880
Ludziska jesteście zajebiści !! 300 głosów poszło w kilka godzin a bracik przez kilka dni ledwo 500 uzbierał ! Inponujący wynik, zajmuje obecnie 6 miejsce i jest na prawdę super ! Jeszcze się okaże że tv wygra
ale faktycznie musiałbym sie zwrócić do chińskich pokerowych braci bo do lidera traci 900 głosów, ale i tak jestem bardzo wam wdzięczny za pomoc, nie spodziewałem się tak licznej odpowiedzi
Głosujcie dalej !!
Napisane przez vindir
Może wrzuć posta na angielskie forum też? Albo ruskie!![]()
To by nie było głupie ale zna ktoś może rosyjski ??:D
Napisane przez arbi88
Ludziska jesteście zajebiści !! 300 głosów poszło w kilka godzin a bracik przez kilka dni ledwo 500 uzbierał ! Inponujący wynik, zajmuje obecnie 6 miejsce i jest na prawdę super ! Jeszcze się okaże że tv wygraale faktycznie musiałbym sie zwrócić do chińskich pokerowych braci bo do lidera traci 900 głosów, ale i tak jestem bardzo wam wdzięczny za pomoc, nie spodziewałem się tak licznej odpowiedzi
![]()
Głosujcie dalej !!
my się dopiero rozkręcamy:D jutro będzie można znowu głosować to jak dobrze pójdzie i userzy Ci pomogą będzie wynik dzisiejszy x2. Przetłumacz odezwę na angielski i niemiecki i wrzuć na zagraniczne forum poker strategy. 900 głosów do prowadzącego to wcale nie tak dużo
Pozdro i powodzenia
Napisz po angielsku i wrzuc na forum angielskie, rosyjskie i chinskie, a moze w miedzyczasie znajdzie sie ktos kto da rade na rosyjski przetlumaczyc to bedziesz mial udzialy w telewizorze :P.
929 głosów. No Dobrze by było dać na jakieś forum gdzie jest dużo ludzi. Dałem narazie na niemieckie forum, ale spotkałem się raczej z negatywnym nastawieniem na pomoc, może dlatego że napisałem łamanym niemieckim. A angielski wcale nie jeste lepszy
Napisane przez arbi88
929 głosów. No Dobrze by było dać na jakieś forum gdzie jest dużo ludzi. Dałem narazie na niemieckie forum, ale spotkałem się raczej z negatywnym nastawieniem na pomoc, może dlatego że napisałem łamanym niemieckim. A angielski wcale nie jeste lepszy![]()
mi sie wydaje ze tam po prostu jest wiecej /b/tardow niz na polskiej sekcji
![]()
Napisane przez Mooris
Napisane przez bersu
to wrzucaj na fora innych społeczności![]()
Nie jest to mile widziane - nie polecam
jw
945, dziękuje wszystkim za głosy, jesteście wielcy ! serdecznie dziękuje w imieniu brata pozdrawiam