Skip to forum
kolejny final table...

Notifications
Clear all

[Closed] kolejny final table by magic83 6 na 750

16 Posts
11 Users
0 Reactions
2,043 Views
magic83

Dzisiaj na treningu tesg83 zapytal mnie czy byl bym mogl cos powiedziec jak grac turnieje mtt, jako ze nie chcialem robic off topa bo tego nie dotyczyl sam trening powiedzialem ze powiem pare zdan jak gram ja jak skoncze trening!!

Po tem wpadlem na pomysl ze zagram jakies turnieje po treningu a kto chce niech sie podlaczy pod mojego skypa, co z tego wyszlo ....

Swietna zabaw i 6 miejsze w turnieju na 750 zawodnikow, nie to jest najfajniejsze ale to ze caly ten turniej relacjonowalem na skypie dla kilkunastu osob od poczatku do konca!!

Zabawa byla super pare wesolych rak tez rozegralismy:):):) duzo by tu opowiadac ja serdecznie dziekuje wszystkim obecnym za swietna atmosfere i trzymanie kciukow, bez was ten turniej pewnie nie byl by taki udany:):):)

Kilka zdjec wynik:

No i oczywiscie jeszcze zdjecie mojego skypa wraz z uczestnikami:

Obiecalem wam w pewnym momencie ze jak wygram to stawiam wszystkim piwo we wroclawiu jak bedziecie, nie wygralem ale jak bedziecie we wroclawiu to odezwijcie sie piwo postawie za swietna atmosfere na turnieju:):):)

ps. pare razu sie UDALO:):):) moze do konca nie wyjasnilem wszystkigo co chcialem wam pokazac ale tak to jest z turniejami nie zawsze uda sie pokazac to co chce bo maja one specyficzna forme moze bedzie ejszcze kiedys okazja zorganizowac cos takiego

WIELKIE DZIEKI ZA DOPING

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTORYM NIE UDALO POLACZYC SIE NA MOJEGO SKYPA!!

15 replies
wienio

Gratki magic,widziałem,parę razy było fartownie,i przedostatnia ręka.....Jt,czemu nie all in?.Jak będziesz robił coś takiego przez skypa daj znać.
powodzonka :P

magic83

ta w sumie potem przyznalem racje tesg83 trzeba bylo atakowac z tym JT (zwlaszcza jak zobaczylem flopa :):):) ) tylko ze mialem za soba trzech kolesi z duzymi stackami i sie zawachalem i to byl blad!!

no pofarcilo sie pare razy ale to jest tak jak mowie tu mi sprzyjalo szczescie a na tym drugim turnieju odpadlem z JJ vs KK majac ciagle niezly stack. kluczem jest rozgrywac dobrze uklady a predzej szczescie przyjdzie samo!!

ja czasami przyjezdzam do Wroclawia ale nie pije piwa to na co moge liczyc?

Oleyy1

gratki magic. musze sie kiedys zalapac na twoj turniejowy trening

nie pije piwa to na co moge liczyc?

na wspolczucie ;)

sekamst

Cześć,

Szkoda,że nie zostałem po treningu. Chetnie bym popatrzył jak rozgrywasz.
Może będę miał szansę zobaczyć następnym razem.

pozdrawiam wszystkich

Original od Oleyy1

na wspolczucie ;)

LOL;)

Na jednego bronksa to troszke z wawy za daleko, ale po kilku takich obserwowanych turniejkach, może będzie KUMULACJA do BECZKI PIWA :D

ps. Dzisiaj też zagrałem takiego Turbosa, ale moje KK poległo z AK.

magic83

odezwij sie bobo jak bedziesz cos wymyslimy, jak bede we wrocku to pogadamy (koszulke tobie dam za diament :):):) mam nadzieje ze nosisz M)

no jeszcze pare takich turniejow i mozemy zrboimy jakas kumulacje!!

tesg83

ja chcialem podziekowac za "trening" (i wiele cennych wskazowek)

dodam jeszcze ze tak jak jeszcze przedwczoraj nie moglem wejsc "do kasy" grajac w turnieju tak na przyklad dzisiaj zajalem 14 miejsce (600 graczy)

jeszcze raz dzieki:)

i ja dołączam się do gratulacji, jakbyś magic robił kiedyś jeszcze raz taki trening to daj znać;) na pewno znajdziesz więcej chętnych :)

a tak na marginesie, ty chyba studiujesz na pwr... nie wiesz czy dałoby zorganizować na stołówce turniej jakiś live..?? bo słyszałem że kiedyś były? wiesz coś o tym?

magic83

@tesg83 hehe natychmiastowe skutki widoczne juz na drugi dzien tak powinnienem sie reklamowac:):):) roznie bywa warto pamietac zeby nie dopuscic do momentu ze nawet podwojenieni nic nam nie da!!Na tym sie skupiaj na poczatku!!

@dariolysy tak kiedys byla jakas akcja na pwr ze podzas turniejusachowego zorganizowali turniej pokerowy ale ja nie weidzialem nie bralem udzialu!! Czy udalo by sie na stolowce zorganizowac turniej nie wiem to jest na pograniczu legalnosci organizowanie takich turniejow!! Z tego co wiem ludzie sie spotykaja na jakis domowkach i graja ja najczesciej nie mam duzo czasu!! Kiedys patrzylem na niemieckim forum jest wogole caly dzial gdzie ludzie z poszczegolnych miast sie organizuja na gra moze jak ktoss zarzuci temat to sie dogadamy pzdr!!

no właśnie ostatnio u mnie była właśnie taka domówka;) było 14 osób BI 10zł + 2 Rebuye), w sumie był tam też organizator Ligi we Wrocku i zastanawiałem się jakby połączyć siły, czy by się nie dało zrobić takiego dużego turnieju z małym wpisowym - chociaż teraz jak napisałeś o pograniczu legalności to w sumie nie ma sensu robić turnieju na 50osób za BI10 bo tylko kłopoty mogą być;) chociaż??,

aha no i też wspominał o Lidze że chcą tam mniejsze wpisowe zrobić 40zł - jeśli bedzie więcej chętnych, może ktoś chętny ;>?

magic83

wez napisz domnie to sie dogadamy moze cos pogramy mb83@wp.pl

Mateuszz89

Gratki ladny turniej byl :) mam nadzieje ze w nastepnych takich turniejach-treningach bedziesz 1 moze jak bedzie nas wiecej to bedziesz mial wiecej szczescia :) pozdrawiam i dz za pokaz

Oleyy1 napisał

na wspolczucie ;)

No umarłem z tego :) Buhahahaha

Oleyy jesteś the best :)

Pozdro