Bez niespodzianek dzisiaj, Inter będzie w finale.
Gdzie fair play panie Hobbicie ? Nie widziałeś że Sneijder leży ? Dostałeś po kostkach w takim razie. Brawo Motta ^^
Inter - Włochy => 10 zawodników w bramce
Barca - Hiszpania => 1 obrońca na boisku...
Niech wygra football! ![]()
VeB! ♠_love:
Napisane przez babel92
Inter - Włochy => 10 zawodników w bramce
Barca - Hiszpania => 1 obrońca na boisku...
Niech wygra football!
VeB! ♠_love:
I 9 osob kopiacych pilke na 25m niemajace pojecia nawet po co to robia.
Morinho pokazal ze jest najlepszym taktykiem na swiecie, zdemolowal Barce zasluzony final dla Interu.
Nie jestem fanem ani jednego ani drugiego zespołu ale tam tej ręki na koniec chyba nie powinno być. Ogólnie Barca cisneła i dominowała na boisku ale co z tego.. jak do bramki nie mogli dojść... Przynajmniej teraz wiedzą, że polowanie na karnego jednak się nie opłaca.
Barcelona kompletnie bezradna, 150 podań w środku pola, w poprzek boiska albo do tyłu, tylko po to żeby perfekcyjnie pozwolić Interowi ustawić 9 obrońców, a jak już widzieli że nie przejdą przez gąszcz zawodników to strzały Toure po autach. Brawo Gauardiola! ![]()
Eto'o > Ibrahimovic
Mourinho >>>>> Guardiola
Napisane przez ebenemal
Jak tam co tam babel był pogrom? Bo nie widziałem.![]()
Pogromu nie było, mimo iż bez problemów mogło być 2:0.Barca pokazała słabą grę, ale jednocześnie klasę. To jedyny klub na świecie, który odważył się grać bez obrońcy w zasadzie ostatnie 20 minut. Pokazali, że nie można się poddawać i należy robić wszystko, co tylko się da, aby odnieść sukces.
Co Inter pokazał? Milito pokazał, że świetnie się przewraca, bo robił to za każdym razem gdy dotykał piłki. Jako zespół pokazali, że naprawdę da się grać bez napastnika! Baa, można nawet grać całym składem na 20 metrze i murować się przez 90 min - klasa
Jest mi niezmiernie przykro, zwłaszcza, że bramka na 2:0 powinna być uznana (brak ruchu ręki do piłki, ręka przy ciele), a w pierwszej połowie powinien być karny po faulu na Ibrakadabrze (chyba sam sobie koszulki nie podarł...). Już nie wspomnę o pojedynku w Mediolanie - bramka na 3:1 strzelona przez Milito ze spalonego, Alves i Xavi ewidentnie faulowani w polu karnym i żadnego rzutu karnego... Myślałem, że sprawiedliwość istnieje na tym świecie i Barca mimo to zwycięży, ale niestety się myliłem.Nie pozostaje mi nic innego, jak poczekać na finał... wiecie, nie chciałem go oglądać - niemiecka szkoła gry vs włoska => nudaaa. Ale obejrzę. Głównie dlatego, aby zobaczyć bezradny Inter, który niestety nie będzie mógł wystawić 10 obrońców i się bronić, a będzie musiał atakować. I teraz pytanie: czy taktyka ofensywna oparta na tym, że na piłkę czeka 3 sępów i gdy tylko Sneijder dostanie piłkę biegną ile sił prosto przed siebie wystarczy na zwycięstwo. Jeśli tak, to będzie to naprawdę smutne...
Pozdrawiam
(wierny kibic, który nadal będzie kibicował Blaugranie)
PS. Jeszcze dodam, że Barca pokazała prawdziwe piękno - nasz środkowy obrońca strzelił cudowną bramkę i pokazał, że jest lepiej wyszkolony technicznie od niejednego ofensywnego zawodnika Interu
![]()
Més que un club !! VISCA EL BARCA !! Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.
Barca swoje szanse miała ale zjebała . Thats all .