Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Język angielski

59 Posty
23 Użytkownicy
21 Reakcje
4,731 Wyświetlenia
Janeare

Zrobiłam kopię tych wyzwisk i podtrzymuję swoje stanowisko, wybacz.

Odpowiedz
Cytat
pzbrojny

ZAZNACZAM DLA MODERACJI
Jeżeli ten użytkownik nie dostanie bana dostaniecie pozew za umożliwianie publicznego wyzywania i bierność. Otrzymacie też wniosek o udostępnienie danych tego użytkownika bo będzie on pozwany za publiczne znieważenie. To nie żart i wierzcie mi, że stać mnie na to. Mam dosyć tego, że moderatorzy nic nie robią.

Of course my horse :appl:. Co Ty taka na ciśnieniu - okres się spóźnia. Pawełek się napił powygłupiał się a Ty Go Sądem straszysz, myśląc że Ci udostępnią Jego dane - litości :mdr: Bez kitu, albo na serio dobrze trollujesz, bo to już drugi temat, gdzie wpadam na aferę z Tobą w roli głównej, albo jesteś naturalną blondynką :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
Janeare

Napisane przez pzbrojny
Pawełek się napił powygłupiał się a Ty Go Sądem straszysz, myśląc że Ci udostępnią Jego dane - litości :mdr:

Przekonamy się ;). Poczytaj co Ci grozi za publiczne znieważenie (art. 216kk) a potem dlaczego PokerStrategy będzie zmuszone udostępnić Twoje dane ;). Widać nigdy nie zostałeś pozwany ale zawsze musi być ten pierwszy raz.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Chłopaku i dziewczyno :) może warto zakopać topór wojenny? Sądy to baaaardzo kosztowna sprawa, a jeżeli chodzi o ujawnianie danych osobistych użytkowników, to nigdy tego nie robimy. Podlegamy pod prawo Gibraltaru, także nakaz musiałby wyjść od organów prawnych tutaj, a tutejsze przepisy są bardzo restrykcyjne jeżeli chodzi o ochronę danych osobistych.

O ile łatwiej będzie po prostu przestać, pogodzić się, a jeśli to niemożliwe - po prostu ignorować się nawzajem?

Odpowiedz
Cytat
Janeare

Możesz wierzyć lub nie ale podlegacie pod prawo polskie, zarejestrowanie działalności w innym państwie niestety tego nie zmienia. Na wniosek prokuratury będziecie zmuszeni ujawnić dane, chyba że zainteresowany mnie przeprosi w co watpie bo to zawistny typ.

Odpowiedz
Cytat
pzbrojny

Nigdy by mi nawet nie przyszlo do glowy,zeby jakiejkolwiek dziewczynie tak powiedziec albo napisac,bo wiadomo to bylo chamskie.Ale tak sie zlozylo,ze w twoim temacie o kartach paysafe,kiedy ci wszyscy jechali
jako pierwszy stanalem po twojej stronie piszac...
"Co sie tak ludzie oburzacie kurwa mac?Chciala dziewczyna zarobic no i dobrze,ze cos kombinuje.Tylko wiadomo,starsy to nie jest za dobre miejsce na probowanie "sztosu" czy jakiegos "pollegalu".
No ale w koncu cos napisalas do nich?
Mam nadzieje,ze Ci kase wroca..."

A za pare godzin ,chyba w formie "podziekowania" komentujesz moj zart w sposob chamski,jakbym ci jakas krzywde w zyciu zrobil...dla mnie to byl juz szczyt bezczelnosci.
No ale widze tez,chyba sie nie zorientowalas,ze z mojego kont pisze jeszcze ktos inny, moze ci gdzies na forum dowalil i probowalas sie odgryzc...jesli tak by to wygladalo,i twoj komentrz pod moim postem nie byl wcelowany we mnie tylko w te druga osobe(pozdro krak...:))To nie mam najmniejszych problemow zeby Cie przeprosic za to co napisalem(oczywiscie nie z powodu straszenia sadem:facepalm:))tylko dlatego,ze wcale tak nie myslalem odnosnie twojej osoby,poza tym nie czuje sie dobrze piszac takie teksty do kogokolwiek,tym bardziej do dziewczyny. Byla to tylko chamska odpowiedz na chamska zaczepke(tak jak to odebralem).Chociaz musze przyznac,ze chyba troche za ostro poszedlem :f_biggrin:...
Nie czuj sie urazona,to byly tylko glupie slowa...
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Janeare

