Witajcie,
Ostatni trening nie mógł się odbyć z przyczyn technicznych (problemy z działeniem naszej strony), dlatego postanowiliśmy przełożyć go na niedzielę 20:15.
Zapraszamy!
Pozdrawiam.
Witajcie,
Ostatni trening nie mógł się odbyć z przyczyn technicznych (problemy z działeniem naszej strony), dlatego postanowiliśmy przełożyć go na niedzielę 20:15.
Zapraszamy!
Pozdrawiam.
a co się stało z nagrywaniem treningów i ogólnie z kanałem na Twitch.tv? Zablokowany permanentnie?
siemaneczko, trening przekladamy na czwartek godz 22:40
przepraszam za utrudnienia
pan majster
fajny trening, oglądałem na twitch. Najbardziej podoba mi się, że majster mówi prawie zawsze, co by zrobił gdyby poszła inna linia itp.
I jeszcze ściąga dla majstra, może się przyda ![]()
Wyrazy podobne do opcja ze słownika wyrazów bliskoznacznych:
1 alternatywa
2 asortyment
3 dobór
4 elekcja - to brzmi mocno
5 możliwość
6 wybór
7 preferencja
8 priorytet
9 selekcja
Witajcie,
Dzisiejszy trening, ze względu na to, że organizujemy promocję niestety się nie odbędzie.
Przepraszamy za niedogodności.
PS. kondziorf, dzięki za pozytywny feedback
Pozdrawiam.
Bylem tylko 15min a i tak wyciagnalem bardzo duzo z niego. Super wykorzystanie flopzilli i alternatywnych historii do reki. Co ztego ze moze malo rozdan w ciagu treningu omowione , jak przerabiane jest mnostwo scenariuszy. Bardzo praktyczne podejscie
nie no, za krótki ten trening, ledwo się rozpocznie a już do zaobaczenia za tydzień. Dajcie chociaż pół godziny więcej
a dizs dla odmiany bardzo fajny trening, ale cos za krotki zeby Pan Majster mogl cala wiedze przekazac co do paru konceptow.
Jak dla mnie również super trening, przejrzyście i dokładnie wytłumaczone, ale również uważam, że za krótko
Panie i Panowie
Przepraszam bardzo, ale musimy przelozyc dzisiejszy trening - sluchawki mi sie zj**aly i nie mam jak nadawac dzwieku
odrobimy zaraz jak sie zaopatrze w nowy temat
no nieeee, ten trening dawał mi zawsze analityczne podejście do gry na kilka dni, a tak to teraz czuje że wszystko wezmę i przetiltuję ![]()
wbudowany mikrofon w laptopie moze?
To może lepiej, graj live i daj sam obraz!
my stereo wylapal jakiegos grubego fisha i nie chcial robic treningu bo tiltowal na niego
wnioskuje o podwyzke dla pana majsra za przeprowadzanie takich treningow dobrych ♠_thumbsup:
a za tydzien, mzoe tak jak kondziorf pisze - gra live ?