Pomysł zauważyłem w jednym z postów Simoo.
Co sądzicie o spotkaniach godzinnych gdzieś w 3 osoby na skype, jedna osoba gra na 4 stołach, a reszta patrzy i komentujemy wspólnie rozegrane zagrania. Na następnym spotkaniu gra kolejna osoba i tak w kółko.
Ja bym był chętny na stworzenie takiej grupy dla fixa full ring.
Co o tym myślicie?
Ten temat mógłby się też nazywać: ADMIN POLECA!
User coaching, to jeden z najlepszych (i do tego for free) sposobów na polepszenie swojej gry. Bez takich coachingów grałbym pewnie jeszcze na NL25. ![]()
Pozdrawiam
ja bym byl zainyeresowany, tylko jak to ma wygladac? razem wchodzimy na jeden stol i jeden godzine siedzi i slucha, nie wchodzac w rozdania? rozjasnijcie mi troche to, czy jest jakas opcja ze np. wchodzimy do pokoju ale nie siadamy przy stole i tylko obserwujemy
Pomysl super z checia bym wzial udzial ale NL fullring ewentualnie SH ale do SH mi jeszcze daleko
jakby byl ktos jeszcze chetny mozemy sie w jakis dzien umowic.
win mialoby wygladac tak samo jak coaching pokerstrategy tak sadze jeden gra reszta oglada i komentuje. Mozna na skype mozna na Teamspeak
Jak chcecie to mogę Wam założyć specjalny channel na naszym serwerze teamspeak.
No ale najpierw może poczekajmy, aż zgłosi się trochę więcej chętnych osób. ![]()
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o fixa, to jestem za...
Tylko u mnie to bardzo różnie z godzinami wolnymi jest... Na studiach dają mi teraz ostro popalić, więc nie zawsze znajduje tyle czasu na poker ile bym chciał...
na teamspeaku troche opoznienia sa i jakosc glosu nie najlepsza.
proponuje zebrac 3 osoby i na skype sie dogadamy.
ja akurat jestem zainteresowany fixem full ring. jesli ktos chce zebrac osoby do innej gry (NL, SH) to zalozcie nowy temat.