Napisane przez pzbrojny
Ale tak sie zlozylo,ze w twoim temacie o kartach paysafe,kiedy ci wszyscy jechali
jako pierwszy stanalem po twojej stronie piszac...
"Co sie tak ludzie oburzacie kurwa mac?Chciala dziewczyna zarobic no i dobrze,ze cos kombinuje.Tylko wiadomo,starsy to nie jest za dobre miejsce na probowanie "sztosu" czy jakiegos "pollegalu".
No ale w koncu cos napisalas do nich?
Mam nadzieje,ze Ci kase wroca..."

Zauważ, że dopóki do watku nie dotarło forumowe trio trolli to nikt mi nie dowalal, wszyscy chcieli raczej pomagac, dopiero jak te zjeby sie wplataly to sie zaczelo szydzenie bo tak w naszym spoleczenstwie jest ze masa idzie tam gdzie jest wysmiewanie albo trolling. Dlatego tez zdziwilam sie jak Ty mi pojechales, ale looz, forget it, peace.

Odpowiedz
Cytat
pzbrojny

no i peace:gl: A ze tak zapytam...masz chlopaka?bo czuje,ze po tej klutni,miedzy nami mogloby cos zaiskrzyc:f_biggrin::sfishy:

Odpowiedz
Cytat
Janeare

Wulkan musi znalezc ujscie :D:D

Odpowiedz
Cytat
pzbrojny

Napisane przez Janeare
Wulkan musi znalezc ujscie :D:D

Aaaaaaaaa tam od razy wulkan:f_biggrin:...nie jestem egoista,godzac sie z Toba zalezaloby mi rowniez na Twoim szczesciu:f_love:

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Piękny happy end, moi drodzy. Powodzenia :f_love: ;)

Odpowiedz
Cytat
zboj93

Nie żebym się czepiał,ale to jest temat o angielskim a nie o randkach internetowych.

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire

:sorry: :sorry: ja tez przepraszam jakby co. Tylko nie pozywaj mnie

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy

Graty Janeare za twardą postawę, niech trole wiedzą, że w sieci nie są anonimowi, a p.s ma obowiązek przekazania danych.

Aby nie robić offtopa, na do angielskiego polecam słuchaie podcastów.
(pogooglujcie sobie podcast, learning english), są różne materiały na różnym poziomie trudności. Można słuchać z tel, i dużo to daje.
Ja jeszcze pamiętam jak brakowało mi kiedyś konwersacji, to dzwoniłem na darmowe infoliniee angielskich firm i się dopytywałem o produkty, pogode itp :D

Odpowiedz
Cytat
Janeare

Napisane przez Janosikgdy
Ja jeszcze pamiętam jak brakowało mi kiedyś konwersacji, to dzwoniłem na darmowe infoliniee angielskich firm i się dopytywałem o produkty, pogode itp :D

To musi być niezły ubaw :D:D

Odpowiedz
Cytat
AD2000

off topic - szczerze powiedziawszy to jeszcze czegoś takiego nie widziałem na tym forum.

Myślę że te podcasty to moze być dobra opcja a tak poza tym moja praca mnie dobija :( dziś stwierdzili ze na obecnym stanowisku jestem tak dobry że nie dadzą mi się piąć w górę bo nie chcą mnie stracić, bez komentarza.

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Napisane przez AD2000
off topic - szczerze powiedziawszy to jeszcze czegoś takiego nie widziałem na tym forum.

Myślę że te podcasty to moze być dobra opcja a tak poza tym moja praca mnie dobija :( dziś stwierdzili ze na obecnym stanowisku jestem tak dobry że nie dadzą mi się piąć w górę bo nie chcą mnie stracić, bez komentarza.

Może przekonaj ich jakoś, że to będzie dobre także dla nich? Jakiś powód może się znajdzie. :f_p:

Odpowiedz
Cytat
AD2000

dzieki za radę ale to nic nie da niestety, zobaczymy co bedzie pozniej :)

Odpowiedz
Cytat
zboj93

Napisane przez AD2000

Do mnie mówią tak "Jak ci się nie podoba to się zwolnij,tu nikt nikogo na siłę nie będzie trzymać"

Odpowiedz
Cytat