Dzisiaj na treningu tesg83 zapytal mnie czy byl bym mogl cos powiedziec jak grac turnieje mtt, jako ze nie chcialem robic off topa bo tego nie dotyczyl sam trening powiedzialem ze powiem pare zdan jak gram ja jak skoncze trening!!
Po tem wpadlem na pomysl ze zagram jakies turnieje po treningu a kto chce niech sie podlaczy pod mojego skypa, co z tego wyszlo ....
Swietna zabaw i 6 miejsze w turnieju na 750 zawodnikow, nie to jest najfajniejsze ale to ze caly ten turniej relacjonowalem na skypie dla kilkunastu osob od poczatku do konca!!
Zabawa byla super pare wesolych rak tez rozegralismy:):):) duzo by tu opowiadac ja serdecznie dziekuje wszystkim obecnym za swietna atmosfere i trzymanie kciukow, bez was ten turniej pewnie nie byl by taki udany:):):)
Kilka zdjec wynik:
No i oczywiscie jeszcze zdjecie mojego skypa wraz z uczestnikami:
Obiecalem wam w pewnym momencie ze jak wygram to stawiam wszystkim piwo we wroclawiu jak bedziecie, nie wygralem ale jak bedziecie we wroclawiu to odezwijcie sie piwo postawie za swietna atmosfere na turnieju:):):)
ps. pare razu sie UDALO:):):) moze do konca nie wyjasnilem wszystkigo co chcialem wam pokazac ale tak to jest z turniejami nie zawsze uda sie pokazac to co chce bo maja one specyficzna forme moze bedzie ejszcze kiedys okazja zorganizowac cos takiego
WIELKIE DZIEKI ZA DOPING
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTORYM NIE UDALO POLACZYC SIE NA MOJEGO SKYPA!!