Napisane przez aenimka
ja mam dzieci to sobie moge kupowac !!!!
Mam dwie córki, nie jest tak różowo, kiedy muszę kupować pedalskie domki z Lego Friends.
Napisane przez aenimka
ja mam dzieci to sobie moge kupowac !!!!
Mam dwie córki, nie jest tak różowo, kiedy muszę kupować pedalskie domki z Lego Friends.
ehhhhh a pomysleć że pierwszy raz "widziełem" klocki LEGO u kolegi, którego ojciec był na kontrakcie w RFN, a na osiedlu znałem 3 (słownie trzy) osoby które miały jakiekolwiek LEGO.
najprostszy zestaw w PEWEXIE kosztował pensje mojej mamy.
LEGO i samochodziki Matchbox - i byłeś KRÓLEM na dzielni....Kuźwa ale stary już jestem.
Napisane przez aenimka
ja mam pol na pol, ostatnio kupilem sobie, tfu malemu wypasiona kolejke.
hahahaha :nh
Eat this!
A to pamiętam był mój pierwszy technic http://www.brickset.com/detail/?Set=8210-1 ![]()
Wspomnień czar...
Stare dobre czasy, ktore niestety juz nigdy nie powroca...
Przynajmniej mialem zajebiste dziecinstwo, teraz dzieciaki maja tylko komputer.
Napisane przez pixcomgaming
Stare dobre czasy, ktore niestety juz nigdy nie powroca...
Przynajmniej mialem zajebiste dziecinstwo, teraz dzieciaki maja tylko komputer.
Poprawka, wszytko maja ![]()
U mnie mój 7letni brat ma całą stertę klocków lego i chyba częściej ja się nimi bawię niż on oO

ten przekozak z pila tarczowa pomarańczową - wszyscy mi zazdrościli !:D

Mój największy zestaw.

Tu jak widzicie taki przycisk jakby nad kabina statku to byl klocek co jak się go dotknęło palcem to zmieniał kolor - ile to mocy i zastosowań wymyśliłem to nie da się spamiętać. Do tego super funckojnalne byly te statki bo mocna bylo je fajnie na srodku chwycic i biegac majac w kazdej rece jeden i robic star wars po calym domu, a jaki płacz był jak jakas antenka odpadła nie dało się jej znaleźć i potem odkurzaczem prawdopodobnie została wciągnięta :(.
BTW ja mam taki 100l kufer z klockami, ale nie zamierzam sprzedawać będzie dla nastepnego pokolenia :).
Tak z innej beczki, nigdy nie miałem, ale bardzo bym chciał, bo wyglądają niesamowicie.
http://dennisbosman.nl/lego/lego-t.html
Wiekszosc zestawow, ktore wkleili niektórzy jak teraz sie popatrzy na te obrazki to sie łezka o oku pojawia
Pamietacie moze te katalogi, takie książeczki na ktorych byly nowosci do kupienia ze wszystkich "kategorii" ? Potrafilem godzinami sie w nia patrzec i marzyć o ktorymś z zestawów.
Wiekszosc zestawow, ktore wkleili niektórzy jak teraz sie popatrzy na te obrazki to sie łezka o oku pojawia![]()
Pamietacie moze te katalogi, takie książeczki na ktorych byly nowosci do kupienia ze wszystkich "kategorii" ? Potrafilem godzinami sie w nia patrzec i marzyć o ktorymś z zestawów.
+1
dokładnie to samo
Napisane przez philenvyy
Wiekszosc zestawow, ktore wkleili niektórzy jak teraz sie popatrzy na te obrazki to sie łezka o oku pojawia![]()
Pamietacie moze te katalogi, takie książeczki na ktorych byly nowosci do kupienia ze wszystkich "kategorii" ? Potrafilem godzinami sie w nia patrzec i marzyć o ktorymś z zestawów.+1
dokładnie to samo
Taaa, ja też. ![]()
philenvyyy, odezwij się do mnie na skype fenekzgavry
kurwa Panowie aż łezka w oku się zakręciła
pamiętam jak uzbrajałem wszystkich ludzików w broń, budowałem zamek - wszystko przez kilka godzin, żeby 15 min zrobić massive rozpierdol, ale co to były za emocje
Moje najbardziej wyraziste wspomnienie związane z LEGO, to jak miałem dziurę w zębie i lubiłem sobie w niej wiercić taką kopią rycerską z zestawu.
Napisane przez galer
Moje najbardziej wyraziste wspomnienie związane z LEGO, to jak miałem dziurę w zębie i lubiłem sobie w niej wiercić taką kopią rycerską z zestawu.![]()
lepsza do tego była ta krótka brązowa pika
![]()