Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Co słychać?

28 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
3,519 Wyświetlenia

Tak sobie przeglądając ten dział doszedłem do wniosku, że nie ma ani słowa o muzycznych upodobaniach naszych graczy :) Napiszcie, czy macie jakieś ulubione gatunki muzyki przy których gracie i czy w ogóle słuchacie muzyki w czasie sesji pokerowych.

Pozdro

27 odpowiedzi
ubooter

Muzyki słuchać zdarza mi się podczas granie, ale to wyłącznie gdy gram SSS, bo ruchy tam są automatyczne. Ostatnio przymierzam się do grania SH, dlatego gram tylko 2 stoły i skupiam się na grze tylko i wyłącznie, więc muzyki wtedy nie słucham.

Ale gdy już coś leci, to zdecydowanie uwielbiam Pink Floyd`ów słuchać. Muzykę filmową, polski rock, kurczę mógłbym tak wymieniać i wymieniać, bo jeśli chodzi o muzykę staram się nie ograniczać - słuchać wszystkiego (no, może z wyjątkiem ciężkiego metalu itd).

Ja na "co dzień" słucham polskiego Hip-Hop'u . Pfk, Pokahontaz, K44, Projektor, O.S.T.R, PIH, Peja (tak, tak :) ), Pezet - i raczej będę tego słuchał już zawsze, na tym sie "wychowałem" i już tego nie rzucę :D ale...

proszę sie nie smiać, ale jak gram to...słucham muzyki poważnej :P Wstyd jak nie wiem, ale moja ukochana muzyka mnie rozprasza po prostu, nie może być textu :D no i dzieki pokerowi sie troche dokształciłem klasycznie, bo po tych dwóch miesiącach umiej juz nawet rozpoznać która to symfonia Bethovena czy kóra pora roku Vivaldiego :D

Pozatym ta muzyka ma jeszcze jedna właściwość, kto wie czy nie najwazniejsza, działa kojaco - naprawdę to działa , szczególnie polecam : Bethoven - Fur Elise (piano) - żaden tilt nie ma szans :D

oki teraz mozecie mnie wyszydzić :P

magic83

Dobra to ja bede pierwszy:

HaHa!!Klasyczneje!!HaHa

Ja generalnie słucham bardzo różnych typów muzyki:

- Heavy metal
- Gothic metal
- Power metal
- Speed metal
- Mellodic metal
- Rock
:D

Przy pokerze słucham fińskich zespoów: Stratovarius i Nightwish. Power metal mnie "nakręca" i słuchając tych zespołów czuję jak wstępuje we mnie moc :D

Original od magic83
Dobra to ja bede pierwszy:

HaHa!!Klasyczneje!!HaHa

<foch> :D

Original od Eclipt

- Heavy metal
- Gothic metal
- Power metal
- Speed metal
- Mellodic metal
- Rock

Przy pokerze słucham fińskich zespoów: Stratovarius i Nightwish. Power metal mnie "nakręca" i słuchając tych zespołów czuję jak wstępuje we mnie moc :D

Szacunek!! aczkolwiek kilka utworów Nightwish mi sie podoba :P

ps. Nawet nie wiedziałem ze metal ma tyle odmian :D

Nie wiem, co takiego wstydliwego w tej klasyce :) Toż to samo piękno :) A do pokera szczególnie, bo uspokaja :)

Pozdro

Oleyy1

co do sluchania podczas gry to w wiekszosci przypadkow to RMF FM (czasami oglupiaja na maxa grajac w kolko to samo - w zwiazku z tym wszystkie przeboje "na czasie" kojarza mi sie od razu z pokerem, hehe).

ale tak naprawde pisze dlatego, ze chcialem podeslac linka do niesamowitego kawalka:

milego sluchania (i ogladania tyz)

Fajny kawałek i zajebisty teledysk!

Pozdrawiam :)

Original od Azaz3L

Original od Eclipt

- Heavy metal
- Gothic metal
- Power metal
- Speed metal
- Mellodic metal
- Rock

Szacunek!! aczkolwiek kilka utworów Nightwish mi sie podoba :P

ps. Nawet nie wiedziałem ze metal ma tyle odmian :D

to tylko mala czesc gatunkow metalu ]:->

u mnie najczesciej leci:
black i heavy metal

hermenegilda

Klasyka,klasyka.Popieram.Sesję zaczynam od niej.Die Toten Hosen"Zehn kleine Jaegermeister"wprowadza mnie w nastrój pokerowy-bojowy.

Original od hermenegilda
Die Toten Hosen"Zehn kleine Jaegermeister"wprowadza mnie w nastrój pokerowy-bojowy.

LOL :D Piosenka stara jak świat - ale masz rację, klasyka... ;)

Pozdrawiam

Polski rap, aczkolwiek zagranicznym też nie pogardzę :)

Ooo Aga ożenisz sie ze mną ? :P

macromia

Original od Azaz3L
Ooo Aga ożenisz sie ze mną ? :P

A co jesteś kobietą ? :P Pary homo w Polsce zabronione póki co ;)

LOL :D macromia is back! =) =)

Azaz3l, to nie biuro matrymonialne :)

Pozdro

macromia

Original od simoo
LOL :D macromia is back! =) =)

Tak ponownie jestem ponownie aktywnym uczestnikiem życia forum ;)

A propo wyśmiewania się z muzyki klasycznej oraz wstydzenia się jej to strasznie tego nie nawidze (moze dlatego, ze jestem pianistą:) i akordeonistą oraz gitarzystą:) )

Ale to nie jest ważne, pamiętajcie, ze dla matek w ciązy zaleca się słuchanie muzyki poważnej, wtedy ich dziecko rodzi się lepiej rozwinięte, inteligentniejsze i mądrzejsze :) (kurde moja matka to musiała się nasłuchać co? :) )

Ale pomijacąc kwestie narcystyczne, udowodniono, ze muzyka poważna obniza napięcie wewnętrzne, a grając w pokera, nie musimy dostac bad beta zeby zacząć grać na tilcie, wystarczy kilka malych porazek, w takim wypadku muzyka ta utrzymuje nas na stałym poziomie nerwowym.

Co do wpływu muzyki która nas pobudza i zachęca do "boju" :)
Absolutnie nie polecam, ponieważ muzyka która nas pobudza jednocześnie powoduje, ze jesteśmy skłonni do większego ryzyka, co z koleji wiecie do czego prowadzi :)

Ps. nie ma sciemy w tym co tu pisze chlopaki, znam się na tym :)