Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Klocki Lego

52 Posty
31 Użytkownicy
0 Reakcje
12.7 K Wyświetlenia
Mocnym

Napisane przez aenimka
ja mam dzieci to sobie moge kupowac !!!!

Mam dwie córki, nie jest tak różowo, kiedy muszę kupować pedalskie domki z Lego Friends.

Odpowiedz
Cytat
aenimka

ja mam pol na pol, ostatnio kupilem sobie, tfu malemu wypasiona kolejke.

Odpowiedz
Cytat

Ja miałem jakąś baze wojskową ale mi później zapieprzyli :rage:

Odpowiedz
Cytat
sebano2

ehhhhh a pomysleć że pierwszy raz "widziełem" klocki LEGO u kolegi, którego ojciec był na kontrakcie w RFN, a na osiedlu znałem 3 (słownie trzy) osoby które miały jakiekolwiek LEGO.
najprostszy zestaw w PEWEXIE kosztował pensje mojej mamy.
LEGO i samochodziki Matchbox - i byłeś KRÓLEM na dzielni....Kuźwa ale stary już jestem.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez aenimka
ja mam pol na pol, ostatnio kupilem sobie, tfu malemu wypasiona kolejke.

hahahaha :nh

Odpowiedz
Cytat
siwek2000

Eat this!

A to pamiętam był mój pierwszy technic http://www.brickset.com/detail/?Set=8210-1 :)

Wspomnień czar...

Odpowiedz
Cytat

Stare dobre czasy, ktore niestety juz nigdy nie powroca...
Przynajmniej mialem zajebiste dziecinstwo, teraz dzieciaki maja tylko komputer.

Odpowiedz
Cytat
roommate1000

Napisane przez pixcomgaming
Stare dobre czasy, ktore niestety juz nigdy nie powroca...
Przynajmniej mialem zajebiste dziecinstwo, teraz dzieciaki maja tylko komputer.

Poprawka, wszytko maja :)
U mnie mój 7letni brat ma całą stertę klocków lego i chyba częściej ja się nimi bawię niż on oO

Odpowiedz
Cytat
galer

Kiedyś krążył tutaj ciekawy link do wyszukiwarki klocków LEGO..

CIACH

:)

Odpowiedz
Cytat
winkel1989

ten przekozak z pila tarczowa pomarańczową - wszyscy mi zazdrościli !:D

Mój największy zestaw.

Tu jak widzicie taki przycisk jakby nad kabina statku to byl klocek co jak się go dotknęło palcem to zmieniał kolor - ile to mocy i zastosowań wymyśliłem to nie da się spamiętać. Do tego super funckojnalne byly te statki bo mocna bylo je fajnie na srodku chwycic i biegac majac w kazdej rece jeden i robic star wars po calym domu, a jaki płacz był jak jakas antenka odpadła nie dało się jej znaleźć i potem odkurzaczem prawdopodobnie została wciągnięta :(.

BTW ja mam taki 100l kufer z klockami, ale nie zamierzam sprzedawać będzie dla nastepnego pokolenia :).

Odpowiedz
Cytat
philenvyy

Tak z innej beczki, nigdy nie miałem, ale bardzo bym chciał, bo wyglądają niesamowicie.

http://dennisbosman.nl/lego/lego-t.html

Odpowiedz
Cytat

Wiekszosc zestawow, ktore wkleili niektórzy jak teraz sie popatrzy na te obrazki to sie łezka o oku pojawia :]
Pamietacie moze te katalogi, takie książeczki na ktorych byly nowosci do kupienia ze wszystkich "kategorii" ? Potrafilem godzinami sie w nia patrzec i marzyć o ktorymś z zestawów.

Odpowiedz
Cytat
philenvyy

Wiekszosc zestawow, ktore wkleili niektórzy jak teraz sie popatrzy na te obrazki to sie łezka o oku pojawia :]
Pamietacie moze te katalogi, takie książeczki na ktorych byly nowosci do kupienia ze wszystkich "kategorii" ? Potrafilem godzinami sie w nia patrzec i marzyć o ktorymś z zestawów.

+1

dokładnie to samo

Odpowiedz
Cytat
Vangal

Ja to te katalogi nadal mam! Od 1990 do 2005 roku bodajże :)

Odpowiedz
Cytat
fenekzgavry

Napisane przez philenvyy

+1

dokładnie to samo

Taaa, ja też. :D

philenvyyy, odezwij się do mnie na skype fenekzgavry :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
czarnyyy0

Genialny temat, fajnie sobie tak powspominać piękne czasy... :)

Odpowiedz
Cytat
garimton

kurwa Panowie aż łezka w oku się zakręciła :) pamiętam jak uzbrajałem wszystkich ludzików w broń, budowałem zamek - wszystko przez kilka godzin, żeby 15 min zrobić massive rozpierdol, ale co to były za emocje :D

Odpowiedz
Cytat
galer

Moje najbardziej wyraziste wspomnienie związane z LEGO, to jak miałem dziurę w zębie i lubiłem sobie w niej wiercić taką kopią rycerską z zestawu. :D

Odpowiedz
Cytat
garimton

Napisane przez galer
Moje najbardziej wyraziste wspomnienie związane z LEGO, to jak miałem dziurę w zębie i lubiłem sobie w niej wiercić taką kopią rycerską z zestawu. :D

lepsza do tego była ta krótka brązowa pika :)

Odpowiedz
Cytat
napalm77

stawiam kropę bo takiego tematu sie tutaj nie spodziewałem :fuckyeah :fdrink

Odpowiedz
Cytat