Mi to wygląda, że Rui Cao już przegrał tyle ile powinien, ale grają dalej :fdrink
Patrik wygrywa w PLO:

NL został, tu już relacji nie robię ![]()
Rui Cao: gg
cs2don (Observer): lol
Rui Cao: lets play nl?
FinddaGrind: gg
TurkishExpress (Observer): devil fish has a good image and he is a talker he talks you in a hand
FinddaGrind: little break first at least
Rui Cao: ok
System: Late registration is still available for the $100K Double Deuce ($20+$2 NL Hold’em).
FinddaGrind: i will text you
Byłby ze mnie taki dżadż jak z ziigmunda producent strategicznych filmów video ![]()
Ale może kiedyś....
Napisane przez kacper3k
Byłby ze mnie taki dżadż jak z ziigmunda producent strategicznych filmów videocytat dnia.
![]()
Dlaczego po updacie softu FTP na .eu nie mogę zainstalować skórki z Tiltbustera? Zmieniam katalog docelowy i nic.. A karty podmienione działajo
:rage:
Też mam teraz zwykłe karty ftp, ale nie gram tu więc mnie to chwilowo nie martwi.
Ben T dosiadł do stolika, ale jeszcze jest na sitout.
Dziś było Isildur1 vs Seb86 na $1500/$3000 limit 2-7 triple draw. Jak zacząłem oglądać Seb86 miał 98k$ a po 217 rozdaniach 189k$ i Isildur1 odszedł od stołu.
Teraz isi gra Razz 0.25/0.50 (7.2$) PLO100 (100$) i 2-7 triple draw $200/$400 (~500$) [właśnie przegrał i uciekł :D] doładował się przy stole Razz do 160$.
kilka minut temu dostał lekkiego suckuta 2pary< over na PLO i siedzi teraz na sit oucie wszędzie. Czuje torbe
edit: ale mają z niego polewke ludzie na czacie