dobre masz te pomysly,kabaret jaki zaloz:f_biggrin:
Napisane przez LeborW
Tu chodzi o oplacalnosc i nic wiecej.
Liczac ze moge postawic max 2k$ zakladajac 10bb/100 przy tylu godzinach wychodzi mi hourly ok 25$ co nie jest szczytem marzen, a miesiac w plecy pod katem rozwoju.
Wszystko zalezne od tego msc na 50tkach.
To po co otwierałeś jape o zakładzie i robisz gównoburze.
:banana::banana::banana:
Napisane przez AutystycznyAndrzej
:banana::banana::banana:
Napisane przez JohnyMighty
Sorry, ale pieprzysz takie głupoty ze czytać się tego nie da. Pal licho ze, masz do wygrania w miesiąc sporo więcej niż wygrałeś przez ostatnie 5 miesięcy albo i dłużej. No ale nie opłaca się bo tylko 25$/hr Hehe. Komuś się tutaj ładnie w głowie przewraca, gdzie sam twierdzi ze ma 15, a w rzeczywistości pewnie o wiele mniej licząc, ze grasz na dealu. Przyznaj się po prostu, ze nie jesteś w stanie tego wykonać i wstydu oszczędź.

Sam gram 8 stolików zooma, sam dużo grywałem micro więc wiem trochę z czym to się je - jeżeli potrafiłby się dobrze zaadaptować na te stawki, co dla gracza chociażby NL50 wcale nie jest takie łatwe, bo mi osobiście łatwiej gra się NL10 niż tłuczenie się z murami/maniakami na NL2 to winrate 9-10 bb (nawet pre rakeback) jest do zrobienia. Jednak grając 8 stolików zooma to w miesiąc 300k rąk to jest grubo, a gdzie tu do 500k...
LeborW
Grzeczniej dzieciaku i przeczytaj jeszcze raz pierwszy post. Specjalnie zalozylem temat aby w tamtym nie spamowac i zaznaczylem od poczatku ze wszystko zalezy od tego jak mi pojdzie ten miesiac na NL50.
Johny
Przykro mi ale nie przeprze i deala mam tylko na TEN MIESIAC i na NL25 mam hourly 15$. Jezeli utrzymam sie w tym msc na NL50 to chyba logiczne ze hourly podkakuje do gory i nie ma sensu kisic sie miesiaca na NL2 ?
Poza tym FR wrzucalem juz swoj graph na starym blogu gdzie gralem 4x NL10 4x NL25 FR i mialem 2,5bb/100 wiec wydaje mi sie ze miec 10bb/100 na NL2 to nie jest jakas magia.
Andrzej
Zniszczyleś
MasTerek
Tu chodzi tylko i wylacznie o wyrobienie ilosci godzin w tym zakładzie. Nie biore pod uwage ze nie zrobilbym 10bb/100 w ogóle ale to jest 277h do zrobienia.
Teraz liczac hourly z NL50, a NL2 to jak już mam jebnąć to wole 277h na NL50.
Jeżeli okarze się że kolejny miesiac bedzie wpierdol na 50tkach to wtedy biore ten zaklad i dlatego pojawil sie tu ten temat by to przedyskutowac i nie spamowac w watku Stafa. Chyba po to jest forum ?
Napisane przez MWaler
Napisane przez JohnyMighty
Napisane przez MWaler
Liczac ze mam 10bb/100 na nl2 +250h = ok 1,1k$ USD post rb + z propbetu 3750 = 4850$ / 250h = 19,4$ USD / hour.Szczerze mowiac troche za mało bo troche nizsza mam na NL25. Musielibysmy zwiekszysc oddsy zapraszam do tego tematu by nie spamowac tutaj.
Tak z ciekawosci zapytam, to ile to jest troche nizsza godzinowka, niz to co moglbys tutaj wygrac ? Kiedys liczylem i przy 3bb/100 na NL50 Zoom, co zakladam jest OK wynikiem. Govi - trener PS.COM taki ma wraz z RB, wychodzi mniej wiecej taka godzinowka. Czy ty aby nie chcesz nam wmowic, ze robisz 7-8bb/100 na NL25, czyli crushujesz te stawki i dalej cisniesz NL 25 ? Jesli, tak rzeczywisci jest to na snapie, powinienes brac ten prop bet, bo takiego hajsu jaki oferuje ci roommate i tak nie zarobisz w tyle dni. Moze jakis wykres bys wstawil Panie Waleń ♠_drink:
Chyba nie crushuje ale na moje to hourly wychodzi 15$
Pamiętam jak pisałeś, że robienie 2,5k$ na nl25 w miesiąc nie jest jakimś wielkim wyczynem
150k / month to chyba nie jest ogromny wyczyn i jak sobie podzielisz moj profit na 2 to chyba Ci wyjdzie 2,5k+$.
To wykres tylko z NL25 gram tam jak ujbie shoota na NL50
niestety faktem jest ze jestem chujowy i nie moge sie tam dlugo zaklimatyzowac - nie ma co oszukiwac.
Napisane przez MWaler
Johny
Przykro mi ale nie przeprze i deala mam tylko na TEN MIESIAC i na NL25 mam hourly 15$. Jezeli utrzymam sie w tym msc na NL50 to chyba logiczne ze hourly podkakuje do gory i nie ma sensu kisic sie miesiaca na NL2 ?
Poza tym FR wrzucalem juz swoj graph na starym blogu gdzie gralem 4x NL10 4x NL25 FR i mialem 2,5bb/100 wiec wydaje mi sie ze miec 10bb/100 na NL2 to nie jest jakas magia.
