cierpliwości ♠_drink:
PS.
Przydałoby się ostatnie nagranko, żeby w drugi dzień świąt było co oglądnąć przed sesją
.
Napisane przez niemambopoco
Przychodz na treningi regularnie to nie bedziesz mial tego problemu![]()
Wstawaj 6x w tygodniu do roboty o 4:00 i przychodź na treningi regularnie - dasz rade?
![]()
Gra z CO i BTN ![]()
Pojutrze GoverN666 poruszy najciekawsze pozycje - gra z blindów. Kto będzie ten daje łapkę w górę
Trening został odwołany z powodu problemu technicznego na naszej stronie.
W ten czwartek będzie zrealizowany obiecany temat o grze z big blindów, w piątek zrobimy dodatkowy trening o 18:30, temat pojawi się wkrótce
Hej dzisiaj odbędzie się zaległy trening jako, że omówiliśmy już sobie wszystkiego pozycje dzisiejszym temat będzie ogólnie o flopie, porozmawiamy sobie o sizingach strukturach flopów i innych takich.
Zapraszam serdecznie i do zobaczenia
Puk puk.
Tydzień temu było o grze na Turnie i dalej nagrania nie widać :truestory:.
Garggamel, szczerze powiedziawszy to trochę zaśmiecasz wątek. Wolelibyśmy by pojawiały się tutaj konstruktywne uwagi i propozycje co do serii treningów GoverNa666. To, że zapytasz o nagranie z treningu nie zmieni tego, kiedy ono się pojawi, a jeśli trening się odbył (na razie tylko raz musieliśmy go odwołać z powodu problemów technicznych) to na pewno film znajdziesz w dziale video (kolejne w czwartek rano)
UWAGA, w ten czwartek trening niestety się nie odbędzie, GoverN666 jest na wyjeździe, zapraszamy za tydzień. Stałych bywalców i tych wyczekujących na gierkę live na NL100 za niedogodności przepraszamy, w zamian proponując już dzisiaj, pełną akcji sesję live w wykonaniu kloose na Rush Pokerze ![]()
Nagranie z zeszłego tygodnia pojawi się jutro rano tak jak zapowiedziałem - tutaj bez zmian.
Pozdrawiam!
Siema, wielkie sorry za wczorajszy problem i brak treningu (cała strona była offline). Niestety wiele rzeczy padło (ma to związek z powodziami w Anglii) i do teraz nasi spece nadal walczą, by wszelka funkcjonalność portalu została przywrócona.
Pozdrawiam.