jak to jest z tymi kartami. Zagapiłem się i zamówiłem kartę w USD - dzisiaj już ją dostałem. Kolejna karta jest darmowa tak?
Napisane przez LYSYANIOL69
jak to jest z tymi kartami. Zagapiłem się i zamówiłem kartę w USD - dzisiaj już ją dostałem. Kolejna karta jest darmowa tak?
Aktywujesz pierwszą i możesz zamawiać drugą, wszystkie są darmowe
Napisane przez LYSYANIOL69
Po ilu dniach od zamówienia przyszła?
Ponad godzina i cały wątek przeczytany
Gdyby ktoś miał pytania i nie chciało mu się czytać służę pomocą. Tymczasem idę zakładać główne konto w euro i zamówić kartę, do Niemiec mam 15 minut
[quotePonad godzina i cały wątek przeczytany
Gdyby ktoś miał pytania i nie chciało mu się czytać służę pomocą. Tymczasem idę zakładać główne konto w euro i zamówić kartę, do Niemiec mam 15 minut
Trzasku pw
Napisane przez trzasku
Gdyby ktoś miał pytania i nie chciało mu się czytać służę pomocą.
Wątek z grubsza przeglądnąłem, ale pytania mam ![]()
Konto na PS mam w $, w jakiej walucie mam założyć konto/kartę na tym ecoPayz żeby było najkorzystniej.
Czy żeby wypłacić hajsy z PS na eco to muszę zrobić najpierw depozyt?
Tak, wiem że i tak na razie niezbyt im to działa, ale mam nadzieję, że wkrótce zaskoczy
Napisane przez trzasku
Ponad godzina i cały wątek przeczytanyGdyby ktoś miał pytania i nie chciało mu się czytać służę pomocą. Tymczasem idę zakładać główne konto w euro i zamówić kartę, do Niemiec mam 15 minut
![]()
Co najlepiej zrobić jak założyłem konto na eco po prostu a chce mieć golda dzięki ewo?
Nie rejestrowalem sie na ewallet optimizer ani nic, pierwsze o tym slysze z tego tematu
Glowne mozesz ustawic w EURO bo i tak depozyt mozesz zrobic tylko w PLN/EUR.
Potem P* jak chcesz zrobic wyplate to bedzie CI przewalutowywac $ na EUR ale po ich kursie ktory wydaje sie byc najkorzystniejszy.
Napisane przez marynaboryna
Napisane przez trzasku
Gdyby ktoś miał pytania i nie chciało mu się czytać służę pomocą.Wątek z grubsza przeglądnąłem, ale pytania mam
Konto na PS mam w $, w jakiej walucie mam założyć konto/kartę na tym ecoPayz żeby było najkorzystniej.
Na chwilę obecną Pokerstars umożliwia wpłaty z EcoPayz tylko w € lub PLN. Wypłaty pewnie też.
PokerStars dokonuje konwersji waluty bez opłat, więc to nie powinien być problem, że przy wypłacie przeliczy $ na €.
Gorzej na EcoPayz gdzie za konwersję pomiędzy walutami się płaci.
Więc na chwilę obecną, optymalnie jest mieć konto i kartę w €.
Szczęśliwie EcoPayz umożliwia utworzenie subkont w innych walutach oraz wydanie dodatkowych kart bezpłatnie.
Więc warto zamówić także kartę w $, aby być gotowym gdyby PokerStars zaczął realizować depozyty z EcoPayz w $ i chcielibyśmy trzymać się tej waluty (bo np. wpłacamy jeszcze na inne roomy w $).
Napisane przez Adikk77
Napisane przez trzasku
Ponad godzina i cały wątek przeczytanyGdyby ktoś miał pytania i nie chciało mu się czytać służę pomocą. Tymczasem idę zakładać główne konto w euro i zamówić kartę, do Niemiec mam 15 minut
![]()
Co najlepiej zrobić jak założyłem konto na eco po prostu a chce mieć golda dzięki ewo?
