Napisane przez kamil13151
Napisane przez 89deny89
Ja bym mógł wejść w ten bet jak najbardziej ,oczywiście że Ci nie pykniepewnie z 3k mógłbym sypnąć
Przy jakich maksymalnych oddsach byś sypnął? 1:10 nawet ?
bądźmy poważni
Napisane przez kamil13151
Napisane przez 89deny89
Ja bym mógł wejść w ten bet jak najbardziej ,oczywiście że Ci nie pykniepewnie z 3k mógłbym sypnąć
Przy jakich maksymalnych oddsach byś sypnął? 1:10 nawet ?
bądźmy poważni
Napisane przez MWaler
Choicaz jak sie zastanowie najchetniej przyjme zaklady od ludzi co to teraz pierdola, a nie od roomate'a ktory ma wyjebane na 9k USD.
Co to za dyskryminacja ? Jesli trzeba to tez ci pocisne... chuju!
Napisane przez roommate1000
Napisane przez MWaler
Choicaz jak sie zastanowie najchetniej przyjme zaklady od ludzi co to teraz pierdola, a nie od roomate'a ktory ma wyjebane na 9k USD.
Oho, rekord wyczuwam zielonych łapek...
Hahaha ja myślę, że Waleń teraz wali głową w ścianę mówiąc : na ch.. zaczynałem temat :-D:-D
Napisane przez roommate1000
Napisane przez MWaler

No i właśnie o to chodziło.
Chyba większość osób tutaj wie jakim trollem i utrepą potrafisz być w niektórych wątkach, więc polewka z Ciebie w Twoim stylu to sama przyjemność.
Kończąc temat jeżeli będę miał taką możliwośc(dasz mi takową) to chętnie postawię przeciwko Tobie bo o tym, że nie dałbyć rady tego wykonać jestem przekonany.
Chyba większość osób tutaj wie jakim trollem i utrepą potrafisz być w niektórych wątkach, więc polewka z Ciebie w Twoim stylu to sama przyjemność.
Kończąc temat jeżeli będę miał taką możliwośc(dasz mi takową) to chętnie postawię przeciwko Tobie bo o tym, że nie dałbyć rady tego wykonać jestem przekonany.
+ 100 Stoję w tym samym rzędzie
Pomyśl Waler. To łantime okazja jest. Możesz w miesiąc 10k$ zgarnac i więcej. Zamiast cisnac nl50 zaczałbym na twoim miejscu szlifować już skillsy na en el 2.
Dziś z rana widziałem Walera na nl2 zoom..
może betatesty nie przeszły ![]()
a na poważnie grając tak duże volume, nawet na tępym nl2 nie wierze w 10bb/100 mimo tego, że grają tam bardzo nieogarniajacy ludzie
Waleń to zakładasz sie czy nie ? Za cienki jesteś na 10bb/100 , Nl2 to nie Nl25 :f_biggrin::f_biggrin:
Napisane przez EmiyaKiritsugu
Pomyśl Waler. To łantime okazja jest. Możesz w miesiąc 10k$ zgarnac i więcej. Zamiast cisnac nl50 zaczałbym na twoim miejscu szlifować już skillsy na en el 2.
Co racja to racja Hiro of Dżastis !
Jak dla mnie szykuje się temat roku, chociaż nie lubie Mwalenia, bo kawał chuja z niego, ale w sumie nic mi nie zrobił, a całkiem przyjemnie by było zobaczyć jak wygrywa ten challange, mam nadzieje ze nie okaże się trollem roku i jednak podejmie rękawice.
nie chciałbym spamować w tym poważnym temacie ale jak ja w czerwcu 600k rąk bende grau i z Posejdonem się o dolary zakładał normalnie
Napisane przez rafson
Dziś z rana widziałem Walera na nl2 zoom..może betatesty nie przeszły
a na poważnie grając tak duże volume, nawet na tępym nl2 nie wierze w 10bb/100 mimo tego, że grają tam bardzo nieogarniajacy ludzie
Do konca msc gram 1h dziennie na nl2 8table dla testow