Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Barcelona - Inter

61 Posty
34 Użytkownicy
0 Reakcje
2,773 Wyświetlenia
rafaeelloooo

Jaki klub, tacy kibice :)

"Jose Mourinho został zaatakowany po konferencji prasowej przez sympatyków FC Barcelona. Gdy wsiadł do samochodu i chciał udać się do hotelu, w którym stacjonuje Inter Mediolan przed półfinałowym meczem Ligi Mistrzów, kibice otoczyli pojazd i próbowali uniemożliwić mu odjazd.

Samochód został obrzucony puszkami i butelkami, kibice także rozkołysali go i próbowali go przewrócić. Na miejscu była jednak policja, która bardzo szybko interweniowała. Według informacji włoskiej prasy, po tym incydencie została wzmocniona ochrona przy hotelu, w którym przebywa Inter.."

Go go go Inter (chociaż nie lubię ani jednych, ani drugich, ale jeśli mam wybierać to wolę Inter :D:)

60 odpowiedzi

Napisane przez rafaeelloooo

Jak bardzo trzeba być ograniczonym, żeby pisać takie rzeczy. :facepalm:

czaplap

No rzeczywiście kibice Barcy się nie popisali... ale skądś się to bierze.... taki swego rodzaju fanatyzm - po przegranej nie szukają winy w swoich szeregach, bo swoich piłkarzy uważają niemal za bogów (Messiego to nawet za jakiegoś nadBoga) tylko winią rywala... Niestety prezes Barcelony też się nie popisuje swoimi ostatnimi wypowiedziami (choćby tą że będzie to najważniejszy mecz w historii piłki nożnej) i nadmierną pewnością awansu.

Ale mniejsza o nich. Dziś z całego serca będę kibicował mojemu klubowi i niezależnie od tego co się stanie będę z Nich dumny. Forza Internazionale _thumbsup:

babel92

Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!!!

Bracia, dziś czeka nas piękny dzień. Dziś nasz ukochany klub odniesie najwspanialsze zwycięstwo, jakie kiedykolwiek widział ten świat :) Właśnie dziś wieczorem Barça zrobi przedostatni krok do zrobienia czegoś niebywałego - obronienia Pucharu Ligi Mistrzów i wpisania się na stałe w karty historii futbolu.

VeB! _love:

jaw
jaw

może tak podejść troche statystynie:) barca w tej edycji u siebie gromiła 4:1 4:0. Mam wrażenie ze ten mecz to bedzie pojedynek Barca vs Murinho i jego taktyka, bo niewatpilwie pilkarzy bardziej magicznych ma Barca ;)

visca el Barca

ps. czekam na najbardziej ofensywny futbol na ziemi!:D

Kibicuje Barcy, ale trener Interu no i Eto do ktorego mam sentyment.. Echhh...

Byle Inter nie Nit'owal :D I mecz bedzie git!:D

SeBiX7

Ja dzisiaj za Interem ;)

Ojej, ile tu "kibiców" Barcelony :f_ugly:

SamRadziwill

Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

2:0 dzisiaj i finał na Bernabeu _thumbsup:

rafaeelloooo

Napisane przez hanys006

Może i jestem ograniczony, ale po drużynach z najwyższej europejskiej, światowej piłki oczekuje się profesjonalizmu pod każdym względem, nawet w kwestii kibiców..

To nie polska liga, gdzie takie zachowania to "chleb powszedni"..

Po pierwsze jestem fanem piłki nożnej, dopiero w drugiej kolejności Barsy.
Nie wiem czy jest sens przyrównywać grupę pijanych idiotów obwieszonych flagami do prawdziwych wiernych i oddanych kibiców tego sportu, którym opinie niszczą właśnie takie osoby.
Ogólnie zauważyłem, przynajmniej na polskich forach sportowych i nie tylko, że najbardziej ograniczeni pod wieloma względami to niestety jedno sezonowi fani Barcy i Realu za których mi jest osobiście wstyd.
Nie wiem skąd tutaj za to takie oburzenie fanów Interu takim zachowaniem, gdyż jak wiadomo nie od dziś włosi to chyba najgorsi kibice. Zapewne doskonale wiecie jak często mecze z udziałem klubów z kraju buta odbywają się przy pustych stadionach czy też zostają przerywane : ) A obrzucanie samych zawodników przez swoich kibiców zapalniczkami, racami albo butelkami nikogo we Włoszech nie dziwi.
Dlatego jedyne co mogę zrobić to zdanie "jaki klub, tacy fani" mogę skomentować tylko i wyłącznie bardzo popularną ostatnia minką.
:facepalm:

Natomiast co do samego meczu, mam nadzieje że będziemy mieli dobre widowisko , a Jose Mourinho nie zamuruję się jak to miał zwyczaj robić trenując Chelsea. Chociaż zagrać na remis na Camp Nou , w półfinale LM mając zaliczkę 3-1 nie uważam za jakiś wstyd. Liczę na 2-0 i awans Barcy, chociaż nie miałbym nic przeciwko emocją przez 120 minut i rzutom karnym , ofc zakończonymi awansem Blaugrany :D

Visca El Barca ! ;D

Rossonero99

forza internazionale

NotNever

Napisane przez hanys006

Może i jestem ograniczony, ale po drużynach z najwyższej europejskiej, światowej piłki oczekuje się profesjonalizmu pod każdym względem, nawet w kwestii kibiców..

To nie polska liga, gdzie takie zachowania to "chleb powszedni"..

Jak widzisz - jednak sa.

A porownanie nietrafione, przywodzi na mysl zlote powiedzenia w stylu 'jaki but, taki ch*j'.

No i niby w jaki sposób klub ma wpłynąć na jakoś tam garstkę ludzi, których ciężko nazwać kibicami. Zastanów się może trochę nad tym co piszesz.

avril1991

Taaa! No offence Rafaeelloooo ale wrzucanie wszystkiego do jednego koszyka to błąd. Czy każdy Polak to menel?? Czy każdy Francuz wcina żaby ??? Czy poker to hazard ??? Prawdziwy kibic chodzi na mecz , zakłada koszulkę ulubionej drużyny itd.... A pseudokibic robi burdę . Nie potrafiłby wymienić składu z zeszłego sezonu a zabiłby dziecko za noszeni koszulki rywala, tak jest na całym świecie więc zakładanie tego tematu chyba nie ma sensu.

_evil:

kfas

"Jose Mourinho został zaatakowany po konferencji prasowej przez sympatyków FC Barcelona. Gdy wsiadł do samochodu i chciał udać się do hotelu, w którym stacjonuje Inter Mediolan przed półfinałowym meczem Ligi Mistrzów, kibice otoczyli pojazd i próbowali uniemożliwić mu odjazd.

I dobrze, Mou to pajac i niech go troche postrasza ;)

Vamos po final!!!!!!

galer

Może ktoś stworzy jakiś jeden ogólny temat do piłki nożnej, bo co jakaś kopanina się szykuje to nowy topic powstaje ;)

kozak567

mam nadzieje, ze inter rozjedzie dzisiaj ich, tak jak u siebie to zrobili :) Jazda jazda inter

Kaczmarol

cytując klasyk

"Pożarty dziś będzie, Wasz sen o legendzie"

FORZA INTER !

BARCA FTW !!