Albo dostajesz oklep na limicie wyżej i zamiast 15/h masz 5$/h ![]()
Przyznaj się, że po prostu nie ogarniesz tego zakładu bo za samo to co zaproponował Ci roomate masz 2x większą godzinówkę więc jeśli jesteś pewny swego to może warto rozbić świnkę i podjąć się wyzwania ?
Napisane przez UrodzonyByZwyciezac
Napisane przez MWaler
Johny
Albo dostajesz oklep na limicie wyżej i zamiast 15/h masz 5$/h
Przyznaj się, że po prostu nie ogarniesz tego zakładu bo za samo to co zaproponował Ci roomate masz 2x większą godzinówkę więc jeśli jesteś pewny swego to może warto rozbić świnkę i podjąć się wyzwania ?
Nie napisalem ze go nie przyjme i tak musimy czekac na koniec miesiaca az bede wiedzial an czym stoje bo jak mam wrocic na NL25 to wole wziac zaklad. Jezeli jednak mozliwe ze da rade wejsc w deal na nl100 to wole skorzystac z tego.
Ktos napisal aby zalozyc osobny temat to go zalozylem
Sorry MWaler, to nic personalnego bo sie nie znamy itp, ale tak czytam ten temat i nie moge tego tu nie wkleic...
Napisane przez MWaler 14:29
To ja tez chetnie zagram 500k rak na nl2 z WR 10bb/100 minimum i jak uzbiera sie 3k $ propbetow![]()
Napisane przez MWaler 14:43
...Ja stawiam 3k wiec overall jak zbierze sie ze ludzie postawia 9k [...] to nawet to bede kurwa streamowac lol![]()
Napisane przez MWaler 15:22
Szczerze mowiac to nawet nie myslalem ze znajda sie chetni na to wiec musze to dokladnie przemyslec.Napisane przez roommate1000 18:17
moge betnac 9900 vs 3300Napisane przez MWaler 18:25
Takiego betu nie bede mogł przyjąc ze wzgledu na swoj roll. W razie porazki wole miec za co grac, a biore tez to pod uwage. Chyba ze znajde kogos kto z checia to przejmie. Bede sie odzywac.Napisane przez MWaler 22:34
Liczac ze moge postawic max 2k$ zakladajac 10bb/100 przy tylu godzinach wychodzi mi hourly ok 25$ co nie jest szczytem marzen, a miesiac w plecy pod katem rozwoju.Napisane przez UrodzonyByZwyciezac 23:57
Przyznaj się, że po prostu nie ogarniesz tego zakładu bo za samo to co zaproponował Ci roomate masz 2x większą godzinówkę więc jeśli jesteś pewny swego to może warto rozbić świnkę i podjąć się wyzwania ?także podsumowując to:
Napisane przez pzbrojny
Wlasciwie to nic nie mam do Walera ale troche przekozaczyl:f_drink::f_drink::f_drink::f_drink::f_drink:
Ja też już nic nie chciałem pisać, bo zaraz będzie, że szukam dziury w całym, żeby odgrywać się na Waleniu, ale no umówmy się, sam Roomante daje 9900$ do tego te drobne po kilkaset dolarów, do tego plus z NL2 ( nie wiem czy dobrze obliczyłem, ale z 500K przy 10bb to chyba 1K$ + rakeback ). Powinno wyjść około 12K$, jeśli nie wiem faktycznie na tych NL25, NL50 czy NL100 zarabia się miesięcznie więcej to szacun.
Po prostu gość rzucił coś w żartach, a gdy to nabrało rozgłosu, zaczął poważnie do tego podchodzić i stwierdził, że lepszy wróbel w garści tj. szacuje ~ +3000$ z limitu na którym gra, niż by miało nie wyjść i mieć -3000$ ( wliczając profit z ZOOM-a ) + czarno na białym, że nie wyszło ( to trochę jak ja z moimi wizjami na wyższych stawkach na Starsie i ogólnie granie wyżej przy ewolucji pokerowej )
Z drugiej strony wczoraj grałem 10h, 2 dni temu ok. 7h dzisiaj z 4h i jestem wyjebany na maxa, serio nie wiem jak można grać 10h dziennie przez 20 kilka dni w pokera. Ten Stafu pisał, że używał pada i właśnie zastanawiam się czy jest to możliwe na myszce zakładając, że gramy tylko prawą ręką
W ogóle szacun dla tych co potrafią grywać w gry po naście godzin dzień w dzień, albo w pokera, bo ja bym po 5 dniu odpadł
MWaler MWaler na forum od: 10.04.2012 Posty: 2 829 04.02.2017, 17:24 +8 lol jak sie zbierze 20 osob co postawi 150$ to sam jebne te 500k
![]()
już w wątku Stafa kozaczył![]()
Napisane przez martinez92pl
No to dawaj to 277h na nl50 jak szkoda na nl2 czasu i 7bb/100
raczej i 2bb/100
MWALENIU, KOZAKU, DAWAJ, DAWAJ !!!
W KOŃCU JESTEŚ MWALEŃ-KOZAK-MISZCZ!
Sam osobiście przyjmuję wpłaty i poprowadzę rozliczenie.
Ehh ..
Pierwsze primo Morlinko to dzień po poście u Posejdonka masz taki sam awatar ale członek z tym ![]()
Imo w głowie Ci się grubo pomieszało . Jak ja byłbym pewny , że zarobie z samego betu ( nie chce mi się liczyć dalej , pewnie kolejne pare k pln by wyszło) 40k pln w miesiąc to jakby trzeba było a wiedziałbym , że podołam to i 350h bym siedział .. Jak dla Ciebie to mało albo grając swoją gierkę wyciskasz choć połowę tego to gl.
Gdybyś był pewny wygranej brałbyś to w ciemno pozdro