Niedawno przechadzałem się po markecie i coś mnie naszło, żeby wstąpić na dział z klockami Lego. Nie zdawałem sobie sprawy, że ceny są teraz takie kosmiczne, ale do rzeczy.
Może są tu jacyś kolekcjonerzy albo ktoś chętny sprzedać konkretne zestawy? Wzięło mnie jakoś na wspomnienia i pomyślałem, że fajnie byłoby sobie postawić na półce swoje ukochane zestawy i nawet się do nich dokopałem na Allegro i złapałem za głowę jak zobaczyłem ceny.
Konkretnie mam na myśli te:
http://allegro.pl/lego-8880-super-car-rarytas-i2796623839.html czarny samochód 8880
statek kosmiczny 8479
śmieciarka 8480 (z programatorem na kody kreskowe)
I teraz moje pytanie - może ktoś chce albo zna kogoś, kto jest wkręcony w temat i klocki Lego sprzedaje/kupuje? A może ktoś ma po prostu jakiś stary zestaw albo wór w domu i chce się tego pozbyć? Wiem, że to brzmi niepoważnie, ale jestem strasznie sentymentalny i niesamowicie się nakręciłem. ![]()
Ewentualnie jeżeli ktoś zna jakieś forum z tematami o wymianie, kupnie, sprzedaży klocków, to chętnie się z nim z zapoznam. Z forum, a nie z kimś. ![]()
Przy okazji możecie wkleić swoje naj-naj zestawy, może mi się coś przypomni. Powspominajmy trochę!