Napisane przez fozzy123
http://www.pokertableratings.com/party-player-search/lodzki_widzew
kto to?
No właśnie. Nie wiem czy to jakiś nowy miazgator, czy Party pozwala na zmianę nicków. Flage ma z Malty.
A tu jeszcze ciekawszy kolo o ile PTR dobrze śledzi.
http://www.pokertableratings.com/cake-player-search/_GimmeDAT_
15k rak i 1.5 miliona wygranych w miesiąc na Cake w PLO HU
na party mozna zmieniac nick co 6 miechow bodajze czy co 3? trzeba miec palladium status ;p
Napisane przez galer
Od razu było widać, że gość gra grubo.![]()
Dokładnie to samo sobie pomyślałem, tylko nie chciało mi się napisać
![]()
Napisane przez Juzwabeznogi
E tam nie są takie stare znów - nie są to 18tki, ale ujdą w tłoku :fdrink
mmd :nh :fdrink
Grał ktoś z was PLO na Cake Poker? Jest sens tam wbijać na PLO10? Mam tam zamiar wewalić rolla i grać swój stacking, duży rb + FDB wygląda obiecująco
Orientuje się ktoś może jaki winrate można uznać za zadowalający na PLO 10 Zoom? Rozegrałem prawie 30k rąk z 8bb/100 (zgodnie z EV :)) i się zastanawiam czy można przechodzić wyżej czy jeszcze eliminować leaki na PLO10 aż do osiągnięcia wyższego - tylko wtedy jakiego?
Jeśli na plo10 masz 8bb/100 i wchodząc na plo25 spadnie Ci do 4bb/100 to i tak będziesz miał więcej $/100 więc ja bym doradził spróbować wejść wyżej i sprawdzić czy dynamika się bardzo i łatać leaki w locie a jak nie będzie szło to dopiero schodzić na plo10. Pytanie o zadowalające bb/100 raczej nie ma sensu bo dla każdego będzie inne, każdy będzie mógł inny volume robić i różne $/hr więc ciężko tak generalizować.
Moim zdaniem:
a) 8bb/100 to naprawde dobry winrate. W PLO jest tez troche inaczej niz w holdemie, a mianowicie miedzy plo10, a plo25 naprawde nie ma duzej roznicy i jesli tu wygrywasz, to spokojnie bedziesz tam robil podobny winrate. Tak naprawde robiac solidne podstawy teoretyczne i dobry mindset pozwalajacy grac a-game, to wygrywajac w ten sposob na plo10 spokojnie bys wygrywal na plo50. Najlepiej na bierzaco ciagle pracowac nad gra i wchodzic wyzej, jesli tylko masz mozliwosc. W longrunie natomiast spokojnie mozesz miec nawet troche lepszy winrate, ale to akurat raczej dobra opcja ![]()
b) 30k to natomiast jest mala probka i dokladnie winratu sie nie okresli - nie ma nawet co na to za bardzo patrzec, tylko robic swoje i tyle. Jednak majac 8bb/100 po 30k na pewno mozna wyciagnac juz wniosek, ze wygrywasz na tym limicie i dobrze sobie radzisz.
Powodzenia
Dzięki ![]()
Zastanawiałem się dlatego, że mój winrate bierze się raczej z błędów moich przeciwników (w sensie, że robią ich więcej ode mnie) a nie z mojej super gry (bo naprawdę niedawno zacząłem i mam jeszcze mnóstwo konceptów do opracowania) i myślałem, że zadowalające winrate'y w PLO są na mikro dwucyfrowe (a mniejsze świadczą o dużej ilości nauki do wykonania na danym limicie)
Ale skoro tak to chyba rzeczywiście rozegram te brakujące ręce do 30k i zrobię rozpoznanie ogniem, jak mnie zjedzą to wrócę