Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
Azzinoth

Napisane przez MWaler
Robilem dzis wyplate na 10$ dostalem komunikat

Potem zlecilem wyplate 15$ i poszlo, dostlaem tez potwierdzenie na email ze wyplata w toku. Jak dojdzie dam znac.

Na starsach w supporciie mówili mi, że minimalna wypłata to 10 euro więc jakieś 12 USD więc to chyba dlatego.

Ze Skrillem była bajka 5 minut i zero problemu.

Odpowiedz
Cytat
michalex

Taki oto e-mail od ecopayz:f_biggrin:

Did you know you can deposit with Przelewy24?

Quick and simple deposits with Przelewy24

We want to make sure you're getting the most from your ecoAccount, so we wanted to remind you that you can quickly and easily top up with Przelewy24.

Here's how it works:
1.Log in to your ecoAccount and go to the 'Deposit' section on the left
2.Choose 'Local services' tab and enter the amount you wish to deposit
3.Then choose 'Przelewy24' and follow the simple instructions

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Dodatkowo wyplata idzie znowu w EURO na konto dolarowe bo z takiego robilem pierwszy depozyt.

Niestety nie ma innej opcji by zrobic depo poza PLN i EUR na starsach :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez MWaler
Dodatkowo wyplata idzie znowu w EURO na konto dolarowe bo z takiego robilem pierwszy depozyt.

Niestety nie ma innej opcji by zrobic depo poza PLN i EUR na starsach :facepalm:

No ale na ecoPayz możesz sobie zrobić dodatkowe subkonto w € gratisowo i z niego obsługiwać PokerStars.

Odpowiedz
Cytat
Vergs

Napisane przez MWaler

U mnie było tak samo, EUR na konto dolarowe i poszła wypłata w 5 min, zrobiłem teraz depo z sub konta EUR, żeby odblokować wypłaty na konto EUR, zobaczymy za 2 dni czy zadziała.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

:pcuser:

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Vergs czyli wyplaciles hajs ze starsow na ecoPayz tak ?

Odpowiedz
Cytat
Vergs

Napisane przez MWaler
Vergs czyli wyplaciles hajs ze starsow na ecoPayz tak ?

Tak, z automatu kazało mi wypłacić kwotę jaką wcześniej wpłacałem, poszło bez problemu.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Jak to z automatu i jak to kazalo :f_rolleyes: ?

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez MWaler
Jak to z automatu i jak to kazalo :f_rolleyes: ?

Po wpłacie z (na przykład) eco na ps gdy potem chcesz wypłacić to kwota którą wpłaciłeś z eco musi iść tam z powrotem, a reszta może np. na skrilla

Odpowiedz
Cytat
MWaler

ale jaka reszta ?

Wplacam 10$ na starsy przez eco. Za miesiac chce zrobic wyplate 2k$ to moge wyplacic tylko 10$ ? Nie rozumiem o czym piszecie. :(

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez MWaler
ale jaka reszta ?

Wplacam 10$ na starsy przez eco. Za miesiac chce zrobic wyplate 2k$ to moge wyplacic tylko 10$ ? Nie rozumiem o czym piszecie. :(

Nie, to chodzi tylko o to jak chcesz użyć opcji wypłaty np. na skrill, ale ostatni depozyt był np. z eco, wtedy na twoim przykładzie to twoje wpłacone 10$ musi iść z powrotem na eco, a reszta 1990 $ może już gdziekolwiek chcesz (skrill, eco, neteller)

https://www.pokerstars-01.eu/pl/poker/real-money/cashouts/

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Aha ok kumam :-) dzieki.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Witaj Michale,

Z przykrością informujemy, że Twoje niedawne żądanie wypłaty na kwotę 15 USD zostało przez nasz system odrzucone, a fundusze zwrócone na Twoje konto Stars.

Powód: Błąd techniczny

Przepraszamy za niedogodności. Prosimy o dokonanie ponownej próby wypłaty.

W przypadku dalszych pytań, prosimy o ponowny kontakt.

Pozdrawiam,

Guy

:facepalm:

Rozmawialem z typem na skype od tego ewallet i twierdzi ze na dniach ma byc ten problem rozwiazany i blizej dni niz tygodnia.

Odpowiedz
Cytat

Witam
Jak zweryfikowac konto przez e-wallet optimizer moglby ktos dokladnie to opisac? Bo normalnie robia mi problemy ze nie czytelne skany a wszystko ladnie widac i rozmiar tez duzy powyzej 2 mega.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Wszystko masz w tym temacie napsiane. Wystarczy sie wysilic i przeczytac.

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Ale widzę postęp bo odrzucili mi po 13 minutach transakcje a nie po 4h jak wcześniej. Komunikat oczywiście ten sam co w przypadku @MWaler

Odpowiedz
Cytat

Mwaler. Wysililem sie i przczytalem przed napisaniem posta i nic konkretnego niema napisanego tylko ze "zweryfikowalem konto przez ewallet optimizer" a mi chodzi o szczegóły gdzie napisac co i jak.

Odpowiedz
Cytat
narratorukryty

Wejdź na stronę ewallet-optimizer, wybierz ecoPayz, dalej ecoPayz registration.
Następnie pod nagłówkiem Instant gold VIP Level masz wszystko ładnie opisane. Co zrobić, gdzie i co wysłać.

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Genialne napisałem po naszemu do starsów odpisali po rumuńsku, że pracują nad zatwierdzeniem transakcji itd.

Odpowiedz
Cytat