Nie rejestrowalem sie na ewallet optimizer ani nic, pierwsze o tym slysze z tego tematuSkontaktuj sie poprzez skype z goście z ewo. Najlepiej zanim zrobisz jakąkolwiek transakcję z konta EcoPayz.
Napisane przez Elzo2012
Napisane przez Adikk77
Napisane przez trzasku
![]()
Nie rejestrowalem sie na ewallet optimizer ani nic, pierwsze o tym slysze z tego tematuSkontaktuj sie poprzez skype z goście z ewo. Najlepiej zanim zrobisz jakąkolwiek transakcję z konta EcoPayz.
czy weryfikacja karty Visa (pobrali 1.5euro z karty) liczy sie juz jako transakcja?
Napisane przez marynaboryna
Czy żeby wypłacić hajsy z PS na eco to muszę zrobić najpierw depozyt?
Tak, wiem że i tak na razie niezbyt im to działa, ale mam nadzieję, że wkrótce zaskoczy
![]()
Znając politykę firmy PokerStars (zresztą nie tylko jej, chyba większość roomów ją stosuje) będzie konieczna wpłata przed wypłatą.
Chyba, że ze względu na dość dynamiczną sytuację z obsługą portfeli w Polsce zrobią jakiś wyjątek.
Napisane przez Adikk77
Napisane przez Elzo2012
Napisane przez Adikk77
Napisane przez trzasku
![]()
czy weryfikacja karty Visa (pobrali 1.5euro z karty) liczy sie juz jako transakcja?
Niestety nie wiem. Ale kontaktując się nic nie ryzykujesz. Myślę, że to najlepsza opcja na rozwianie wszelkich wątpliwości.
Czy ktos jest wstanie pomoc i zarzucic screen gdzie mozna zamowic druga karte ? Zamowielm narazie do USD i stworzylem konto EUR. Za cholere nie moge w zadnej zakladce namierzyc gdzie mozna ja zamowic
EDIT : gdyby ktos szukal odpowiedzi to juz mam - najpierw trzeba odebrac i aktywowac pierwsza karte ktora sie zamowilo.
Musisz aktywować pierwszą kartę, wtedy będzie git. Nie pamiętam gdzie to się robi, ale na pewno bez problemu to znajdziesz jeśli masz już jedną aktywną kartę.
yo, staram sie zalozyc konto na ecopayz, poki co jestem od pol godziny na ekranie gdzie jest napisane
"Please fill in the form below and click the submit button to complete your transaction.
Please do not click the refresh or back button as this may interrupt or terminate your transaction."
i nic sie nie laduje od dluzszego czasu, pisza zeby nie odswiezac wiec czekam, mial ktos podobnie?
edit: nvm, w koncu odswiezylem i poszlo
Również zasiłem konto przez eWO. Przelałem im USD na skrilla i w ciągu kilku minut pojawiły się EUR na ECOPayz
Widać zę robią to ręcznie, bo troche się zdziwiłem jak po przelaniu 17 USD, przelali mi 100 USD i przeliczyli to na 83 EUR.... I tyle tez mialem do dyspozycji na koncie.
Po 2 godzinach sami wypłacili mi EUR i wpłaciili tyle co powinni.
Available balance today: 14.17 EUR Opening balance on 11-08-2017: 0.00 EUR
Date Beneficiary/Payer Description Turnover
12-08-2017 xxxxxxxxxxi Transfer from eWallet-Optimizer.com (1000960) 12-08-2017 14.17 EUR Skrill swap 14.17 EUR
12-08-2017 eWallet-Optimizer.com CANCELLED: Transfer from eWallet-Optimizer.com (1000960) 12-08-2017 83.29 EUR NT swap -83.29 EUR
12-08-2017 xxxxxxxxxxi Transfer from eWallet-Optimizer.com (1000960) 12-08-2017 83.29 EUR NT swap 83.29 EUR
Napisane przez Adikk77
Nie.
macie moze jakis "luzniejszy" kontakt (skype czy cos) do kogos z teamu E-wallet optimizera? chce sie wypytac o kilka kwestii a wygodniej i szybciej bedzie zrobic to w formie czatu niz wymiany maili