Przejdź do forum
Pomoc !!!! Oddajcie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pomoc !!!! Oddajcie Głos !!

107 Posty
80 Użytkownicy
0 Reakcje
9,207 Wyświetlenia
Maksiu78
smack91

z Anną Muchą na weekend :f_love:

Odpowiedz
Cytat

Witam, na samym wstępie chciałbym jeszcze raz wszystkim wam podziękować za pomoc w wygraniu wycieczki dla mojego brata, jest on wam bardzo wdzięczny i kazał serdecznie podziękować i przekazał także że jeśli będzie ktoś z was potrzebował podobnej pomocy to może liczyć także na jego skromny oraz mój głos.

Tak więc podsumowując od umieszczenia tematu na forum, do godziny 24 przybyło ok. 440 głosów !!!!!! można śmiało powiedzieć że 350 poszło z samego forum pokerstrategy ! Jest to świetny wynik co dało bratu awansować z 12 na 4 miejsce !! Zdobył on łącznie 1022 w kilka dni a 450 w mniej niż 10 h boje się pomyśleć co by było gdybym od razu umieścił temat na forum :) Tv był by jego ;p ale nie ma co być chytrym i tak brat pojedzie z narzeczoną na fajną wycieczkę która zaczyna się w ten piątek i trwać będzie do niedzieli. Z tego co mi gadał to już z warszawy będą jechali z muchą i z tym aktorem (nie wiem jak się nazywa) w autokarze do wisły ;) Przez te 2 dni mają zaplanowaną prawie każdą godzinę wyjazdu.

To by było na tyle, tak więc czekamy na wasze konkursy ;) Pozdro

Odpowiedz
Cytat
eNPe

Napisane przez arbi88
jest on wam bardzo wdzięczny i kazał serdecznie podziękować i przekazał także że jeśli będzie ktoś z was potrzebował podobnej pomocy to może liczyć także na jego skromny oraz mój głos.

Imo zdjęcie titsów Muchy wystarczą :D

Odpowiedz
Cytat
smack91

Napisane przez eNPe

Napisane przez arbi88
jest on wam bardzo wdzięczny i kazał serdecznie podziękować i przekazał także że jeśli będzie ktoś z was potrzebował podobnej pomocy to może liczyć także na jego skromny oraz mój głos.

Imo zdjęcie titsów Muchy wystarczą :D

+1111111111111111111111

Odpowiedz
Cytat

Przekaże :D

Odpowiedz
Cytat
mouse91

i jak było? są fotki :ayfkm: :D :f_confused:

Odpowiedz
Cytat