Przejdź do forum
Czy trapujesz asy?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czy trapujesz asy? Sonda została utworzona na wrz 21, 2015

Czy trapujesz asy?

9 Posty
6 Użytkownicy
4 Reakcje
1,600 Wyświetlenia
Skibcio

W zeszłym tygodniu założyłem ankietę w dziale SnG:

- https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=410601

Nawet w stosunkowo rzadko odwiedzanym dziale SnG znalazło się kilkadziesiąt osób, które postanowiły oddać swój głos. Będę więc co jakiś czas umieszczać na forum ciekawe ankiety (mam przynajmniej taką nadzieję, że będą ciekawe :coolface: ).

W tym tygodniu kolejne pytanie do wszystkich pokerzystów i pokerzystek, niezależnie od tego czy gracie cash, SnG, czy MTT:

Czy trapujesz asy?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
boskibogdan

do rivera min-bety/calle, river allin -ZAWSZE i zawsze sprawdzą bo pomyślą żę blef, a ja prawie zawsze wygram, w końcu asy majo 83%:profit:
do kolejnej ankiety proponuję pytanie: czy Starsy są rigged, gwarantuję duże volume w wątku:truestory:

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet

@up
No i oczywiście open limp nawet z utg. :yaoming:

@Skibcio zablokowali Ci wirusa od screenów, że robisz ankiety? :coolface:

ps. fajny pomysł

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Napisane przez YourMomBet
@Skibcio zablokowali Ci wirusa od screenów, że robisz ankiety? :coolface:
Nie rozumiem...

Spoiler

A z asami gram tak jak na rasowego karciarza przystało: limp, a później allin :coolface:

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

W propozycjach odpowiedzi brakuje trzeciej, jedynie prawdziwej opcji : zależy

Odpowiedz
Cytat
naimadx

Limpy są dla leszczy a trapy robią same k...wy, nienawidzę i zaraz sadzę notkę i już więcej nie opłace mu AA, do tego jeszcze na czacie często pisze że trapuje AA :f_cool: by uważali

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Ja uważam, że nie posiadanie w swoim repertuarze zagrań trapa asów, to spory leak.

Odpowiedz
Cytat
naimadx

Napisane przez CichyGrzmot
Ja uważam, że nie posiadanie w swoim repertuarze zagrań trapa asów, to spory leak.

Tylko wtedy musisz balansować swój range - to ma sens chociaż dalej uważam to za kur.....two, rozumiem późna faze itp (MTT) , ale jak widze limpa z UTG wczesna faza to zaraz mnie wnerw ogarnia, nie lubię, może moje odczucia potęguje mnogość limpów na krzakach ale to inna kwestia, jak powiedziałem zaraz robie note i luz :) a potem czekam na wrzutki od trapowanych AA albo KK gdzie dostalem tanio na boardzie 2 albo tripsa :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
grzesiek

w sumie nie wiem na co powinienem oddać głos, bo robię to dość rzadko (np callując OP gdy mam agresywnego squeezera za sobą), ale że zdarza się trapować zaznaczyłem tak ;P

Odpowiedz
Cytat