Przejdź do forum
Pomoc !!!! Oddajcie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pomoc !!!! Oddajcie Głos !!

107 Posty
80 Użytkownicy
0 Reakcje
9,208 Wyświetlenia

880

Odpowiedz
Cytat

poszło:) i powodzenia

Odpowiedz
Cytat
Blutteufel

888

Odpowiedz
Cytat

Ludziska jesteście zajebiści !! 300 głosów poszło w kilka godzin a bracik przez kilka dni ledwo 500 uzbierał ! Inponujący wynik, zajmuje obecnie 6 miejsce i jest na prawdę super ! Jeszcze się okaże że tv wygra :D ale faktycznie musiałbym sie zwrócić do chińskich pokerowych braci bo do lidera traci 900 głosów, ale i tak jestem bardzo wam wdzięczny za pomoc, nie spodziewałem się tak licznej odpowiedzi :)

Głosujcie dalej !!

Odpowiedz
Cytat
Rantrave
Odpowiedz
Cytat

902 ,

Odpowiedz
Cytat
vindir

Może wrzuć posta na angielskie forum też? Albo ruskie! :D

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez vindir
Może wrzuć posta na angielskie forum też? Albo ruskie! :D

To by nie było głupie ale zna ktoś może rosyjski ??:D

Odpowiedz
Cytat
mouse91

Napisane przez arbi88
Ludziska jesteście zajebiści !! 300 głosów poszło w kilka godzin a bracik przez kilka dni ledwo 500 uzbierał ! Inponujący wynik, zajmuje obecnie 6 miejsce i jest na prawdę super ! Jeszcze się okaże że tv wygra :D ale faktycznie musiałbym sie zwrócić do chińskich pokerowych braci bo do lidera traci 900 głosów, ale i tak jestem bardzo wam wdzięczny za pomoc, nie spodziewałem się tak licznej odpowiedzi :)

Głosujcie dalej !!

my się dopiero rozkręcamy:D jutro będzie można znowu głosować to jak dobrze pójdzie i userzy Ci pomogą będzie wynik dzisiejszy x2. Przetłumacz odezwę na angielski i niemiecki i wrzuć na zagraniczne forum poker strategy. 900 głosów do prowadzącego to wcale nie tak dużo
Pozdro i powodzenia

Odpowiedz
Cytat
vindir

Napisz po angielsku i wrzuc na forum angielskie, rosyjskie i chinskie, a moze w miedzyczasie znajdzie sie ktos kto da rade na rosyjski przetlumaczyc to bedziesz mial udzialy w telewizorze :P.

Odpowiedz
Cytat

929 głosów. No Dobrze by było dać na jakieś forum gdzie jest dużo ludzi. Dałem narazie na niemieckie forum, ale spotkałem się raczej z negatywnym nastawieniem na pomoc, może dlatego że napisałem łamanym niemieckim. A angielski wcale nie jeste lepszy :D

Odpowiedz
Cytat
Walderam

Poszło, powodzenia ;)

932...

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Napisane przez arbi88
929 głosów. No Dobrze by było dać na jakieś forum gdzie jest dużo ludzi. Dałem narazie na niemieckie forum, ale spotkałem się raczej z negatywnym nastawieniem na pomoc, może dlatego że napisałem łamanym niemieckim. A angielski wcale nie jeste lepszy :D

mi sie wydaje ze tam po prostu jest wiecej /b/tardow niz na polskiej sekcji :D

Odpowiedz
Cytat

Jeden niemiec mi napisał "czy nie wiem gdzie jest jego samochód" :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Mooris

Napisane przez bersu
to wrzucaj na fora innych społeczności :)

Nie jest to mile widziane - nie polecam

jw

Odpowiedz
Cytat

Ale ja spodziewałem się takiej reakcji...

Odpowiedz
Cytat

945, dziękuje wszystkim za głosy, jesteście wielcy ! serdecznie dziękuje w imieniu brata pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

948

Odpowiedz
Cytat
Winnc

Kiedy to głosowanie sie konczy? Teraz jakos?

Odpowiedz
Cytat
karoldobo

+1
1019:)

Odpowiedz
Cytat