Napisane przez baadnewz01
Napisane przez RubinPlayer
Sorry jak ktoś widział "baran" zamiast "Varan" ale to cholerne automatyczne poprawianie tekstu.przypadek?
![]()
Nie szukaj dziury w całym.
Sorry jak ktoś widział "baran" zamiast "Varan" ale to cholerne automatyczne poprawianie tekstu.przypadek?
![]()
no przez przypadek to chyba ty
@Rubin
Nie mogę narzekać![]()
Napisane przez Varrancomando
![]()
no przez przypadek to chyba ty
@Rubin
Nie mogę narzekać![]()
![]()
Nie sądzę
![]()
Napisane przez MWaler
Napisane przez rafson
Dziś z rana widziałem Walera na nl2 zoom..może betatesty nie przeszły
a na poważnie grając tak duże volume, nawet na tępym nl2 nie wierze w 10bb/100 mimo tego, że grają tam bardzo nieogarniajacy ludzieDo konca msc gram 1h dziennie na nl2 8table dla testow
![]()
Spoiler
Haha, a mówiłem, że bronz to stan umysłu.
Typowy leszczyk napinał się przez 8 stron, że będzie się zakładał. Pograł miesiąc na próbę, zobaczył jak jest i cisza.
Z czego ty chłopcze chciałeś wyciągnąć te 10 bb na zoomie? Kradnąc blajndy radzieckim nitom?
10 bb + na zoomie można spokonie osiągnąć, ale pewnie przełoży się to na niższe hourly. Ja tam wolę grać 6 stołów zoom z winratem ok 6bb/100. Gra bez żadnej specjalnej rozkminki. Jak ktoś robi mniej to ja nie wiem w co on gra.