Przejdź do forum
500k NL2 dyskusja.

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

500k NL2 dyskusja.

172 Posty
55 Użytkownicy
1087 Reakcje
23.1 K Wyświetlenia
89deny89

Napisane przez kamil13151

Napisane przez 89deny89
Ja bym mógł wejść w ten bet jak najbardziej ,oczywiście że Ci nie pyknie :coolface: pewnie z 3k mógłbym sypnąć

Przy jakich maksymalnych oddsach byś sypnął? 1:10 nawet ?

bądźmy poważni :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
roommate1000

Napisane przez MWaler

Choicaz jak sie zastanowie najchetniej przyjme zaklady od ludzi co to teraz pierdola, a nie od roomate'a ktory ma wyjebane na 9k USD.

Co to za dyskryminacja ? Jesli trzeba to tez ci pocisne... chuju!

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Napisane przez roommate1000

Napisane przez MWaler

Choicaz jak sie zastanowie najchetniej przyjme zaklady od ludzi co to teraz pierdola, a nie od roomate'a ktory ma wyjebane na 9k USD.

Oho, rekord wyczuwam zielonych łapek...

Odpowiedz
Cytat
ShakeMeDown

To, że Waleń nie będzie odpisywać nie znaczy, że mamy przestać mu dosrywać :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu

Coś czuje,że mwaler w maju będzie busto ;/

Odpowiedz
Cytat
boroboro12

Hahaha ja myślę, że Waleń teraz wali głową w ścianę mówiąc : na ch.. zaczynałem temat :-D:-D

Odpowiedz
Cytat
Panmorz

Napisane przez roommate1000

Napisane przez MWaler

Odpowiedz
Cytat
LeborW

No i właśnie o to chodziło.

Chyba większość osób tutaj wie jakim trollem i utrepą potrafisz być w niektórych wątkach, więc polewka z Ciebie w Twoim stylu to sama przyjemność.

Kończąc temat jeżeli będę miał taką możliwośc(dasz mi takową) to chętnie postawię przeciwko Tobie bo o tym, że nie dałbyć rady tego wykonać jestem przekonany.

Odpowiedz
Cytat
bandi999

Chyba większość osób tutaj wie jakim trollem i utrepą potrafisz być w niektórych wątkach, więc polewka z Ciebie w Twoim stylu to sama przyjemność.

Kończąc temat jeżeli będę miał taką możliwośc(dasz mi takową) to chętnie postawię przeciwko Tobie bo o tym, że nie dałbyć rady tego wykonać jestem przekonany.

+ 100 Stoję w tym samym rzędzie :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu

Pomyśl Waler. To łantime okazja jest. Możesz w miesiąc 10k$ zgarnac i więcej. Zamiast cisnac nl50 zaczałbym na twoim miejscu szlifować już skillsy na en el 2.

Odpowiedz
Cytat
rafson

Dziś z rana widziałem Walera na nl2 zoom.. ;) może betatesty nie przeszły :f_biggrin:

a na poważnie grając tak duże volume, nawet na tępym nl2 nie wierze w 10bb/100 mimo tego, że grają tam bardzo nieogarniajacy ludzie

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Waleń to zakładasz sie czy nie ? Za cienki jesteś na 10bb/100 , Nl2 to nie Nl25 :f_biggrin::f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
JohnyMighty

Napisane przez EmiyaKiritsugu
Pomyśl Waler. To łantime okazja jest. Możesz w miesiąc 10k$ zgarnac i więcej. Zamiast cisnac nl50 zaczałbym na twoim miejscu szlifować już skillsy na en el 2.

Co racja to racja Hiro of Dżastis !

Odpowiedz
Cytat
HandSmither

Co gra roommate że jest taki dziany? :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
boroboro12

NL2 Fixed Limit :banana:

Odpowiedz
Cytat
Trener
weirdcreep

Napisane przez HandSmither
Co gra roommate że jest taki dziany? :pcuser:

PLOdżiliard

Odpowiedz
Cytat
luffykind

Jak dla mnie szykuje się temat roku, chociaż nie lubie Mwalenia, bo kawał chuja z niego, ale w sumie nic mi nie zrobił, a całkiem przyjemnie by było zobaczyć jak wygrywa ten challange, mam nadzieje ze nie okaże się trollem roku i jednak podejmie rękawice.

Odpowiedz
Cytat
patolog44

nie chciałbym spamować w tym poważnym temacie ale jak ja w czerwcu 600k rąk bende grau i z Posejdonem się o dolary zakładał normalnie

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Napisane przez rafson
Dziś z rana widziałem Walera na nl2 zoom.. ;) może betatesty nie przeszły :f_biggrin:

a na poważnie grając tak duże volume, nawet na tępym nl2 nie wierze w 10bb/100 mimo tego, że grają tam bardzo nieogarniajacy ludzie

Do konca msc gram 1h dziennie na nl2 8table dla testow :)

Odpowiedz
Cytat
PanSero

Widzę ciekawa dyskusja się rozwinęła :f_biggrin:
Zostawiam kropę.

Odpowiedz
Cytat